Aşı yasaları için özgürlükçü argüman

Nedeniyle aşı uyumu küçülme kızamık salgını mevcut değil, sadece sağlık güvenliği konusunda milleti eğitmek için eşsiz bir fırsat, ama liberteryenizm gerçek tanımıdır.

Liberteryenizm çok daha az hükümet, hükümetin değil, kaldırılması için çağırır. Hükümet bir milletin en hayati ve ciddi çıkarlarına odaklanarak lehine öyle tüm gereksiz şeyler atmak için ve daha da önemlisi, bu çağırır.

Devletçi liberaller bu yanlış her zaman olsun – ve çoğunlukla amaç. Liberterler iş daha az düzenleme iddia zaman, örneğin, Kongre’de bir Demokrat bahse girebilirsiniz ya da TV’de bir seçkinci geveze tüm YOK düzenlenmesi için bir çağrı olarak mischaracterizing tarafından bu çağrıya yanıt verecektir.

Ulusal tartışmaya şey ekler eski ve yorucu bir numara.

Ama dürüst olmak gerekirse, güç aç Cumhuriyetçiler de sıklıkla onlar oy ve bağış alma umuduyla devletçiler gibi hareket olduğunda özgürlükçü neden zarar suçlu.

Ve her türlü aşı yasalarına karşı yaptığı son çağrı ile, Ron Paul, eski Cumhuriyetçi milletvekili ve Özgürlükçü başkan adayı, bir anarşist gibi hareket ederek, tıpkı neden zayıflatır.

Kongre üyesi Paul de yazdığı özgürlükçüler, karşı devletçiler tarafından gereksiz bir ağırlaştırıcı retorik silah ödünç: “. Hükümete kaçınılmaz özgürlükler konusunda daha fazla kısıtlamalara yol açacak aşılar konusunda ebeveyn kararlar geçersiz kılmak için güç verilmesi”
Üzgünüz, ama hükümet her zaman daha özgürlükleri kısıtlamak için arıyor. “Kısıtlayan özgürlük” fırça ile tüm önerilen yasaların Boyama tüm yasama engel olur. Ve yine, libertaryanizm hiç yasalara için çağrı değildir.

Liberterlerin özgürlük inanıyorum, ama biz başkasının çocuklarını öldürmek veya onları ciddi bir hastalık vermek özgürlüğüne sahip inanmıyorum: en çok daha açık olalım.

Ve hepsi utanç bu aşı-hukuk tartışması ne libertaryanizm netleştirmek ve yeni destek sürü getirmek için böyle büyük bir fırsat olduğunu.

Kızamık için tüm tıbbi hak çocukların aşılanması ulusal hukuk görev sürelerinin, vb tüm federal görev için yeni yüksek-bar standart olarak hizmet etmelidir verebilir.
Kongre üyesi Paul gibi bu karakterize “yapma istisnalar.” Ama aslında liberterlik ve anarşi arasındaki önemli farkı açıklayan bir anahtar tanımı yapıyor.

Sadece bunu düşünmek: Her zaman bazı senatör veya milletvekili knucklehead bu aşı standardı karşılıyor mu “, dikenli ısı veya sorabilirsiniz Washington’da okul satış makineleri, seçmenlerin, medya mensupları ve hatta onun meslektaşları şekerli atıştırmalıklar dışarı damga için bir yasa tasarısı tanıttı ? Bu bebekler ve küçük çocuklar, her yıl binlerce öldürebilecek bir hastalık bizi kurtarmak mı? insanlar üzerinde korkutuyorsun bu gerçekten değer mi? ”

Ve zaman yüzde 99 cevabı kocaman olacak “hayır!”

Olduğu gibi, herkesin tanıttı her yasanın “hayati” ya da etiketli alır “önemli.”
Mantıksal yer liberterler biz genellikle çok ana radar kapalı çünkü bu saçmalıklara bir ışık geçersiz olduğunu parlayan ile olmalıdır. Ve aşılama kuralları karşı sadece daha uzakta hepimizi iter.

Yaptığımız tüm savaşları ve tüm devlet yasaları her zaman karşı ise, o zaman istemsiz iş öldürme düzenlemeleri azaltılması için ISIS mücadele her konuda önemli tartışma kendimizi recusing sonuna kadar.

Sadece onlar aşı yasaları için argüman yapılmış ve böyle bir görev bekliyoruz ve hükümet istiyorsun kaç şeylerden biri olduğunu açıkladı olsaydı özgürlükçüler gibi canlı aday olurdu ne kadar kredibilite düşünüyorum!

Onlar gitmek ve daha spesifik güvenlik kuralları gerçekten gerekli ne işyeri bizim ulusal güvenlik, gerçek bir tehdit teşkil ne tanımlamak ve karbondioksit gibi doğal olarak bir şey ister gerçekten 50 yıl içinde hepimizi öldürecek olabilir.
Bunun yerine, bir anti-aşı yasası duruşu zor özgürlükçü seslerin duyulmasını sağlar. İşte bu reform ve daha yüksek standartlara tutmak için çok daha gerçekçi bir itme aksine tüm Federal Rezerv kaldırılması için kalıcı çağrıları bazı benzer.

Bu anti-aşı yasası duruş liberteryenizm sadece başka hepsi ya hiç mispackaging değildir.

Ve bu çocuklar için düzgün aşı almıyor gibi hareket olarak ölümcül.

Yorum yapın