Ankara Ve Travestiler

Bugün Ankara’da idim travestiler ile alakalı yerler de travesti numaraları yazılı kartivizitler gördüm. Bu konuyla ilgili yine yazılarımız olmuştu siz değerli okurlarımız için hani derler ya gözle görülmedikten sonra insanın inanıp inanmaması yarı yarıyadır aynen bende öyle idim, müstechen resimler, tabi ki Ankara travestileri değil sadece Ankara escortlarını barındıracak kartlar da mevcuttu, hoş bir manzaramı değil tabi ki, insanlar aileleri ile geçiyorlar ve küçücük çoçuklar ve bütün insanlar bu kartları görmekte illa ki rahatsız oluyorlardır. Anladığımız kadarıyla kartlar gece karanlığın da atılmaktadır ve çoğu da sabah belediye temizlik görevlileri tarafından temizlenmektedirler.
Öğrendiğimiz kadarıyla zaman zaman bu kartlarda ki adreslere müşteri kılığında ahlak masası gidip evleri mühürleyip para cezalarına çarptırmaktadır. İnsanlar bir şey yaptığı zaman sadece kendisini düşünmemeli hem çevre kirliliği hem de insanların ahlak düzeyini azamiye indirmektedir. Bu tarz şeyler sadece  Ankara da yaygın olmaktadır. Ankara travestileri böyle şeylere henüz kalkışmadılar. Bu çirkin davranışları kader arkadaşları da kınamaktadır. Bugün ben evli olup çocuğumla kızılay caddesin de yürüyemezdim. Fiyatlarına varana kadar yazılmaktadır. Bunu gerekçe göstererek bazı yerlere travestiler alınmamaktadır.  Ankara halkı tepkili tabi ki bunu bütün travestiler yapmıyor bunun yanı sıra elit travestiler de bulunmaktadır bu bölgeler de , genel olrak işlek caddeler kızılay bölgesi tercih edilmektedir. Bu durum da yakalanan travesti bireyler 8.000 ne kadar
para cezaları ödemek zorun da kalıyorlar imiş. Bu soğuk Ankara havaların dan yağmurdan dolayı zaten karttaki numaralar silinmektedir. herkes kendi çapın da haklı görünüyor lgbt bireyler bize iş imkanı sağlanmadığını öne sürerek böyle şeyler de bulunduklarını açıklıyorlar. kimisi de reklam reklamdır diyor.

Yorum yapın