Eski sigara,’Sihirli’ baklava sıkıntısı konusunda gergin

Nikotin replasman tedavileri-genellikle sonsuza alışkanlık tekme emin olmak istiyorum, eski sigara içenler için bir cankurtaran vardır. Sakız ve yamalar bazı eski inhalerlere için hile yapmak olabilir ederken Ama, onun sadık takipçileri demek, onlar için çalıştı tek sigara bırakma çare olan bir ürün var: Nicorette marka pastilleri.

Ama üretici GlaxoSmithKline nedeniyle Güney Carolina fabrikasında sorunları boyutlandırma “kalite-kontrol” geçen yıl pastiller üretime durdurdu, Washington Post yüzüstü bırakarak tüketicileri ve stok ve hap istif umutsuz uzunlukları gidiyor, raporlar.

Pastiller, hala vardı malzemeleri sol perakendeciler tarafından satmak için güvenli kabul ederken, FDA dosyalarında “, aşırı kalın aşırı yumuşak ve alt ve superpotent” olarak tarif edildi.

Sigarayı bırakmak LA TV yazarı Bob Berens, 36, yedi yıl önce, son zamanlarda Mesaj başına “sihirli” pastiller arama Amazon göz. 108 bir kutu Berens içinde o sigara bağımlısı zaman hissetmek için kullanılan “güçsüzlük” aynı özlem ve duygu getirerek, 122 $ için gidiyordu.

(Kendi hızlı Newser arama için $ 72 bir kutu buldum 71-sadece üç. Stokta sol) Ve birkaç yıl önce Glaxo stokunun küçük bir miktar satın NYC Austin Rodrigues, umut, şirket ile mesaj bırakarak başladı o ‘(o yoktu diyor) bir hissedar olarak bazı cevaplar almak d.

Ama Berens, son malzemeleri karne Rodrigues, ve diğerleri çok daha uzun beklemek zorunda olmayabilir: GSK üretim sorunları gidermek için “uzun düzeltici eylemler” rağmen, bu küçük pastiller Nisan tarafından raflarda geri beklediğini söylüyor, ve bazen tam boyutlu olanlar daha sonra bu yıl, Mesaj belirtiyor.

Yorum yapın