3 sağlıklı Sevgililer Günü çikolatası

Köşeyi Sevgililer Günü ile biz raflar çikolata ve tatlı davranır çorap gördüğünüz tüm gibi görünüyor. Birkaç sevgilim şekerler ile çikolata Çifti ve bunu biliyorsun önce bizim diyetler için uygun bir oyun planı olmadan Mart içine gidiyoruz. Bu Sevgililer Günü için sevgilinize ile suçluluk ücretsiz tatlılar için kalori ağır davranır değiştirmeyi deneyin.

1. TÜR Bar- yerine Sevgililer Günü’nde sevdiğinizle için tipik çikolata satın alma, tür koyu çikolata çubuklardan birini yakala. Onların yeni Bitter Çikolata Mocha Badem çubuğu sadece şeker 5 gram olduğu gibi hiçbir şey, yapay mükemmel bir seçenektir ve gerçek, sağlıklı malzemelerle yapılır. Artırmak için, lif ve protein büyük bir kaynak olduğunu.

POM 2. POM Wonderful- Bir 8oz şişe iki tam nar suyunu içeren, ve hiçbir şey daha fazla- hiçbir ilave şeker, yapay maddeler veya ucuz dolgu suları. Nar antioksidan Powered by, POM yüzde 100 nar suyu, otantik, lezzetli ve yüzde 100 doğal olduğunu. POM yüzde 100 nar suyu iyi bir potasyum kaynağıdır, doğal glutensiz olmayan GDO projesi doğrulanmış ve polifenol antioxidants.100 yüzde nar suyu içeren zarar kararsız moleküllerdir “serbest radikaller” karşı vücudu korumaya yardımcı olur bizim zamanla organları.

Ham-Sevgililer Günü 3. Bu sağlıklı yeme Yeni Yıl kararları rayından gerekmez. Sen pasta var ve o çok yemek! Bir tatlı diş Valentine için mükemmel aşağı slimmed davranır oluşturun. Bir meyve özü onun tatlılık alır Raw bir yaprağı ekstresi onun tatlılık alır Raw Stevia, ya da Monk Meyve gibi sıfır kalorili tatlandırıcılar ile şeker değiştirin. Raw gelen bu lezzetli şeker alternatifleri sevdiğinizle birlikte tatlı bir tedavi tadını çıkarırken, şeker ve kalori kısmak için sağlıklı bir yoldur. Onlar şeker gibi fincan fincan ölçen bir Fırıncılar Bag dahil çeşitli seçenekler, gelir. Çikolata domalan gibi herhangi Sevgililer Günü tarifi şeker yerine bu şekersiz tatlandırıcılar kullanın ve içine kazma hakkında iyi hissediyorum bir suçluluk az tedavi olacak!

Yorum yapın