X

Travestiler kaderlerini mi yaşıyorlar

Travestiler kaderlerini mi yaşıyorlar ? Travesti kaderi diye ayrı bir kader mi var ? Travestiler neden bu kadar nefret cinayetlerine kurban gidiyorlar ?

Hepimizin insan olarak yaşadığımız bu evren de kimileri rahat bir hayat kimimiz çeşitli sorunlarla karşı karşıya geliyoruz. Bu sorunlar zaman zaman hayatımıza mal oluyor belki de sorgusuz katlediliyoruz. Bunun hesabını kime sormam lazım . Beni yaratan allaha mı soracam neden kaderimi böyle yazdın diye , kimi zaman kaderimizi kendimiz belirtiyoruz ama kötü oldumu başkalarını iyi oldumu kendimize pay çıkartıyoruz. İnsan olarak ne olursakta ister kadın ister erkek ister travesti ister gay ister lezbiyen olalım hiç bir zaman insan olduğumuzu unutmamak lazım.

Bir canlı bir canlıya kıyamaz kıymamamalı da,nasılda katlediyorlar o biçare insanları,o homofobik insanlar ne zaman kana doyacaklar travestiler rahat ve özgür olmalıdırlar sokakta yürüdükleri zaman defalarca belki arkalarına bakıyorlar ani bir darbe alır mıyım darbe almasa bile ağır bir lafa maruz kalırmıyım diye belkide defalarca arkasına bakmak zorunda kalıyor travesti kadınlar. insanlara kader ayrı ayrı yazılmış travesti kaderi birinin kurşunuyla yada bıçak darbesiyle gitmek demek değildir.

Su testisi su yolunda kırılır diyorlar ya,belki de sadece travestiler için kullanılmıştır çünkü ben hiç yaşlı travesti görmedim hepsi genceceik yaşlarında katlediliyorlar. Travesti katilleri de ortada geziyorlar çünkü yasa yok bir işlem yok orda bile ayrımcılık var yaşarken bir hak tanımadığınız travestiler öldürüldükleri zaman bari hak tanıyın, tanıyın ki diğer travestiler ölmesin.Normal cinayet demiyecem çünkü cinayetin normali olmaz, cinayete kurban giden diğer bireyler öldüğü zaman belki de katil 20 yıl hapis yatıyorsa bir travesti katili kaç yıl yatıyor yada hiç yatıyormu hayır yatmıyor ben kadın zannetim nefs-i müdahaffada bulundum deyip ceza yatmadan berat ediliyor aynı katil başka bir travestiyi tekrar katlediyor ve yine serbest bu insanların canı bu kadar ucuzmu yada insanlık bu kadar ucuzmu ?

Travestilerin ölüsüne bile saygı duyulmayan bir ülkede yaşıyoruz çoğu kez cenaze arabası şöförlerinin cenaze namazlarını kılındığına şahitliğimiz var.Travestilere özel bir cevaevi açaçaklarına özel bir mezarlık yapsalarya, yaşarken diğer insanlardan ayırdığınız bu biçare insanların ölüsüne bari saygınız olsun özel bir mezarlık yaptırın. Travestiler nereye gömülüyor ? Travesti aieleri çoğu zaman ölülerini bile kabul etmiyor nasıl bir anne baba ki yada toplum nasıl düşman etmişki evladı anneye babaya nasıl bir nefret aşolamışlar ki evlatlarının ölülerini almıyorlar. Travestiler yaşadıkları zaman da zaten hep kimsesiz değillermiy di hep yanlız hayat mücadelesi vermediler mi ?

Kim el uzattı ki yaşarken ne gün gördüler ki ? Dışlandılar hor görüldüler tabiki ölüleri de hor görülüp kimsesizler mezarlıklarına fırlatıyorlar . Yaşarkende kimsesizdin ölürken de der gibi.Allah’ım nasıl bir kader bu yaşarken ayrı acılar ölürken de ap ayrı, sancılar içinde geçen bir hayatın ahireti nasıl olur ki? Travestiler insan onları siz katiller yaratmadı siz canice katlediyorsunuz bırakın yaşasınlar bir birey olarak siz rahat bırakırsanız onlar dahada vatanına hayırlı şeylerle gelirler çünkü hep bir korku içinde bırakıyoruz gelceklerini karartıyoruz geleceklerine ışık tutalım tutalım ki onlarda karanlıkta kalmasınlar kalmadıkları gibi sorunsuz bir yaşam için de hep beraber iyiye gideriz…

pedro: