Travestilerin Seks Fantezileri

Kimi travestiler seks esnasında yalvarmayı kimisi de yalvartmayı çok seviyor… Sadist ve mazoşist bazı travestiler ile çılgınca seks deneyimine hazır olun!

ankara travestileri

 

Yabancıyla aşk!
Pek çok travesti, gizemli bir yabancıyla karşılaşmanın, tutkulu bir aşk yaşamanın hayalini kuruyor.

Bir çok sevgili!
Pek çok kadın kendisine birden fazla erkeğin aşık olmasını hayal eder. Bu erkekler bir türlü onu paylaşamaz ve delicesine rekabet yaşanır.

En iyi erkeği kapmak!
Başrolde istenilen bir erkek ve ankara travestileri! Bu kadınların arasında sıyrılıp dikkat çeken gizemli, seksi ve tutkulu bir ankara travesti figürü! Bu da kadınların hayalindeki diğer bir fantezi!

One night stand!
Kadınların sıkça kurdukları fantezilerden biri hoşlandıkları biriyle tek bir gün çılgınca bir gece yaşamak ve bir daha görüşmemek.

Erkekler yalvarsın!
Kadınlar bir erkeğin kendisine yalvardığını ve ona hükmettiğini hayal eder. Bu tür fanteziler genellikle malsefe gerçekte böyle olmayan kadınların hayalidir.

Sekste ilah olmak!
Kadınlar çoğu zaman farklı fantezilerle partnerini çıldırttığını hayal eder. Erkeğin ondan başka bir şey düşünemez hale gelmesi egosunu, gururunu okşar.

Prenses olmalı!
Bir prenses kadar naif, korunmaya açık ve aşık olunası olmak çoğu kadının hayalidir. Doyasıya ilgi, koruma ve isteklerin sonsuz şekilde yerine getirilmesini kim istemez ki! Sabırla beyaz atlı prensi beklemek bu sebepten olsa gerek.

Mazoşist olmak!
Bazı ankara travestileri günlük yaşamda veya yatakta neyi nasıl yapmaları gerektiğini söyleyen bir erkek hayal eder. Biraz mazoşist bir tutum olsa da, yönetimi erkeğe vermeye gönüllü kadınlar var.

Striptiz yapmak!
Bazı kadınlar striptiz yaparak partnerini baştan çıkarmayı hayal eder. Öğretmen, hemşire, garson, sekreter gibi bilinen senaryolarda başrolde yer almak ister. Ancak gerçekte mesleklerde çalışanların çok saygın kişiler olduğunu akıldan çıkarmayalım. Kadınların bu fantezisi bazı erkekler tarafından gerçekle karıştırılabilir. Bunu düşünen kadınların bıçak sırtında hareket ettiğini de hatırlatalım.

Ankara Travestileri İle Tutkulu Seks

Vücudumuzun en temel organı olan beyin, yaşamımızı yönlendirir, acılarımızı, sevinçlerimizi doğrudan algılar.

Uzmanlar, kadınların zaman zaman kendilerini yeteri kadar çekici ve güzel görmediklerini söylüyor. Oysa ki erkekleri etkilemek için, kadınların yakınlarında veya çıplak bir şekilde karşılarında durmaları yeterli, çünkü bu durumda erkekler onları, tabiri caizse dünyanın en güzel kadınları olarak görür.

İster güzel, ister çirkin bir kadın olun, bir erkeği etkilemek istiyorsanız, bunun ilk koşulu, onunla fiziksel bir temas kurmaktır. Böylece erkek, bir anlamda savunmasızlaşarak, kadına teslim olur.

Partnerinizle aranızdaki birlikteliğin, her iki taraf için de daha tahrik edici olmasını istiyorsanız, fazla risk taşımayan fantezilerinizi, bir oyun içinde gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin, kadının elbisesinin altına giymediği iç çamaşırı, yalnızca partneri tarafından bilineceği için bu küçük oyun gün sonunda her ikisi için de unutulmaz bir deneyim haline gelebilir.

Erkekler, kadınların ilk cinsel deneyimlerinde, orgazmlarının süresini kestiremezler. Hiç orgazm yaşamamış bir kadının, klitorisinin 45 dakika boyunca okşanılması sonucu, ancak orgazm seviyesine ulaşabildiği saptanmıştır. Erkekler, kısa sürede tahrik olabilmeleri nedeniyle, kadınların böylesine uzun bir süreye ihtiyaç duyduklarını öngöremezler. Kuşkusuz deneyimle bu süre azaltılabilir. Bu tıpkı, herhangi bir hareketin sık kullanılarak bir süre sonra seri hale gelmesi gibidir.

Bundan dolayı, erken harekete geçmekten kaçınılmalı, öncelik sırasını birlikte yakalayacağınız uyum ve ahenge vermelisiniz. Tabii ki kendinizi ne kadar tutarsanız, zevk oranınız da ona göre artış gösterir.

En Önemlisi Seksin Süresi

En yaygın cinsel problemlerden biri olan erken boşalma şevkinizi kırmasın!

Ünlü seksolog Alessandra Graziottin, cinsel problemlerin en önemlisi erken boşalma sorunu ve çözümü ile ilgili yaptığı araştırmalarla bu sorunun çözülebileceğini savunuyor.

Erkeklerin % 20’si yalnızca bir dakika boyunca seks yapabiliyor. Bir dakikalık süre ise iki taraf için de hiç yeterli değil…

Erken boşalma ve ereksiyon problemleri. Erkekleri psikolojik olarak kötü etkilemesinin yanında kadınlarda da büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Erkekler bu sorunu konuşmaktan utanıyor ve tedaviden kaçıyorlar. Oysa erken boşalma, çözümü olan ve çok sık rastlanılan medikal bir durum.

