Erkekler Yatakta Travesti Partnerlerinden Ne Bekliyor?

Biraz Önce Beraber Izlediğiniz Filmdeki Travestiye  Benzemenizi Ister, Onun Yanındaki Erkeğe Yaptıklarını Yapmanızı Ister.Otobüs Durağındaki Mankenin Giydiği Iç Çamaşırını Giymenizi Ister.Performansını Övmenizi Ister.Oral Seks Yapmanızı Ister.Hoyrat Davranmak Ister.Hiçbir Şey Yapmadan Bekler, Siz Ona Hoyrat Davranın Ister.Arada Aklına Gelirse Size Ne Istediğinizi Sorar, Siz “böyle Güzel” Der Bir Şey Söylemezsiniz, Çünkü Onu Memnun Etmeyi Görev Edinmişsinizdir.“erkekler Yatakta Ne Ister?” Diye Sormanızın Sebebi De Zaten Budur.

Oysa Herkesin Bir Yaradılışı Vardır.Siz Ne O Mankene Benzeyebilirsiniz, Ne O Filmdeki Ankara Travesti Partnerin Yaptıklarını Yapabilirsiniz, Ne De Bulup Getirdiği Acayip Iç Çamaşırları Içinde Kendinizi Iyi Hissedersiniz.Kendinizden Başkası Olmaya Çalıştıkça Ne Siz Tatmin Olabilirsiniz Ne De Onu Tatmin Edebilirsiniz.

Mükemmel Imajlarla Yarışmaya Yada Onlara Benzemeye Çalışmayın.Erkeğe Görsel Şölen Sunmak Zorunda Değilsiniz.

Peki Bunu Nasıl Yapabilirsiniz?

Önemli Olan Sizin Onu Yönlendirmenizdir

Erojen Bölgelerine Ufak Ufak Masajlar Yaparak! Koordinatları Kaydedin: Bacak Içleri, Karnının Alt Bölgesi Ve En Vurucu Olan Bölgesi Kuyruksokumu Bölgesi.Bu Dokunsal Şölene Sizin Cezbedici Kokunuz Eşlik Etsin.Bir Süre Hep Aynı Parfümü Yada Sevdiğiniz Bir Kokuyu Kullanın.Belli Belirsiz, Ancak Size Çok Yaklaştığında Duyabileceği Kadar Kullanın Bu Kokuyu.Bu Kokunun Onda Yapacağı Çağrışımlar “erkekler Yatakta Ne Ister?” Sorusunu Artık Sormamanızı Sağlar.

Partnerizle Farklı Deneyimler Yaşamak Istiyorsanız, Işte Size Yol Gösterecek Seks Önerileri.

Farklı Ve Çılgın Rollere Bürünün
Seks Dünyanızı Hayal Gücünüzle Renklendirin.Eğer Elinde Kelepçeyle Bir Polisi Oynamak Istiyorsanız Bunu Partnerinize Söylemekten Çekinmeyin.Bu Gibi Farklı Fanteziler Ilişkinizi Canlı Tutmanızı Sağlar.

Lüks Ve Konforlu Mekânlar Tercih Edin
Elinizden Geldiğince Otel Vb.Yerlere Gidin.Lüksün Ve Romantizmin Yoğun Olduğu Bu Tarz Farklı Yerlerde Seks Yapmanın Keyfi Ve Rahatlığı Çok Daha Fazla Olacaktır.

Kalabalık Ortamlarda Küçük Çılgınlıklar Yaşayın
Sinema Yada Bar Gibi Kalabalık Mekânlarda Partnerinize Küçük Heyecanlar Yaşatın.Çevrenizdekilere Belli Etmemeye Çalışarak Yapacağınız Bu Tarz Kaçamaklar Size Çok Daha Fazla Heyecan Verecektir.

Kumsalda Ateşli Bir Deneyim Yaşayın
Yakıcı Güneş, Kızgın Kumlar Ve Serin Dalgaların Arasında Heyecanı Doruklara Taşıyın.Bu Size Çok Iddialı Gelirse Denizin Derinliklerinde Tutkulu Ve Farklı Bir Deneyim Yaşayın.

Partnerinize Yasaklar Koyun
Partnerinize Karşı Yasaklar Koyun.Patronun Siz Olduğunuzu Söyleyin Ve Ona Seks Kölesi Gibi Davranın.Seks Sırasında Isteklerinize Hayır Demesine Izin Vermeyin Ve Aynen Yapmasını Sağlayın.

Banyo Tecrübesini Yaşayın
Banyoda Seks Yapmanın En Iyi Avantajlarından Biri Banyoların Aynalarla Dolu Olması.Partnerinizin Aynada Şevişirkenki Hareketlerinizi Izlemesi Ona Ayrı Bir Keyif Verecektir.Bu Atmosferi Daha Da Güçlendirmek Için Banyoyu Mumlarla Donatın.

Barışma Seksini Deneyin
Eğer Tutkulu Bir Çiftseniz Edeceğiniz Sert Bir Kavga Yada Tartışmadan Sonra Barışma Seksini Deneyin.Birçok Kişi Için Kavga Sonrası Sevişmek Kadar Ateşli Başka Bir Şey Yoktur.

Tembellikle Seksi Birleştirin
Özellikle Hafta Sonu Gibi Erken Kalkmak Zorunda Olmadığınız Günlerde Yatakta Keyif Yapın.Güzel Bir Gecenin Sabahında Yapılan Seks Ve Sonrasında Saatler Süren Yatak Keyfiyle Partnerinizi Şımartın.

Çılgın Sözler Söyleyin
Genelde Birçok Travesti Seks Yaparken Konuşmaktan Çekinir Ancak Konuşmak Hatta Bağırmak Partnerinizi Daha Da Motive Eder.Eğer Böyle Şeyler Yapmaya Utanıyorsanız Öncesinde Biraz Şarap Içerek Rahatlamaya Çalışın.

Manzara Eşliğinde Unutulmaz Bir Tecrübe Yaşayın
Dünyaca Ünlü Yerlerin Manzarasına Bakan Bir Otelin Balkonunda Manzara Eşliğinde Bir Tecrübe Yaşayın.Ortamdaki Büyülü Atmosfer Size Unutulmaz Bir Gece Yaşatacaktır.

Yorum yapın