Hasta derecelendirme kanser cerrahisi sonuçlarına bağlantılı değildir

Hastanelerde için, hasta memnuniyeti derecelendirme mutlaka yeni bir çalışmaya göre, kanser cerrahisi istatistikleri ile hizaya yok.

“Ben sadece çok az kamuya bildirilen hastane verilerin karar verme kılavuz kanser hastaları yardımcı olduğunu vurgulamak, sonuçları mutlaka şaşırtıcı olduğunu sanmıyorum,” Hekimler Columbia University College baş yazarı Dr. Jason D. Wright dedi New York’ta ve Cerrahlar.

Bu sonuçlar kanser için cerrahi geçiren hastalarda değil farklı bir grup ile benzer olacağını söylemek zor, dedi.

Bu tür hastalar rehberi tarafından önerilen ilaçlar aldığı olmadığı gibi – – Araştırmacılar, katı kanser tümörleri veritabanı hasta memnuniyeti derecelendirme, bakım önlemlerinin kalitesini toplar karşılaştırın ABD Hastanesi’nde 448 hastanelerde ameliyatla çıkarıldı vardı 63.000’den fazla hastada bir veritabanı kullanılan ve 30- gün cerrahi sonuçlar.

Hastane arama yapabilirsiniz hastalar burada değerlendirmesi için aracı karşılaştırın: 1.usa.gov/1cqANBQ.

Memnuniyet derecelendirme hastane personeli, personel yanıt, tesisin temizlik ve sessizlik, ağrı yönetimi, ilaç iletişim ve deşarj planlama ile iletişimin kendi deneyimlerine odaklanan bir 27 soruluk anket hasta dayanmaktadır.

Hastalar ayrıca 10 puanlık bir ölçekte genel deneyim değerlendirirsiniz ve başkalarına hastaneyi tavsiye edip söylüyorlar. Bu son iki sorunun cevabına dayanarak, Wright’ın ekibi hasta memnuniyeti derecelendirme puan hastanelerde ölüm veya kalp krizi, kalp durması, kan pıhtısı veya inme gibi komplikasyon riskini tahmin etmediğini bulundu.

Hasta memnuniyetine dayalı dört gruba hastaneleri bölme, onlar en puan olan üst dörtte olanlar için neredeyse yüzde 19 oranla neredeyse yüzde 22 ortalama komplikasyon oranına sahip olduğunu gördük.

Araştırmacılar JNCI yayınlanan sonuçlarına göre, hastaların onları başkalarına tavsiye edip göre hastaneleri kriteri zaman daha az fark bile yoktu.

Hasta memnuniyeti ve cerrahi sonuç iki farklı kavramlardır, Wright e-posta ile Reuters Sağlık söyledi.

“Bu dikkatle memnuniyeti mutlaka yüksek kaliteli bakım ile eşit olmadığını göstermektedir” dedi. “Kesinlikle hastalar için, memnuniyeti ve hasta deneyim önemlidir ve anlamlı bir sonuç.”

Bakım sonuçları ile uyum içine hasta derecelendirme getirmek için, biz ameliyat geçiren kanser hastaları için özel önlemler gerekir, dedi.

“Tıbbi tüketiciler bu önlemlerin aslında quantitate mevcut önlemler ve ne sınırlamaları farkında olmalıdır” dedi. “Puanlar hastaların hastaneler seçmenize yardımcı diğer faktörler bağlamında içine konulmalıdır.”

Bazı hastaneler hastaları tedavi daha iyi ve diğerleri onları rahat hale daha iyi olduğu doğru olabilir.

“Benim argüman onlar korelasyon gerekmez ise,” Cerrahi Sonuçlarının Dr. Karl Bilimoria ve Kalite Geliştirme Merkezi ve Chicago’daki Northwestern Üniversitesi Feinberg Tıp Okulu’nda cerrahi bölümü dedi.

“Onlar farklı bilgiler sunuyoruz,” dergisinde bir makale coauthored Bilimoria, dedi.

Onlar 30 gün sonra cerrahi sonuçlarını tahmin bile Ama, hasta derecelendirme hala önemli olduğunu söyledi.

Sonuçlar en önemli tedbir, dedi, ama hasta memnuniyeti çok önemlidir ve hastalar bir seçim yapmak için her iki ölçümlere erişimi olmalıdır.

“Hepimiz kanser ameliyatı olduğunda hayatta diğer tarafı çıkıp emin olmak istiyorum,” dedi. “Eğer ölüm ve gerçekten ciddi komplikasyonlara bakmak sonra, bir sürü insan muhtemelen, onları anlamak ne kadar, ne kadar iyi onlar iletişim de onların doktor gibi ne kadar bahsetmek başlamak istiyorum.”

Birçok kişi şu anda aile ve arkadaş önerilerine göre hastaneler ve sağlayıcıları tercih söyledi.

“Biz sağlayıcı performansı hakkında daha iyi ve daha iyi veri olsun, biz hastaların kullanan başlayacak umuyoruz,” Bilimoria Reuters Sağlık söyledi. Bu veriler, pek çok hükümet, devlet ve özel web sitelerinde kullanılabilir olduğunu söyledi.

Yorum yapın