X

Travestiler İle Seksi Daha İyi Hale Getirmenin Beş Yolu

En Son Ne Zaman “ah Evet, Tam Orası!” Diye Inlediniz Ve Muhatabınız Masaj Terapistiniz Değildi? Eğer Hatırlayamıyorsanız, Üstünden Uzun Zaman Geçmiş Demektir.Maalesef “kötü Seks” Bazen “iyi Insanların” Da Başına Geliyor.

Ister Yeni Tanıştığınız Insanla, Ister Hayatınızın Aşkıyla Yaşadığınız Seks Tecrübeleri Kötü Olmalıdır, Düzeltmenin Yolları Var.

Işte Denemeye Değecek Birkaç Yol…

Kendinize Güvenin.
En Kendine Güvenen Travestiler Bile Bazen Ne Kadar Eşsiz Olduklarını Unutabiliyor.Seks Terapistleri, Çoğu Travestinin Vücutları Ile Ilgili Kendilerine Güvenmediğini Ve Bunun Da Seks Hayatlarını Kötü Etkilediğini Söylüyor.Adam Sizinle Seks Yapmak Istiyor, Bu Da Sizden Etkilendiği Anlamına Gelir, Öyleyse Kendinizi Rahat Bırakın Ve Tadını Çıkarmaya Bakın.Aynaya Bakın Ve Gecesini Sizinle Çarşaflar Arasında Geçirecek Bir Adamın Neden Şanslı Olduğunu Kendinize Hatırlatın.Seksi Mısiniz? Zeki Mısiniz? Başarılı Mısınız? Muhtemelen Hepsisiniz Ama Bunu Size Söylemesi Gereken Yine Kendinizsiniz!

Kendinizi Ifade Edin.
Diğer Özelliklerinin Yanı Sıra Ağzınız Iletişim Kurmanız Için De Tasarlanmıştır, Öyleyse Onu Kullanın! Eğer Yanlış Bir Şeyler Oluyorsa Bunu Dillendirin.En Iyi Seks Açık Ve Dürüst Bir Iletişimle Sağlanır.Genelde Seksüel Bir Girişimin En Iyi Başlangıcı Iyi Diyalogdur.Karşılıklı Olarak Korkularınızı Ve Beklentilerini Ifade Ederseniz, Bunun Rahatlığı Ile Sadece Keyif Almaya Odaklanabilirsiniz.

Kendinize Gülebilin.
Seks Kötü Ise Bunun Ikinizde Farkında Olmalısınız, O Zaman Işi Mızaha Vurmak Faydalı Olabilir.Tekrar Bir Deneyim Yaşamadan Önce Çiftlerin Birbirlerini Güldürmeyi Denemesi Faydalı Olacaktır.Böylece Pozitif Duygular Içinde Olursunuz Ve Bedeniniz Ise Kucaklayıcı Bir Moda Geçer.Kendinize Gülmeyi Başarın Ki Ortam Daha Da Gerilmesin!

Ağırdan Alın.
Iyi Seksin Bir Maraton Olduğu Düşünülürse, Daha Iyi Sonuçlanması Için Ağırdan Alın.Yatak Odanızı Kaynatmak Için Yavaş Yavaş ısıtmalısınız.Tüm Gün Çalıştıktan Yada Çocuklarla Ilgilendikten Sonra Ibreyi Sekse Çevirmek Çok Kolay Olmayabilir, Ağırdan Alın.Yıllardır Evli Olsanız Bile Seks Için Zaman Ve Çaba Harcamalısınız.Flört Etmek, Derin Muhabbetlere Girmek Yada Romantik Bir Akşam Yemeği Bile Işe Yarayabilir.

Kendinizi Memnun Edin.
Kulağa Tuhaf Gelebilir Ama Durum Tam Olarak Da Bu.Ankara Travestileri Genellikle Kendileri Hariç, Etraflarındaki Herkesi Memnun Etmeye Çalışır.Sıra Kendinizde! Unutulmaz Ve Keyifli Bir Deneyim Yaşamak Isterseniz, Kontrolü Elinize Almaya Ve Geceyi Yönlendirmeye Çalışmalısınız.Neyin Hoşunuza Gittiğini Biliyorsanız, Bunu Partnerinize De Söyleyin Ve Tadını Çıkarmaya Bakın.

pedro: