Evli çift travesti öldürdü

Alisson Patrick Vieira da Rocha, 22, Gabriela Antunes Santos, ayrıca 22, kocası, erkek mağdur olurdu polis anda Mart 2015 22 meydana gelen cinayeti itiraf etti ve bir travesti Adriana Zorlu, Thiago Silva öldürdü Martins, 22. O, 11 Mart ve eşi, bir cinayet de yazar tutuklandı, 15 Şubat’ta tutuklandı.

delege Alexandre Evangelista, Sivil Sermaye Polis 2 Precinct başkanı olarak, Alisson MS ‘Hellraiser’ olarak bilinen yerde, 16 Ocak’ta, Jeniffer Nayara Guilhermete de Moraes, 22 cinayet ile hiçbir ilgisi yoktu Campo Grande -040. Manikür ölümü tasarlandı ve iki arkadaşı, 19 ve 16 yıl eşlik etti Gabriela, neden olurdu.

Ayrıca temsilciye göre, Gabriela tabanca James öldürmek için 2015 yılında kocası tarafından kullanılan aynı olacaktır Jennifer öldürmek için kullanılan, ama aslında hala çünkü tablolarda çelişkiler araştırılması gerektiğini kanıtlamak için geldi. Alisson onun tarafından kullanılan revolver, zaman polise teslim geldi 16 yaşındaki suç ortağı teslim edildi diyor.

ifadesinde, Alisson bile kadın Jennifer öldürmek için 16 Ocak tarihinde eve bıraktığı bilmediğini iddia etti. O Gabriela ile ilişki kararsız ve onlar bitmiş ve birkaç kez döndü ve bu kesintileri biri o 3 yıl önce Jennifer ile bir ilişkisi olduğunu söyledi.

Cinayet silahı

Alisson gibi bir manikür öldürmek için eşi tarafından kullanılan silah tazminat hesabına para aldıktan sonra onun için satın olmuştu. Birkaç cinayetlerde kullanılan silahlar hakkında doğru bilgi vermemiş gibi, Evangelist temsilci çatışma, sanık arasındaki çatışma ifadesini isteyebilir.

Nitelikli cinayet

polis, Alisson 22 Mart’ta, Yeşil Caddesi’nde Tesourinha Caddesi’nde Thiago öldürdüğünü söyledi. O eve geldi ve Gabriela travesti eşlik etti ve iki sigara esrar vardı karısını gördüğünü söylüyor. çocuğa göre, o gerçeği azarladı ve Thiago evde mobilya kırmak için gidiş ve alisson bir sandalye vererek, ‘çılgın gitti’ olurdu.

savunmak için satın iddia – – ve atış Gabriela mücadele Alisson lav jet amcası gitti hangi PM ve travesti sol tetiklemek için gelirken Polise göre, bir motosiklet ve silah yakalandı Thiago karşı üç kez. 16 yaşındaki kullandığı motosiklet sadece ‘adımlarla’ çalıştı çünkü Alisson eşlik olurdu, bu yüzden genç adam aracı itti ve suç mahalline oğlan gitti olurdu.

Alisson kaçak oldu, ama durum ‘soğutmalı’ sonra genellikle evde yaşadı. O bulundu, ama sonunda evde gözaltına olmamak, cinayet eşi sonra kayıplara karışmıştı. araştırmalar sırasında, şüphe o Rio de Janeiro ve ayrıca Pedro Juan Caballero gitti, ama çocuk o sermaye sol vermedi söyledi vardır.

Thiago cinayet yazarı yasadışı ateşli silah bulundurmaktan, küçüklerin yolsuzluk ve ağırlaştırılmış cinayet için cevap vermek zorundadır ve Transit Cezaevi’ne sevk edilmelidir. Avukat Rosana D’Elia Bellinati müşteri cinayetten sorumlu, ama o tehdit hissetti çünkü o kendini savunma hareket ettiğini savunma kabul edeceğini belirtiyor.

Yorum yapın