Kendinize Uyumlu Travesti Bulma

Travestiler seks partnerleri ile çok iyi bir ilişki yürütebiliyor ve bu duyguyu yaşamak isteyenleri bekliyorlar. Sınırları zorlayıp kendini bulmak ve böyle hisseden kimseler için en iyi tercih olmaları onları çekici ve güzel yapıyor. Haliyle bu duyguları hissetmeyen ve katı görüşlere sahip olanlar onları kabul etmekte ve onlar ile birlikte olanlarıda yargılayınca baskı oluşuyor. Bu baskıyı kurmanın ve onları dışlamanın sıkıntıları giderek büyüyor ve içine kapanık bireylerin hislerini yaşamakta güçlük çekmelerine neden oluyor. Bunun sonucunda da oluşan durum maalesef insanlar kendilerini bulamıyorlar.

Nedendir bilinmez gelişmiş toplumlarda olan rahatlığı bir türlü yakalayamıyor ve bu sıkıntıları yaşayan bir çok kimse ile karşılaşıyoruz. Halbuki biraz daha anlayış ve tercihlere saygı ile bu konudaki sıkıntıları çözebilir ve daha iyi bir toplum oluşturabiliriz. Seçimlerini özgürce yapabilen kişilerin olduğu bir toplum kimseyi rahatsız etmez diye düşünüyor olmak herhalde yanlış olmazdı.

Kendini bulacağını bildiği ve aslında en iyi keyifi alacağı partnerden vazgeçmek zorunda olan kimseler olduğunu düşündüğünüzde bu durumun zorluğunu az da olsa anlayabilirsiniz. Seks için tercihler kişinin kendisi ile alakalıdır ve onu isteöediği bir ilişkiye zorlamak çok yanlıştır. İsteyen kimselerin onları mutlu edebilecek travesti bayanlar ile birlikte olmaları yargılanmamalıdır. Aynı durumda herkesin olabileceği gerçeği kesinlikle unutlulmamalıdır.

Yapılan tercihler ile cinsel yaşamdaki sorunlarını gidermek isteyenler bir boşluğun içinde bulurlar. Bu boşluğun verdiği sıkıntıyı aşmakta güçlük çekenler daha çok bizim gibi gelişmekte olan ülkelerde yaşayan kimseler olarak göze çarpıyor.

Bu sıkıntıyı yaşayanlardan en ön sıralarda yer alanları hiç şüphesiz travestiler ile birlikte olanlar olarak biliniyor. Kendilerini bulma konusunda bir hayli zorlanan ve bir travesti ile sınırları zorlamak isteyenler ne yazık ki bu duruma bakış açısı henüz gelişmemiş olan toplumumuz yüzünden baskı altında kalıyorlar. En bariz ve belirgin olarak ankara travesti bayanlar hem kendilerini tercih eden partner bulmakta hem de normal yaşamda bir hayli sıkıntı yaşamaktalar. Aynı şekilde çankaya travesti bayanlarda bu sıkıntıları çekiyor ve onları tercih etmek isteyen ancak bu baskıdan korkan partnerleri ile sıkıntıları paylaşıyorlar.

 

Yorum yapın