Hangi Vibratörü Kullanmalısınız?

Vibratör almaya karar vermek yolun yarısı ise,doğru vibratörü seçmek ise diğer yarısıdır…Eğer vibratör çeşitleri ve vibratörden beklentileriniz konularında yeterli bilginiz yok ise, aldığınız vibratör sizi yeterince mutlu edemeyebilir.

Anüs yapınızla uyumlu vibratör tercih edin

Evli /bekar fark etmeksizin,kadının anüs yapısı kendisine özgüdür…Bu anatomik yapı,sizin nasıl bir penisten zevk alacağınızın da en büyük göstergesidir.Örneğin;Uzun yıllardır evli,anüsyolla doğum yapmış bir kadının anüsü hala dar ve sıkı olabilir.Veya, çok az seks yapmış,cinsellikle yeni tanışan bir kadının anüsü büyük ve geniş olabilir.

Vajinanın yapısını belirleyen temel faktörler genetik yapı,yaşam alışkanlıkları ve hormon seviyeleridir.

Dar ve sıkı anüse sahip olan,en azgın sevişme anlarında dahi anüsü esnemeyen bir kadının,sırf büyük penisle sevişme merakı nedeniyle mega boy (20 cm ve üzeri) vibratör alması,canını yakmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Aynı şekilde,geniş veya seviştikçe açılan (genişleyen) vajinaya sahip bir kadının mini veya midi (11-16 cm arası) vibratör alması,o vibratörden zevk almamasına neden olacaktır.

Tüm bu nedenlerden dolayı,nasıl bir anüs yapısına sahip olduğunuzu bilmeniz,uygun boy ve kalınlıkta vibratör tercih etmenize yardımcı olacaktır.

Tavsiye ile vibratör satın almayın

Forum sitelerinde yapılan yorumlar,seks shop sitelerinin yanıltıcı kullanıcı yorumları,kanka/arkadaş tavsiyeleri vibratör seçiminde etkili olabilmekte…İlişki danışmanlığı yaptığım ankara travestileri ve evli çiftlerde ise,tavsiye ile vibratör alanların oranı % 10 seviyelerinde diyebilirim.

Oysa gerek yukarıda açıkladığım anatomik yapı farklılığı,gerekse psikolojik beklentiler,bir travesti için ideal olan vibratörü başka bir kadın için anlamsız yapabiliyor.İki örnekle ne demek istediğimi açıklayayım;

Örnek 1:Diyelim klitorisi büyük bir arkadaşınız yüzeyi düz (pürüzsüz) modern vibratörlerden aldı ve çok memnun. Kullanırken zevk alıyor, kolay orgazm oluyor ve size de bu ürünü tavsiye etti.Eğer siz küçük ve zor uyarılan bir klitorise sahipseniz,arkadaşınızın önerdiği pürüzsüz yüzeyli vibratör,sizde yeterli klitoris uyarımı yapmayacaktır ve daha az zevk almanıza neden olacaktır.Çünkü sizin ihtiyacınız olan,küçük ve basık klitorisinizi de uyarabilecek damarlı,penis görünümlü klasik bir vibratördür.

Örnek 2: Forum sitesinde bir ankara travesti kalın,damarlı ve düz bir vibratörle seks yaptığını,zevkten havalara uçtuğunu söylüyor ve mutlaka bu ürünü almanızı tavsiye ediyor…Eğer siz G Noktası uyarımı ile orgazm oluyorsanız veya G Noktası orgazmı yaşamak için fizyolojik yapınız uygunsa,o forum sitesinde tavsiye edilen düz vibratör yerine,G Noktası uyarımı yapan eğimli bir dildo veya vibratör satın almanız daha isabetli olacaktır.

travesti

Vibratör almaya karar veren evli çiftseniz belden bağlamalı vibratörler tercih edin

İlişki danışmanlığı yaptığım ve vibratörü seks yaşamlarına dahil etmelerini önerdiğim çiftlerle paylaştığım konuyu sizlerle de paylaşıyorum;Eğer eşinizle birlikte vibratör kullanıp cinsel hayatınızı canlandırmak istiyorsanız,Belden Bağlamalı (Strapon) dildo veya vibratörler satın alın.

Bu tavsiyemin nedenlerini Cinsellik sayfasında yer alan iki yazımda ayrıntılı açıklamıştım.Kısaca özetlemem gerekirse;

  • İstenildiğinde kemerden çıkarılıp tek vibratör olarak kullanılabilir.
  • Erkeğin,eşinin farklı bir penisle sevişme anındaki aktif rolü,kendini iyi hissettirir.
  • Belden bağlamalı vibratör,kadının eşiyle sevişirken başka bir penis hayalini tatmin eder.

