Connecticut eyaletinde kemoterapi için bir genç üzerinde zorla deney yapıldı

Artık, muhtemelen Connecticut eyaleti onun iradesine karşı kemoterapi geçmesi bir küçüğün zorlayarak duydum. Değilse, burada özü şudur: Mahkeme belgelerinde “Cassandra C” adlı genç bir kadın, Hodgkin lenfoma tanısı almış ama bunun yerine kemoterapi yapmanın alternatif tedavilere içine bakmak için talep etmişti. Daha önce kemoterapi denedim, ve o tedavi yarardan çok zarar yapacağını düşündüğünü söyledi.

Doktorlar bildirildi, onu sedasyon yatağa kollarını ve ayak bileklerini bağladı ve cerrahi bir liman cihazı, kemoterapi sırasında kullanılan ortak bir mekanizma implante. Eğer böyle bir sahne uyanma hayal edebiliyor musunuz?

Aile hemen bir avukat tuttu. Connecticut Yargıtay kızın hakları diye O tedaviler birden haftalarda yayılmış olması çünkü evine dönmek için izin verildi 17. çünkü onu kemoterapi geçmesi zorlayarak devlet tarafından ihlal edildiğine karar vermiştir.

Eve döndüğünde Ama, Çocuk ve Aile Hizmetleri Bölümü annesinin kapısını çaldı. Cassandra onu yatak odasına koştu ve annesi yetkilileri ile savundu ederken ağladı. Sonunda, kız annesini terk etmek zorunda kaldı ve daha sonra bir bakıcı evde yerleştirildi. Evde Bakıcılar onu kemoterapi randevuları onu alacaktı.

Cassandra 17 ama sadece altı ay uzak 18- dönüm olmasına rağmen o yasal Ben devletin argümanını görüyorum onu sağlığın ilgili kendi kararlarını mümkün olacağını zaman. Kesinlikle, yasal açıdan, o küçük ve dolayısıyla böyle o ile karşı karşıya olan biri olarak kararlar doğru yer geliflimsel değil sayılır.

Kemoterapi ile, doktorlar o bir yüzde 80 ila 85 sağkalım oranı vardı ona söyledim. Kimse itiraz edemez. Ancak, bir tedavi kendimi geçirmiş olan, ne olursa olsun onu yaşla olan herkesten fikir kemoterapi yapmak zorunda olmak beni hasta ediyor.

Iki yıl boyunca kemoterapi altı farklı tipte yaşadıktan sonra, etkili, kemoterapi bir kabus olsa ben, olduğunu kanıtlamak ve herkes onun isteklerine karşı bunu yapmak için yapılmış olacağını çileden duyuyorum. Burada bir şey çok yanlış.

Sağlık sorunları söz konusu olduğunda, belki de devletler Ben çözüm bilmiyorum 15’e karar verme yaşını düşürmek gerekir. Tüm bildiğim bu genç kadının hikayesini okuduktan sonra sonra outraged- sick- hissettim ve olmasıdır.

Bildiğim kadarıyla benim kanser tedavileri gitmek gibi, ben doktor dondurma ve benim kaburga tüm kanser hücrelerini öldürmek mümkün olsaydı belirleyecek Pazartesi günü bir CT taraması, sahip olacaktır. Evet ise, o büyük bir gün olacak. Ben kryoablasyon yeni değil biliyorum, ama ben gelişmeler hastalığı, (bize şifa bulmak için göründüğü kadar yavaş) kontrol etmek için yapılıyor hayret.

Bugün, bir kalp krizi tedavisi için en kolay sağlık sorunlarından biridir. Kalp kası, anjiyogramlar, stentlerin, bypass daha fazla yaralanmayı önlemek ilaçlar … inanılmaz. Kocam tüm bu geçirmiş ve hiçbir yavaşlama işareti gösterir olmuştur. 25 yıl önce yaptığı bypass beri, o dört ya da beş anjiyografi ve altı ya da yedi stent uğramıştır.

Onun bypass cerrahisi sonrası ilk sekiz yıl için, ben bu durumlardan herhangi sunulan bir sinir batık oldu. Gözyaşları ve benim bebekler sonra babası … ve olmazdı korkular, dedim kendi kendime, bir gün, “Bu adam çok fazla dokuz hayat vardır! O en az 100 yaşamak için gidiyor! “Ben asla arkasına bakmadı. Bugün, o 80 ve sağlıklı.

Kaderin büküm şimdi Aşama 4 metastatik kanser olduğunu ve benim ömrü üzerinde olumsuz olduğunu (yani derler). Ben başlangıçta yaşamak için üç yıl verildi, ama ben Sahne 1 tanısı zaman ben iki yıl sayarsanız ben 14 kalmıştır.

Oh iyi, hayat bir crapshoot olduğunu. Kocam şanslı olmuştur. Ben şanslı olmuştur. Bizim çocuklar şanslı. Biz hep birlikte hala, sen de öyle. Harika bir hafta sonu var!

Yorum yapın