Kar amacı gütmeyen kanser hastasının masal rüyası gerçek oldu

Tedavi sırasında saçlarını kaybetmiş bir çocuk kanser hastası olan bir fotoğraf çekimi için bir kel prenses için düzenlenmiş bir örgüt hakkında bir hikaye viral gitti sonra, olay arkasındaki kadın daha fazla istekleri istila edilmiştir.

Şimdi Maria Christina Küçük Mucizeler olarak faaliyet fotoğrafçı Alana Hubbard daha masal dilek onu kâr amacı gütmeyen kuruluş aracılığıyla gerçeğe kararlıdır. Hubbard Kaela Cruz için bir maç olmasını New Jersey / New York bölgesinde bir amputee bulmak için bir göreve şu anda. Kaela kısa bir süre onun beşinci doğum öncesi osteosarkom tanısı ve diz altından ampute bacaklarının biri olması gerekiyordu oldu.

“Ben modellemek ve prensesler de onun gibi bakmak olduğunu göstermek için onunla fotoğraf çekmek için bir dişi ampute arıyorum,” Hubbard FoxNews.com söyledi. Maryland potansiyel maç mesafesi nedeniyle düştü sonra onu arama şimdiye kadar başarısız olmuştur. Şirket henüz seyahat masraflarını karşılamak için göze alamaz, ve bağışlar ve gönüllüler yardımı ile faaliyet gösteriyor.

Istekleri ve aday yüzlerce aldıktan sonra, Hubbard kraliyet tedavi için bir sonraki şanslı prenses gibi Kaela seçti. Hubbard grip suşu için tedavi ediliyordu zaman Hubbard, Kaela babası, bir hastane çalışanı bir araya geldi. Kaela proje için seçilen ikinci kız olacak olsa, Hubbard bir sonraki etkinlik için bir çocuk seçmek için planlıyor.

Hubbard Stil Network Glam Fairy eskiden, Jessica Romano dahil olmak üzere gönüllü onlarca, yardım kredisi ve Tracy Di Marco Eps, Stil Network’ün Jerseylicious bölgesinin yerden vakıf olsun ona yardımcı olan ve o bir gün için umut Maria almak Christina’nın Küçük Mucizeler ulus çapında.

“Biz onları giydirmek ve sürpriz çocuğun en sevdiği ünlü ya da sporcu alabilir, hatta sadece onlarla harika bir fotoğraf çekimi yapmak için eğer Sonuçta bu şaşırtıcı olurdu,” dedi.

“Yeterince fon ve yeterli kostümleri bir kez benim nihai uzun vadeli hedefi, ben ulusal gitmek ve fotoğrafçılar bunun bir parçası olmak için başvuruda sahip olmak isterdim, ve biz onlara kostümleri göndermek olabilir” Hubbard dedi. Vakıf halen Isabella Harvey ile ilk prenses çekiminden fotoğrafları bulabilirsiniz kendi web sitesi ve GoFundMe sayfası aracılığıyla bağış kabul edilir ve potansiyel prenses maçlar Hubbard irtibata geçebilirsiniz.

Maria Christina Küçük Mucizeler Kaela özel bir prenses brunch tedavi olacak New Jersey, Mart ayında ilk bağış ev sahipliği yapıyor. Katılımcılar, müzik hit film Dondurulmuş, dans karakterleri karşılamak oyun oynamak ve manikür tedavi edilmesi, makyaj ve saç prenses olacak. Isabella sonraki prenses gibi Kaela taç katılım olacak.

“Biz onların zaman ve gönüllü bağış pek çok kişi var,” Hubbard ailesinin kanseri defalarca tarafından tutulmuş olduğu için kampanya özellikle onun için eve vurur sözlerine ekledi. Vakıf bile 2008 yılında akciğer kanserinden ölen Hubbard büyükannesi, sonra adlandırılmıştır.

“Ben çok sevgi ve destek ve yardım ve onların zaman ve hizmetlerini bağışlamak isteyen insanlar yaşadım” dedi. “Benim için ekstra özel bir anlamı vardır.”

Yorum yapın