Travesti vaatleri

“Ben ülkem sokaklarında yürüdü ve dedi ki önce” bir tüfek, desplúmenlo! “. Giyen sütyen Ben eğrileri yaptım, hip yaptım, 34 kadın pantolon yaptım 15 16 Bel vardı .. ..! “.
Bir yüksek sesle ve birkaç ankara travesti görebileceğiniz bir duruşmada büyük bir tantana ile, Julio Cesar Santana, bir Dominik evanjelik papaz, 29, vaat tartışmalı bir yöntem terfi ettiği Youtube bir video hikayesini anlatıyor “eşcinselleri dönüştürmek.”
Dokuz yıla kadar BBC, söylediğim gibi, Nicole adında bir fahişe ve travesti oldu Santana, daha sonra açmak için, sadece Allah’ın sözü ile “3.000 ‘den fazla eşcinsel dönüştürdü” iddia ediyor sizin Hayat ve dini lideri olmak.
Ayrıca Oku: Peru, lezbiyen “düzeltici tecavüz, korkunç bir yöntem tedavi etmek”
Cumadan pazara, papaz gey ve lezbiyenlerin cinsel yönelimini değiştirmek için vaat Protestan Kilisesi, Mesih tarafından Dönüştürülmüş Dominik Cumhuriyeti Bakanlığı International tarafından desteklenen tartışmalı bir seminer yol açar.
Girişim cinsellik bir seçim olmadığını unutmayın ve bu girişimin savunmasız gençleri ve kar işlemek istiyor düşünün LGBT haklarını (lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel) savunan alarm grupları yola sahip .
“Özgün tasarım Dönme”
“Çoğu insan. Bu fon bir olay ve dikkat çekmek için bir yol olduğunu biliyorum Yanlış nedenlerle insan manipüle bir utanç” diye BBC Bob Satawake, Büyükelçi eşi söyler Amerika Birleşik Devletleri Dominik Cumhuriyeti.

Organizatörler konferansta 700’den fazla kişiyi bir araya getirmeyi hedefliyoruz.
LGBT toplumunun haklarını savunmak için yaptığı çalışmalarıyla tanınan, Satawake Amerikan Psikoloji Derneği ve diğer sağlık kuruluşları ve psikoloji bu uygulamaları kınadı olduğunu hatırlatır.
“Back to Original Design” sloganıyla, organizatörler birçok ülkeden konuşmacıların katılımı ile bir seminerde bir araya yaklaşık 700 kişiyi getirmeyi hedefliyoruz.
“Biz çalışan insanlar Rab farklı olabilir, böylece, bu restore edilebilir, aradığı. Biz bir vakıf, benim gibi, fuhuş, eşcinsellik, lezbiyenlik, ilacın çık, bir bakanlık vardır günah … ama Tanrı bizi değiştirdi, “Santana dedi.
Bu papaz, şimdiye kadar tartışmalı iş “şifa ve dönüşüm” İnternet video görülebileceği gibi, San Pedro de Macoris Dominik eyaletinde vaazlar verir geliştirilen ve görünmek sadık bazı elini koymuş trans halinde.
Ama kabul BBC’ye göre, aynı zamanda böyle bir otorite figürü sunmak ve yürümek ve nasıl davranması kibarca konuşmak nasıl kendi atölyelerinde katılımcıları öğretmek için askeri soyunma gibi diğer yöntemler kullanılmaktadır.
Bu gençler, nasıl davranmamız gerektiğini bilmiyoruz homoseksüellik ve fuhuş gelen kaba olduğunda, “kötü davranış vardır. Biz yürümeyi nasıl davranacağını, nasıl nasıl oturup yardımcı olur. Sen Allah’ın oluşturulan ne hayat aykırı gelen biliyorum Bir adam, “papaz dedi.
Minber fuhuş
Seminerde kullanılan yöntemler arasında bu hafta sonu kendi kişisel deneyim dramatik öyküsüdür.

Santana kendi atölyelerinde bir “başarı öyküsü” olarak kendi kişisel geçmişi vardır.
“Ben çok çok küçümsenen, yaralanmış, o 5 yaşından beri çocuk 2 yıl sonra sol ihlal oldu. Ben bir anne olmadan büyüdüm, ben babasız büyüdüm,” bu durumun sonuna kadar götürdü nasıl papaz ilişki diyor fuhuş ve uyuşturucu sadece bir genç olmanın.
O zaman onun orijinal ismini değiştirmeye karar verdi ve Nicole vücudunu feminize için ameliyatları olmaya başladı.
Ama 20 yaşında, onun yaşam tarzını değiştirmek yapılan hastaneye götürdük HIV bir sorun ortağının ölümü kim.
“Mesih hayatıma gelince, hayatımda bir değişiklik yapmak ve şimdi ben hangi aynı durumda olan bu genç insanlara yardım etmek istiyorum” dedi.
Ancak, Protestan grup tarafından kullanılan amaç ve yöntemler hukuksuzluk sınırındaki, BBC World ile röportaj uzmanlara göre, çok tartışmalara yol ve var.
“Manipülasyon”
“Bu. Eşcinsellik iptal edilemez olduğu kanıtlanmış bile psikoloji yasadışı ve kötü uygulama sınıflandırabiliriz bir girişimdir” diye BBC Leonardo Sanchez, öğrenme ve davranış değişiklikleri bir psikolog ve kolaylaştırıcı söyler Arkadaşlar Forever Friends Derneği (ASA).

BBC tarafından başvurulan uzmanlar hukuksuzluk üzerine girişim sınırları inanıyorum.
Sanchez o insanların girişimlerin bu tür iman ve bu tür uygulamalara boyun olanlar arasında olabilir yan etkileri ile atölye etkinliği “yüksek risk” çapraz olabilir çok endişe olduğunu söylüyor.
“İlk … özgüven, kişilik değişiklikleri, artan anksiyete, sanrılar intihar oluşturmak için yoğun hasara neden olabilir yalanı, yaşamak için bir kişiyi mahkum etmektir” psikolog listeler.
Bu bağlamda, bu reklam görebilirsiniz, bu atölye katılanlar genellikle, notları “tamamen bilgisiz ve bu papazın nüfusun manipülasyona açık.”
Bu arada, Bob Satawake medya ve bilimsel çalışmalara göre, “iç gerçeklik, fiziksel ve psikolojik düzeyde zararlı bir şeydir ve zihinsel, duygusal ve fiziksel zorluklara yol açabilir reddedildi.” Hatırlatır
Diplomat birisi kendi iç arzularını inkar etmek istiyor olsa bile, cinsellik “, başka bir insana bir deneyim yapmak çok daha elemanları bilinçli bir seçim dikte etmeyin, ancak iç tutku ve doğal arzu tarafından belirlenir işaret olmak eşcinsel, düz ya da biseksüel. ”
“Eşcinsellik. Bir hastalık ya da tedavi edilmesi gereken bir trend değil eşcinsel olmak mavi gözleri ve siyah saçları olması gibi, kişisel kimlik aittir. Sen ama ne altında, saçınızın rengini değiştirmek ya da kontakt lens takabilir bkz saçları siyah kalır ve mavi gözleri olacaktır. eleştirdi ve yargılanmaktan değil sevgi ve kabul, ne adam ihtiyacı var “diyor.

Yorum yapın