Aşı tartışmalarına piyasalar değil, görev ihtiyacımız yön veriyor

Ben hala pratik ob-GYN ve benim hasta biri kadın çocuğunu aşı için gidiş değildi dedi, ben onun fikrini değiştirmek için onu ikna etmeye çalışabilir. Ben başarısız olsaydı Ama, ben onu karara saygı istiyorum. Ben kesinlikle çocuk çocuk anne nesne bile aşı olmasını zorunlu bir yasa için hükümete lobi olmaz. Ne yazık ki, kızamık salgını üzerine son panik aşılanacak tüm çocukların zorlamak için hükümetin yeni yetkiler vererek çağırmak için, bazı kendine özgü özgürlükçüler de dahil olmak üzere, birçok Amerikalıyı açmıştır.

Tarihte, bireysel özgürlük üzerine bir “sınırlı” ihlali olduğunda anne kendilerine sormak gerekir çocukları için sağlık kararlar gerektiği ilkesine bir “istisna” yapmak için istekli olanların sınırlı kaldı. Bireylerin kendi sağlık kararlar hakkına sahip olduğu ilkesini sedan olarak, zorunlu aşıların destekçileri sağlık özgürlüğü gelecek ihlaller için kapıyı açıyoruz.
Hükümet çocuk aşı aldığınız zorunlu ise, o zaman neden hükümet görev yetişkin aşıların belirli türde almak gerektiğini? Bireylerin aşılanması gerektiğini yasa eğer, o zaman neden polis memurları fiziksel bir aşı almak için direnişçiler zorlamak yetkisi olmamalıdır? Aşısız gelen enfeksiyonların korkusu zorunlu aşı yasaları haklı ise, o zaman neden polis ofisleri ince veya tutuklama insanlar kim ellerini yıkamak gerekmez olmamalı ya da öksürük veya hapşırma sırasında kamu burunlarını ya ağızlarını kapak? Neden doğru yemek ve bir bulaşıcı hastalığa yakalanma riskini düşürmek için vitamin almak için insanları zorlamak değil? Bu öneriler tuhaf görünebilir, ancak hükümet kuvveti çocukların aşılanması teklifin prensipte farklı hayır vardır.

Aşı şirketlere esir pazarı vererek, zorunlu aşı görev miktarını genişletmek için siyasi nüfuzlarını kullanmak için bu şirketlerin teşvik. Aşı zorunlu ses bilimi geçersiz kılmak için siyaset açmıştır nasıl bir örnek Texas benim ev devlet değil. 2007 yılında, o zamanki Teksas valisi, en genç kızlar HPV riski olmasa bile, insan papilloma virüsü (HPV) aşısı için 11 ve 12 yaşındaki kız zorlama bir yürütme emri imzaladı. Teksas yasama personeli valinin eski başkanı HPV aşısı üretilen şirket için bir üst lobici olduğu âyetlerini tarafından körüklenen bir kitlesel halk isyanına aşağıdaki düzeni, geri alma mevzuat geçti.
Bireylerin hakkını da aşı reddetme korumak hakkını korumak, aynı ilkeler aşılanmamış ile ilişkilendirmek için reddetme. Özel mülkiyet sahipleri mülklerini girmesini aşı reddetmek olanlar yasaklamak hakkına sahiptir. Bu hak aşılanmamış bireyler çalışanları ve müşterileri için bir risk oluşturabilecek endişe özel işletmelere kadar uzanır. Özel mülkiyet, örgütlenme özgürlüğü ve bireysel sorumluluk ilkelerinin tutarlı uygulama aşıları reddedenler hastalığı başkalarına bulaştırmak olabilir endişeleri gidermek için en iyi yoldur.
Hükümete güç veren kaçınılmaz özgürlükler konusunda daha fazla kısıtlamalara yol açacak aşılar konusunda ebeveyn kararlar geçersiz kılmak için. Sonuçta, hükümet ebeveyn ya da kişisel sağlık-bakım kararlarını geçersiz eğer, o zaman bizim hayatımızın hangi alanında yasak hükümet müdahalesi nedir? Aşılanmamış enfeksiyon ilgili endişeler, özel mülkiyet ve örgütlenme özgürlüğü ilkelerinin tutarlı uygulama tarafından ele alınabilir. Bunun yerine hayatımızın içine yeni hükümet girmesini haklı, aşı tartışması özel mülkiyet ve bireysel özgürlük saygı geri ihtiyacı daha fazla kanıt sağlar.

Yorum yapın