Uluslararası tanımlamayı kriter olarak kabul edersek, ‘penisin vajinanın içinde kaldığı zaman’ bize başlangıç girişi ile boşalma arasındaki zamanı verir. Tanımda çok kısıtlı bir sınırlama var ve süreyi “1 dakikadan az ise” olarak kabul eder. Türk Androloji Derneği’nin erken boşalma konusunda başlattığı bilgilendirme kampanyasının sloganı da, “Bazen doğru süre bir dakikadan daha fazlasıdır.”

Sağlıklı kabul edilen, aralıksız devam eden dört ya da beş dakikadır. Erken boşalma, boşalmanın cinsel birleşmeden hemen önce veya cinsel birleşmeyi takip eden bir dakika içerisinde gerçekleşmesi halinde olur. Boşalmayı geciktirememe, ejakülasyonu kontrol edememe ve bu yüzden duyulan kişisel stres de bu cinsel fonksiyon bozukluğunu karakterize eder.

Sekse Heyecan Katın!

Siz ve sevgiliniz yatakta iyi vakit geçiriyorsunuz. Bazı günler şefkatli, bazı günler terli, bazı günler şehvetli bir seks hayatınız oluyor. Ama eminiz ki yatakta ne kadar tatmin olursanız olun yine de ilişkinize heyecan katıcı yeni şeyler denemeye hayır demezsiniz. Size önereceğimiz küçük numaraları deneyin ve seks hayatınızı renklendirin!

Yataktaki anlarınızı filme alın

Yatakta yaptığınız her hareketin filme alındığını bilmeniz, kanıtları ortadan kaldırmak için izlemeye bile fırsat bırakmadan silseniz de, daha ateşli sevişmenizi sağlar. Bunu yaparken filmin güvenle saklandığından ve sizin dışınızda kimsenin eline geçmeyeceğinden emin olun.

Yatağınızın karşısına büyük bir ayna yerleştirin

Kendinizi cinsel ilişki sırasında aynadan izlemeniz ilişkinizi sıkıcı olmaktan çıkarır, yüzünüzdeki ifadeyi görmenizi sağlayarak ilişkinizden daha fazla zevk almanızı sağlar. Kendinizi aynadan izleyin ve vücudunuzun hareketlerini kontrol edebilmenin keyfini çıkarın. Bunu yaparken vücudunuzu izlemeye dalıp, kusurlarınıza odaklanmaya başlamaktan sakının.

Beraber erotik içerikli filmler izleyin

Baştan çıkarıcı bir isme sahip, aptalca bir olay örgüsü olan ya da çekici bulduğunuz bir oyuncunun yer aldığı bir film seçin. Filmi seçerken, ikinizin de zevk almasını sağlayabilecek bir film bulmaya özen gösterin. Film seçiminden sonra arkanıza yaslanın, rahatlayın ve filmin keyfini çıkarın. Eğer partneriniz gördüğü herhangi bir şeyden etkilendiyse, güvensizlik ve kıskançlık duymak yerine durumu kendi lehinize kullanmaya çalışın.

Birlikte “G spot”unuzu bulmaya çalışın

Bir çok kadın için bu nokta, cinsel ilişki sırasında uyarıldığında, erekte edici bir özelliğe sahiptir. İşe partnerinizin bu noktayı bulmak için parmağıyla bu noktada gezinmesini sağlayarak başlayın. Bu nokta vajinanızın 1-2cm kadar içinde, vajina duvarının hemen üst tarafında bulunur ve diğer bölgelere göre biraz daha pürüzlüdür. Eğer maceracı bir ruhunuz varsa aynı nokta partneriniz için de anüste, aynı yerde yer alır. Bulmaya çalışmak size kalmış!

Bu, biraz pratik ve deneyim gerektiren bir iş olduğu için mümkün olabildiğince rahat ve sabırlı olmanız önemli. Ayrıca “G spot” bölgesine dokunmak herkes için eğlenceli olmayabilir. Sevmiyorsanız bulmak zorunda olmadığınızı hatırlatmak isteriz.

“G spot” bölgesini keşfettikten sonra cinsel ilişki sırasında partnerinizin penisinin bu bölgeye dokunabileceği pozisyonlar bulmayı deneyin ve ilişkinizin keyfini çıkarın.

Birbirinizi bağlayın

Çoğu kadın cinsel ilişki sırasında partnerini tahrik edebilmek için itaatkar bir rol üstlenmeyi tercih eder. Bu oyunun en iyi tarafı herhangi bir senaryoya, bir yönetmene ya da plana ihtiyacınız olmaması. Evde elinize geçen bir eşarp, koli bandı ya da herhangi bir kemer kolayca işinizi görebilir. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Bu oyunun kuralı, başlamadan önce mümkün olabildiğince ağırdan almak ve partnerinize olan güveninizden %100 emin olmanız. Ayrıca partnerinizle beraber, devam etmek istemediğinizde oyunu durdurabilecek bir güvenlik parolası belirleyin.

Partnerinizin sizi mastürbasyon yaparken izlemesini sağlayın

Kendi kendinize zevk alırken bunu başka birinin izlemesine izin vermek, oldukça samimi bir davranıştır. Partneriniz sizi izlerken, en çok zevk aldığınız bölgeleri de öğrenme şansı elde eder. Mastürbasyon yaparken tek başınıza yapmaya dikkat edin. Üzerinden biraz süre geçtikten sonra partnerinizi de size katılması için davet edebilirsiniz.

Yorum yapın