Marianne James: “Onların bir Ankara travesti olduğunu düşündüm”

JDD verdiği röportajda, diva, o zaman kabul edilmedi onun fiziksel hakkında confides.

53 at, “Idol” eski jüri üyesi hala bubbly ve frank, Paris’te Gymase MArie Bell tiyatro rolleri ve performanslar bağlar. Şu anda Bayan Carpenter, Marilyn Monroe eski rakibi gösteren Marianne James JDD bu Pazar (Journal du Dimanche) sır. Bugün, 53 yıllık eşi başarı ile karşılaştı, her zaman Fransa’da 2 ikinci Dehaları sezonu önümüzdeki hafta yayında bir dönüş yapacak biri için kolay olmamıştır.

Başlangıçlar testere dişi
O her zamankinden daha yerine görünüyor bugün Ama eğer, Marianne onun erken kariyeri her zaman kolay olmamıştır diyor. “On yıl boyunca, o işe yaramadı yaptım başlangıçta itiraf etti. Ben küçük kızlarla rekabet, o benim kategorisinde değildi. Benim boyut bulamamıştı. Sonra herkes bir adam olduğunu düşündüm, promosyon olarak göstermek için Ultima Resitali (…) Ulrika Von Glött oluşturuldu: benim ayakkabı 20 cm ve saçımı 10 cm, ben 2.50m ölçülür. Ama kadınlar kadar büyük olması ve bu erkeksi mizah olamaz! “. O, “Onlar bir Alman travesti olduğunu düşündüm” Açıkçası ekledi.

İyi hissedin
53 at, Marianne James mükemmel onun eğrileri ve plastik cerrahi başvurdu kalmadan böbürlenmelerinizi yerine getirir: “Ben ceplerinde deniz kestaneleri zorunda değil ve hiç tekrarlanması değil şanslıyım. Bu 40 yıl aştı bir aktris için bir gurur olur. Aksi için bıçak altına gitmek. ”

Televizyonda kaçınılmaz Bugün Marianne James 90’ların başında mücadele etti …
Marianne James boşta değil. Şovunda bir afiş 53 yıl, aktris ve şarkıcı Wonders (Fransa 2) 2. sezon için 20:50 Paris’te ve 26 Aralık’ta bizim ekranlarında Theatre du Gymnase’deki 10 Ocak’a kadar Bayan Carpenter drôlissime bütün cephelerde. Tatil sezonu arifesinde JDD tarafından sorgulandığı zaman, Marianne ona zor başlangıçlar ve onun fiziksel görünüm geri …

Gerçekten de, ilk günlerde, sanatçı rekabette öne kendi niş bulmakta büyük zorluk vardı. “On yıl boyunca, o benim sınıf değildi, ben küçük kızlarla rekabet oldu. O anlatmaya başladı, işe yaramadı. Benim boyut. Sonra j bulamamıştı ‘Ulrika Von Glött promo olarak göstermek Ultima Resital (…) için oluşturduğunuz, herkes bir adam olduğunu düşündüm: benim ayakkabı 20 cm ve saçımı 10 cm, ben mesuraus Ama 2,50m. Kadınların kadar büyük olması ve bu erkeksi mizah olmayabilir! Ben bir ankara travesti olduğunu düşündüm. ”

Bugün ve çeşitli TV şovları kendi geçitler ultrapopulaire (en iyi 1999 yılında müzikal için Molière) Ultima Resitali başarısıyla (New Star … bilinmeyen, Eurovision gidin) Marianne James bir aktör onun karakteri Bayan Carpenter karşısında quinqua çiçek olduğunu. “Ben ceplerinde deniz kestaneleri zorunda değil ve hiç tekrarlanmamalıdır şanslıyım. O değil tüm neşter geçerse Çünkü. 40 yıldır olan bir aktris için bir gurur olur” Has -o yaramazca dedi.

İlk sezon karikatür sonra, Fransa’ya geri 2 Cumartesi, 26 Aralık tarihinde 7-16 yaş dahileri genç virtüöz 20:50 de Aralık 2014 sonlarında 4 milyondan fazla izleyici tarafından alkışlanan. Bu eşsiz gösterisinde Marianne kaçırmayın!

Yorum yapın