Bir Haftada İki Travesti Cinayeti

Pazar 20 Eylül’de bir kadın ölü olarak giyinmiş başka bir adam benzer koşullarda bulunan

Culiacan, bir travesti gibi giyinmiş Sin.- Başka bir adam sabah ölü bulundu; Görünüşe göre zaten onun öldürülme dört gün vardı. Komşular Sular Vadisi alt bölümü arkasında kötü bir koku bildirdi.

Rapor
Trajik tarih tekerrür. Bu sabah, fraksiyonlara Vadisi Su yetkililerin sakinleri dağdan gelen güçlü bir koku, rapor; Dört gün önce oldu aynı koku zaten kimse bir şey bilmiyordu acil, ama rapor etmişti.

Yaklaşık 08:00 saat, belediye görevlileri ilk bakışta dağ biten bir sokağın sonunda, oldu kadını idam ne buldum, bugüne kadar değildi.

Kadın öldürme uzmanları yanı sıra istendi hemen savcı varlığı uzmanlaştı.

Sürpriz

Uzmanlar suç alanında çalışmaya başladı, onlar iki mermi kovanı, kalibre 45 mm bulundu. Şu ana kadar inanılan ne tarafında Açık erkek prezervatifi de bulundu bir kadındı.

Ama uzmanlarından biri, bir kadındı erkek ve şaşırdı, ya bedeni gözden geçirmektir. Ve kurban mini etek siyah renk, hayvan stili baskı bluz ve sutyen giymişti. Giysiler arasında gözden herhangi bir kimlik bulamadı.

Femicide sorumlu ajan hiçbir travesti ölü mahallinde vardı çünkü, başka bir ajan Kamu Bakanlığı destek aramak zorunda kaldı.

Başka bir durumda

Pazar 20 Eylül’de başka bir adam, bir kadın fraksiyonasyonundan Estanza Florenza bulunduğu kılığında ve mor elbise giydi dikkat çekicidir.

Yorum yapın