Travesti Laura Vermont vurdu ancak onu öldürmedi

Iki askeri polisinin birinin savunması bir travesti 18 ölüm hakkında yalan şüphelenilen tutuklandı, o vurdu ama São Paulo Doğu Bölgesinde (20) Cumartesi günü kurbanı öldürmedi. Sosyal Laura Vermont adını kullanılan David Laurentino Araujo, Askeri Polis (PM) araba başka travesti ile mücadele ve çalmak sonra öldü. ajanlar bu karmaşa yola devreye olmuştu.

, Dayak bıçaklanarak ve atış oldu Laura ölümü, karıştığından şüphelenilen olarak Ailton İsa Çavuş, 43, ve asker Diego Clemente Mendes, 22 sivil polis tarafından incelenmiştir. saldırganlıklar ve yaralanmalar bir travesti kaynaklanmıştır. Ama çekim Diego tarafından verildi.

“Askeri polis bir travesti öldürmedi. Müvekkilim, Diego, hatta kendini savunmak için kolunu ateş var, ama onun ölümüne neden olmadı şutu, “diye asker savunan G1 avukat Fernando Capano, (24) Çarşamba söyledi. “Diye diye acı popüler linç sırasında bıçak darbesi ve saldırılar sonucu öldüğünü Büyük olasılıkla.”

raporlama ekibi Yorumlarınız için Ailton avukatı bulamadık. Çavuş ve asker suçüstü karakolda Diego Laura sol kolunda ateş gerçeğini ihmal ettiği için tutuklandı. dava cinayet gibi Vila do Jacuí, Polis İlçesi’nde 63 yılında tescil edilmiştir. Daha sonra, 32 DP, Itaquera, durum ilgili soruşturma tanıttı.

Ailton ve Diego usul dolandırıcılık ve yalan yere yemin şüphesiyle-suçüstü gözaltına alındı. Onlar eyalet başkenti kuzeyinde, cezaevi Romao Gomes PM tutuluyor. Çarşamba günü, kendisine yapılan şartlı tahliye talebi üzerine mahkeme kararını bekleyen asker savunma özgürlüğü suç yanıt vermek için.

“Diego şirkette ve sorunlara yapan değil bu durumda bir yıl, hiçbir suç ve serbest bırakılması vardır,” müvekkilinin Laura verilen vurulmasında ihmal iddia Capano dedi. “Bu deneyimsizlik ve oluşumunu sunan kim bir subay onunla yukarıdaki rütbesiyle çünkü, o zaman hiyerarşik bir sorun vardı. Ama bu fark, o derhal DP döndü ve o rapor PM, bir yetkiliyi verdi atış iletilecektir. ”

dava
Geçen Cumartesi günü erken saatlerde, PMs Ailton ve Diego Itaquera Kuzeydoğu Avenue Laura ve diğer travesti arasındaki mücadeleyi ayırmak için tahrik olmuştu. Onlar kargaşa içermesi çalıştı, Laura polis arabasını girmiş ve bir duvara vurmak için tahrik olurdu.
Vücudu bıçaklayarak kolundan vuruldu bulundu. nedenleri ve ölüm koşullar hala bilinmemektedir. Adli Tıp Enstitüsü (IML) için otopsi raporları ve toksikoloji Onu öldüren işaret edecektir. Sivil Polis hala test sonuçlarını bekliyor.

Polis tarafından karakolda sunulan ilk versiyonda, duvarda kurumsal araba vurduktan sonra, Laura bir otobüs çarptı, araç terk ve bir plaka üzerinde başını çarptı ve öldü verildi.

DP Laura kolunda bir atış işareti olduğunu araştırmacıların oluşuyordu Ama, PMs sonra başlangıçta ne demişti değişti. Onlar travesti saldırı devam PM araba çarptıktan sonra cezaevine tepki söyledi. Sonra Diego kolunu attı.

PMs asker atış ve Laura vurmak gerçeğini ihmal ettiği gibi, Ailton ve Diego tutuklandı.

Laura çekim ihmal sürümünü desteklemek için, askeri polis biri tanık konuşmak gerektiğini bir kağıt parçası üzerine yazılı olurdu. Bu bilet ele geçirildi.
Laura öldü Sokak güvenlik kameraları tarafından soruşturma istendi. Onlar bir travesti dayak askeri polis kaydettik.
PMs Şüpheliler
G1 (23) Salı günü yaptığı konuşmada, delege José Manoel Lopes, 32 DP vardı diğer insanların Laura saldırı katıldı eğer o belirlenen edildiğini söyledi.

“Ama başlangıçta onun ölümüyle ilgisi olduğundan şüphelenilen iki ana PMs olma kalır” diye Laura çekim veya saldırganlık öldü merak dedi. “Sadece uzman raporlarının sonuçlarına araştırma onun ölümünden muhtemelen sorumlu işaret olabilir.”

Bir deyimi ile, Asayiş Sekreterliği (SSP) “askeri polis yürütülmesi kurumun iç işlerine tarafından soruşturma altında.” Bildirdi
raporlama ekibi Yorumlarınız için Laura’nın yakınlarını bulamadı. Internet, aile ve kurbanın arkadaşları sosyal ağlarda travestilerin için daha fazla güvenlik için sormak önümüzdeki Cumartesi (27) için bir yürüyüş çağırıyoruz. Etkinlik şehir alanına Facebook tarafından işaretlenen ediliyor….

Yorum yapın