Travestiler Sokakta

Travesti seks işçileri için öldürüldü, çok sayıda sivil toplum örgütleri ve politik parti azalarının morel Eskişehir LGBTT Oluşumu ile Migros önünde Cuma Temmuz 12 adalar Dora araya geldi. “Yaşamak için, sokakta LGBTT insanları direnmek” ve yazılı pankartlar grup “Travesti cinayetleri siyasidir”, “gitmiyorum alışmak alışmak, burada transvestite’re.”, “Baskı şiddet ahlaksız biz ahlaksızız”, “Katil sloganlar ve alkışlar trans cinayet protesto vardı devlet “hesap verecek.

Grubu tarafından yapılan izahta, “kolluk ve yargı birimlerinin ve trans seks işçileri önyargılı ve kadınlara karşı ayrımcı davranış mücadele edilmelidir; trans seks işçisi katilleri” haksız tahrik “veya” gerekçesiyle verilen iyi davranış “ceza indirimi hemen bitmelidir. “denildi.

Ali İsmail Korkmaz, yaptığı izahta, “Ali İsmail Korkmaz STICKS oldukça tanıdık Eskişehir LGBT fertlerin öldürülen El saldırganların yenerek. Geceleri sokaklarda kovaladı ve trans kadınlar yıllardır kişiler tarafından şiddete maruz beyzbol sopalarıyla dövüldü. Ali İsmail kaydetti biz anlayış öldürdü gerici ve faşist anlayışın aynı anlayış olduğunu! “ifadelerine yer verildi. Grup “Ali İsmail Korkmaz ölümsüzdür,” şimdiye kadar serbest bittikten sonra öldürüldü edilmiş ve LGBT kişilerin isimlerini bağırdı.
Gibi tüm medya izahı şöyle:
12 Temmuz 2013
ESKİŞEHİR

Basına ve kamuoyuna;

9 Temmuz 2013 Dora trans seks işçisi, Kuşadası evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Trans seks işçileri ve lezbiyen, gey, biseksüel (LGBT) her türlü şiddeti mağduruyuz. Yıllardır bizim meseleleri ifade ettiler ve bizim talepleri hükümet ve bir hayli kesiminden tarafından göz ardı edilir. Önyargı, damgalanma, ayrımcılık, şiddet, sosyal dışlanma, hayatımızın rutin gerçekler şayet.

Seks dışında trans kadınlar hedef alana her gün maruz kalma çalışmak ve sonra polis nefret suçlarıyla etkin bir tahkikat yürütmek; indirimler adli ceza katiller ile ödüllendirilir trans seks işçileri; hükümet hariç istihdam alanında, dışarıdan eğitim ve trans kadın seks işçileri; trans seks işçileri veyahut gündemi taşıyan medyanın magazinsel boyutu cinayetlerini görmezden; Sokaklara “Fuhuş” muhalefet ve hanelerinden “kamu ahlakı” argümanlar trans seks işçileri transfobi sevimsiz ve orospufob güvensiz çalışma alanları … Bize göre, Dora gerçek katillerin cinayet, trans seks işçileri ‘iddiaları görmezden, forvet endirekt ses çıkarmayıp bizim doğru herkes için uygun değildir ki hayat için en temel hakkıdır destek!

Biz şimdi açık trans seks işçileri “kırım” nin talebi bittirmek için harekete geçmek için bu yalan olarak kabul edilir. Her gün fiziksel, cinsel, psikolojik ve ekonomik şiddet kalıp, trans seks işçileri istediğiniz haklarını savunmak için toplumun duvara itti!

Yalnızca trans kadınların alanında seks işçiliği, ifade içeren ayrımcılık karşıtı yasa ayrımcılık “cinsiyet kimliği” ve “cinsiyet ifadesi” mücadele için başka istihdam alanları kırmak trans kadınlar çıkarılmalıdır itmek; gerçek savaşta yetkililer, trans kadınlara karşı ayrımcılığın her türlü siyasetler geliştirmelidir.

Trans seks işçileri mücadele, “cinsiyet kimliği” ve “cinsiyet ifadesi” ibareleri tesirli yönettiği nefret suçları ve nefret suçu mevzuat oluşturulmalıdır içermektedir.

Güvensiz seks işçileri ve çalışma kendi alanında kendini “fuhuş”, alakalı mevzuat, mevzuat seks işçilerinin taleplerini karşılayan ve gerçek siyasetler oluşturulmalıdır ile değiştirilmesi gerektiği mananına gelir şiddet mağduru olmaya iter. Seks işçileri güvenli alanlarda çalışma hakkını teminat altına alınmalıdır.

Kolluk ve yargı birimleri ve trans seks işçileri önyargılı ve kadınlara karşı ayrımcı davranış mücadele edilmelidir; trans seks işçisi katilleri “haksız tahrik” veya gerekçesiyle verilen “iyi davranış” ceza indirimi vakit kaybetmeden bitmelidir.

Her tümce bir azalma olmaksızın cezai yaptırımlarla alakalı ihtiyaç duyulan Dora’nın katili uygulanır. Vurgu meydana geldi nefret suçu boyutuna konulmalıdır.

Trans ve seks işçisi politik cinayet olduğunu! Trans seks işçileri şiddete yönelen, kadınlar, engelliler, HIV pozitif fertler, Kürtler, Ermeniler, Aleviler, Romanlar, işçiler, emekçiler, mülteciler / sığınmacılar, tabiat, hayvanlar, bu şiddetin bir başka yüzü.

Ali İsmail Korkmaz STICKS oldukça tanıdık Eskişehir LGBT fertlerin öldürülen El saldırganların yenerek. Geceleri sokaklarda kovaladı ve trans kadınlar yıllardır kişiler tarafından şiddete maruz beyzbol sopalarıyla dövüldü. Ali İsmail biz anlayış aynı anlayış öldürdü gerici ve faşist anlayış öldürdü!

Sopalı siviller biliyorum, bizim katili biliyorum!

Transfobik ve ahlak Lanet orospufobik!

Ahlaksız şiddet baskı; biz ahlaksızız!

Yorum yapın