Grip Mücadele: Ev ve yatakta kalmanız gerektiğinde neler yapmalı

Grip sezonu henüz bitmedi. O bitene kadar hala bir kaç hafta vardır, ve Amerikalıların binlerce bu yılki pis H3N2 suşu ile gelen ateş ve hapşırma ile tutulmuş edilmiştir.

Akut durumlarda, doktorlar genellikle yatak istirahati tavsiye, ama bu gerçekten ne anlama geldiğini hastalara kafa karıştırıcı olabilir. Yatarken her zaman gerekli değildir ve ne kadar soğuk sıcaklıklar ve hidrasyon enfeksiyonu tekme önemli faktörlerdir neden bir uzman, Daniel Neides, Cleveland Clinic Sağlık Enstitüsü tıbbi direktörü açıklıyor.

Neden Ana kal?

Genel pratisyenler genellikle şiddetli soğuk algınlığı ve grip hastalarına evde kalmak ve yatakta gün geçirmek öneririz. Dr Neides o yatak istirahati reçete zaman, o, hastalar dışarı ve hakkında değil emin olmak için muhafazakar tarafta erring başkalarına bulaşmasını ve farklı suşları sözleşme olduğunu söyledi.

Eğer bir enfeksiyon mücadele ediyoruz ederken “, bağışıklık sisteminin meşgul ve diğer bulaşıcı hastalıkların duyarlı konum. Bu iki ön savaşı zor, “diyor. “Nokta iyi mücadele mücadele gücünü odak böylece sisteme aşırı yük olmayacak etmektir.”

Yatakta veya evde uzanmanız olsun, vücut enfeksiyonla mücadele böylece mümkün olduğunca hareketlilik sınırlamak için önemlidir. Egzersiz veya yüksek yoğunluklu aktivite herhangi bir biçimde, düşmanıdır.

“Hastalar spor salonunda ‘it out ter’ düşünüyorum, ama vücut enfeksiyonla mücadele olduğunda, egzersiz, dinlenme ihtiyacı,” Dr Neides diyor. “Biz egzersiz zaman, bizim vücut ısısını yükseltmek, ve soğuk algınlığı ve grip organizmaların bol gövdesi sıcak olur daha hızlı çoğaltma.”

Yorum yapın