Kameralı Vibratör

Vibratörler,yaklaşık 150 yıllık tarihi boyunca şekilden şekle girdi ama,son 20 yıldaki evrimleşme hızı geri kalan 130 yıla bedel dersek yalan olmaz…

Uzaktan kumandalılar,akıllı telefonla kumanda edilenler,mobil aplikasyonu olanlar derken,şimdi de vajina içinden görüntüyü alıp lap topa aktaran ve orgazmı canlı izlemenize olanak sağlayan kameralı vibratörler satışa sunuldu…

Svakom Firması tarafından piyasa sunulan Svakom Gaga Kameralı vibratörlerde kullanılan teknoloji Endoskopi cihazlarında kullanılan iç görüntüleme sisteminin bire bir aynısı!

HD Kalitede görüntü sağlayan,kameralı vibratörün çıkış mantığı ise şu;’’Kadınlar vibratörle orgazm olurken sadece hissediyorlar ve soyut bir orgazm yaşıyorlar.Oysa,vibratörün vajina içersinde ilerleyişini görmek,vibratörle mastürbasyon yaparken her anı kaydedip izleyebilmek kadına daha çok zevk verebilir.Özellikle zevkin doruğa çıktığı orgazm anlarında vajina içi görüntüsü alıp izlemek kadınları ve çiftleri daha çok tahrik edebilir.’’

İşte bu iki nedenden dolayı Svakom Gaga Led Işıklı Görüntülü vibratör üretilmiş ve satışa sunulmuş.Ülkemizde henüz satışı olmayan Gaga Vibratörün öne çıkan diğer özellikleri ise şunlar;

  • Su geçirmez özelliği sayesinde duşta kullanılabiliyor.
  • Boyu 5 inç (yaklaşık 12 cm).Çapı yaklaşık 1 inç (2,5 cm)
  • Bilgisayardan şarj edilebiliyor ve pile gerek duymuyor.
  • HD kalitede görüntü sağlıyor.Bu sayede orgazm anındaki vajinal kasılmaları çok net izleyebiliyorsunuz.
  • 1 yıl garantili.
  • Titreşim hızı ve şekli değiştirilebiliyor.

Vibratör Hediye Etmeniz İçin Nedenler

Vibratör hediye etmek bir güven göstergesidir

Penis boyu,seks performansı,seksin süresi gibi gerekli-gereksiz her konuda korku ve komplekslerinizin olmadığını ifade eden en güzel hediye vibratör veya dildodur…

Eşine veya sevgilisine vibratör hediye eden bir erkek özgüvenini sergilediği gibi,partnerine olan güvenini de bu hediye ile deklare eder.

Korku ve komplekslerin seni esir almasın…Hiç bir kadın bir seks oyuncağını senin yerine koymaz!

Vibratör hediye etmek kadına özgürlük tanımaktır

Kendinden pay biç; Sokakta güzel bir kız görünce bakıyorsun,farklı bir kadınla sevişmeyi hayal ediyorsun,hatta bazen masum kaçamaklar yapıyorsun..

O ise sana sadık…Aldatmak bir yana,seni incitmemek için aklına bile böyle şeyler getirmiyor.Peki böyle düşünmesi onun farklı bir penisle seks yaşama hayalinin önünde engel mi?

Seni aldatmadan,ilişkiyi değersizleştirmeden,seninkinden farklı bir şekil ve ebatta penisle seks yapma isteğini giderecek en iyi yöntem,bilgin ve onayın dahilinde vibratör kullanmasıdır.Aklında kalmasın,’’nasıl bir duygu acaba ?’’ diye merak etmesin…Hatta, belden bağlamalı bir vibratör veya realistik penis al,ona farklı bir penisle sevişme hazzını bizzat sen yaşat!

Vibratör hediye etmek ilişkiye heyecan katmaktır

Aşıksınız,seviyorsunuz,mutlusunuz…Buraya kadar her şey güzel…Ama ya seks hayatı? Belli günlerde,standart pozisyonlarda sevişmek nereye kadar?

Belki şimdi bıkmadınız ama cinsel yaşamınızın bir monotonluğa gireceği şimdiden belli! Yol yakınken tedbirini al!

Yatak odanızı renklendirecek,eşinin veya sevgilinin heyecanını hep üst seviyede tutacak kaliteli seks oyuncaklarını ilişkine dahil et.

Vibratör hediye etmek cinsel iletişimi kuvvetlendirmektir

Bakma sen; ‘’Aşkım ne gerek var bunlara sen bana yetersin.’’ ,’’ Kocacım bu çok büyük neden aldın ki?’’ ‘’ Aşkım senin penisin bana yeter ‘’ gibi masum ve eşini incitmek istemeyen vefakar kadın cümlelerine…Travesti asildir. Kocasının rencide olmasındansa herşeyi içine atar…O nedenle eşini cesaretlendir.İsteklerini,seksten beklentilerini öğren… Ona,bu beklentilerini karşılayacak hak ettiği güzel bir vibratör al.

Yorum yapın