ABD’nin yeni beslenme kurallarına göre doğru beslenme

Diyet tavsiye kafa karıştırıcı olabilir. O et ve yumurta yemek için Tamam mı? Içinde veya dışında yağ mı? Ne taneleri hakkında? Ne kadar tuz?

Ülkenin beslenme modelleri için bir danışma kurulunun önerileri yakında nedeniyle, ve bazı tavsiyeler değişiyor olabilir. Komite kolesterol alımını düşürerek önemini önemsiz ve yağsız et yeme az vurgu olabilir bekleniyor. Panel de fazla tuz çok fazla tam olarak nasıl onun öneriler oynamak ve ilk kez şeker tüketimi sınırları koymak olabilir.

Yine, bazı revizyonlar rağmen, ana tavsiyem değişiklikleri asla: daha fazla meyve ve sebze ve tam tahıllar yiyin ve az doymuş yağ, tuz ve şeker yiyin.

Tarım ve Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bölümleri nedeniyle bu yılın sonuna kadar, 2015 beslenme kurallarına son sürümünü yazmak için danışma komitesinin raporu kullanacak.

Bir yaklaşan diyet kurallarına bakmak ve ne tüketiciler için ne anlama:

Neden önemli olduğunu

Diyet kurallar her beş yılda bir verilir. Federal hükümet, okul yemekleri ve diğer federal beslenme programları için standartlar belirlemek için kullanır ve onlar gıda paketleri sırtında beslenme gerçekler panelinde bilgi için temel olarak hizmet vermektedir.

Onlar da gıda piramidi yerine meyve ve sebze, kepekli tahıllar, yağsız proteinler ve az yağlı süt, çeşitli tavsiye hükümetin “Benim Plaka” simgesini oluşturmak için kullanılan konum.

Tavsiye verirken Doktorlar ve beslenme uzmanları yönergeleri kullanın ve gıda şirketleri gıda hakkında iddiada için kullanabilirsiniz.

Bilim ile Gelişen

Bilim geliştikçe kurallar gelişmeye. Kolesterol al.

Aralık ayında, danışma paneli kolesterol artık onun ön tavsiyelerinde “dedi aşırı tüketim için endişe besin olarak kabul.” Bu Amerikalılar çok fazla kolesterol yemek söyledi önceki kurallar, bir değişiklik olacaktır. Kadar kolesterol kan dolaşımına olduğunu gösteren bu izler artan tıbbi araştırma kez düşünüldüğünden daha karmaşık olduğunu ve yemek yağ çeşitleri daha bağlıdır. Tıbbi gruplar son yıllarda uzak diyet kolesterol için belirli hedefler taşınmıştır.

Öneri nihai kurallar içine yapacaktır eğer belli değil. Dr Robert Eckel, Amerikan Kalp Derneği eski başkanı olan Denver Colorado Üniversitesi’nde tıp profesörü, hiçbir kanıt anlamına gelmez “Orada kolesterol iyi öneriler yapmak için yeterli kanıt şu anda değil, ama diyor kanıt yok “dedi.

İnsanlar aşırıya kaçmadan yüksek kolesterol yumurta sarısı zevk, o danışmanlık, ancak “dört-yumurta omlet bir üç şimdiye kadar kardiyovasküler hastalık riski taşıyan bir hastaya tavsiye ederim bir şey değil,” diyor.

Tuz bazı yeni bilim de var. 2010 beslenme kurallar insanların daha az 2.300 miligram bir gün yemek öneririz. Bu, kalp hastalığı riski taşıyan bazı insanlar için 1,500 mg kadar azalır.

Tıp Enstitüsü tarafından bir rapor 2013 tuz alımını düşürerek, kalp sağlığı için önemli iken, sodyum bir gün avantajlar sunuyor az 2.300 miligramdan yeme hiçbir iyi kanıt olduğunu söyledi. Danışma panelinin tartışmalar belli gruplar için daha düşük bir öneri dahil olmayabilir ipucu.

siyasi savaşlar

Onlar diyet bilime dayalı iken, kurallar siyasete karşı bağışık değildir. Bu yıl, savaşlar çoktan et üzerinde başlamıştır.

Güncel kılavuzlar insanların protein almak için sağlıklı bir yol olarak yağsız et yiyin öneririz, ancak danışma paneli yağsız et dahil edilip edilmeyeceği tartışılan etti. Buna ek olarak, taslak önerileri sağlıklı diyet desen halen tüketilen daha az “kırmızı ve işlenmiş et” içerir söylüyorlar. Et endüstrisi saçma taslak öneriler çağırdı.

Komite ayrıca bir diyet hedef olarak sürdürülebilirliğini de dahil olmak üzere fikri tartışmıştır. Danışma paneli sağlığı için iyidir ve ne çevre için iyi olanı arasında “uyumluluk ve örtüşme” olduğunu kendi taslak önerileri dedi.

Hayvansal bazlı gıdalarda bir bitki-temelli gıdalar yüksek diyet ve düşük “daha fazla sağlık teşvik ve güncel ortalama ABD diyet daha az çevresel etki ile ilişkilidir,” taslak önerileri dedi.

Kongre geri iterek ise Çevreciler, bu öneriler bastırıyor edilmiştir. Aralık ayında yürürlüğe büyük bir yıl sonu harcama faturası bağlı dil ortamında danışmanlık komitesinin ilgisini kaydetti ve son kılavuzlarda “beslenme ve diyet bilgileri, değil yabancı faktörler şunlardır yalnızca” Tarım Bakanı Tom Vilsack yönetti.

Ne değişmeyecek

“Benim Plaka” çok değişiklik beklenmiyor – Yıl sonunda yayınlanan kılavuzlar kesinlikle düşük yağlı süt eşliğinde, plaka üzerinde meyve, sebze, kepekli tahıllar ve yağsız proteinler koyarak önerecektir.

Taslak önerileri, paneli çözmeye çalışıyor sorun “önlenebilir kronik hastalığı” ve obezite oranlarının yüksek olduğunu söyledi.

Panel, boşluk sodyum, doymuş yağ, rafine tahıllar bir Amerikan diyet çok yüksek olduğunu söyledi şeker ve kalori ve sebze, meyve ve kepekli tahıllar çok düşük ekledi.

Yorum yapın