Fantezilerin Geliştirilmesi

Değişik fantezilere açık olmak tecrübelerinlerin sonucudur. Azımsanamayacak ölçüde talipleri artan çankaya travesti bayanlar ile ilk birlikteliklerini gerçekleştirenlerin aldıkları zevki daha önce yaşamadıklarını düşünmesi bu yüzdendir. Güzel ve kaliteli bir seks ve hayaldeki fantezinin gerçekleşmesi için hislerinizi anlayabilecek bir partner bulmanız sizler için en iyi tercihtir. Tarifsiz zevklere ulaştıran ankara travesti bayanları da bu noktada unutmamak gerekir. Onlar tercih edildiklerinde karşılarındakilerin fantezilerini ve isteklerini iyi bildikleri için kaliteli seks sunmakta zorlanmıyorlar. Partneri anlamak ve onun fantezilerini yerine getirmek her partner için kolay değildir. İstekli ve arzulu bir birliktelik için karşıdakini anlamanın önemi oldukça büyüktür. O halde herkesin fantezilerini genişleterek gerçek aradığını bulması gereklidir ki bunu başarabilenler daha iyi zevkler yaşıyorlar anlamına gelir.

Seks yaparken önceden belirlenmiş fantezilerin gerçekleşmesi önemlidir ancak istenilen fizik ya da istenilen aktiflik partnerden gelmiyor ise bu fantezilerin gerçekleşmesi neredeyse imkansızdır. Öncelikle istenilen partnerin gerçekten hangi özelliklerde olması gerektiğini belirlemek ve ona göre tercih yapmak gerekir. Eğer fanteziler hemcins ilişkilerini istiyor ve bunu karşı cinsle gerçekleştimeye çalışılıyorsa büyük bir yanılgıya düşülmeüş demektir. Fanteziler bir travesti ile gerçekleştirilmek isteniyorsa muhakkak o tercih edilmeli ve büyül zevkler alınmalıdır. Aksi halde bu fanteziler başa bir ilişkide gerçekleşmeyeceği için sıkıntı çıkaracaktır ve huzursuz edercektir. Erkeklerin bu sıralar bir kısmının travestiler ile daha mutlu olması da bu sebep yüzündendir. Çünkü tam keşfedemeyen ve ne tür bir partner istediğinin farkına varamayanlar fantezilerini genişleterek en doğru seçimi yakaladıklarında daha büyük mutluluk yaşarlar.

Tecrübeleri sınırlı tutmak ve sadece dıştan gelen etkilere göre seks tercihini yapmak belkide istenilen fantezilere ulaşmakta engeller çıkaran en büyük engeldir. Bunu farkedebilmek için muhakkak fantezileri genişletmek ve yeni deneyimleri tecrübe etmek gerekir. Özlenen ve aranılan bir türlü gerçekleşmeyen yerini bulmayan fantezilerin sebebi yaptığınız partner seçiminden kaynaklı olabilir. Hislerinize güvenmeli ve baskılardan kurtularak aradığınız partneri bularak fantezilerinizi tam anlamıyla yaşamanız sizler için en gerekli şey olabilir. Bu nedenle her fırsatta fantezilerinizi genişletmeyi ve yeni arayışlardan korkmamanız gerektiğini bilerek uygun kişiyi bulmalısınız.

Yorum yapın