X

Travestiler İle Mutlu Olabilmek İçin Bunları Yapın!

Ankaralı travestiler ile birlikte mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşamak isteyen herkes bu önerileri yaparak dilediği hayata kolaylıkla ulaşabilirler.

Sevdikleri şeylere önem verin

İlişkinizde birbirinizin hoşlandığı şeylere önem verin. Nasıl mı? Eğer erkek arkadaşınız sizinle romantik komedi türünde bir filme geliyorsa, siz de onunla maç izlemeyi ya da o, playstation oynarken onunla vakit geçirmeyi deneyin.

Birbirinizi dinleyin

Partneriniz konuşurken onu gerçekten dinliyor musunuz? Yoksa konuşma sırasının size gelmesini mi bekliyorsunuz? Partneriniz konuştuktan sonra, ” Söylediklerinden anladığım kadarıyla sen böyle düşünüyorsun, değil mi?” gibi onu dinlediğinizi gösteren şeyler söyleyin ve kafasında çözüm bulamadığı sorunlara yardım edin.

Birbirinize destek olun

Dünyadaki en üzüntü veren şeylerden biri de sevdiğiniz kişinin sizin hayallerinizi ve hedeflerinizi önemsememeisidir. Eğer partneriniz yeni bir işe başlamak istiyorsa, onu destekleyin. Harika ve fit bir vücuda sahip olmak için spor yapıyorsa, ona güç verin. Ayrıca travesti partnerinizin başarılarını en az sizinki kadar önemseyin ve onun için heyecanlanın.

Birbirinizi önemseyin

Eve geldiğinizde, ilk iş partnerize kendi yaşadıklarınızı anlatmaya başlamayın. O gün, ofiste patronunuzla yaşadığınız sıkıcı bir olayı dile getirmeden önce, partnerinize onun gününün nasıl geçtiğini sorun. “Nasılsın?” yada “Bugün neler yaptın?” demek, onu önemsediğinizi göstermenin küçük bir yolu.

Birbirinize güvenin

Okulda ya da iş hayatımızda yalnızca hemcinslerimizle bir arada olmadığımız bir gerçek. Partnerinize güvenin ve yersiz kıskançlık krizlerinden kurtulun. “Yanında bir kız ya da erkek mi var?” “Okul grubunda kızlar mı çok, erkekler mi?” gibi, ona güvenmediğinizi gösterecek gereksiz soular sormayın.

Ortak nokta bulun

İlişkinizi farklı tutun ve değişik hobiler edinin. Hiç denemediğiniz bir spora birlikte yazılabilir, merak ettiğiniz bir kursa kayıt yaptırabilirsiniz. Birlikte yeni şeyler keşfetmeye vaktiniz yoksa, sevgilinizin de hoşlandığı şeyleri göz önüne alarak, tek başınıza ikiniz içinbir şeyler araştırın.

“Seni seviyorum” deyin 

“Seni seviyorum” cümlesini duymak, mutlu bir ilişkinin yapı taşlarından biri. Ne kadar uzun süredir birlikte olursanız olun, partnerinize gün içinde birkaç kez “Seni seviyorum” deyin. Bu iki kelime, ankara travesti partnerinizin yüzünü güldürmeye yardımcı olacak .

Önceliğiniz ilişkiniz olsun

Ne kadar meşgul olursanız olun, ilişkiniz her zaman öncelikli olsun. Nasıl ki, bir bitki su olmadan yaşayamazsa, ilişkiniz de birlikte vakit geçirmez değinizde durağanlaşır ve ilerleme kaydedemez.

Kin tutmayın

İşte geçirdiğiniz kötü bir gün, stres, yorgunluk ya da hastalık, hiç istemediğiniz halde sevgilinize kötü davranmanıza ya da kırıcı olmanıza neden olabilir. Bu gibi durumlarda, partnerinizin hassas durumunu göz önüne alın ve yaşanan kırıcı olaylarda kin beslenmeyin. Yapılan araştırmalar, tartışma sonrası çabuk sakinleşen çiftlerin ilişkilerinde çok daha mutlu olduğunu gösteriyor.

Flört ederler: “Flört” kelimesini liseden beri kullanmıyor olabilirsiniz; ancak uzun süredir birlikte de olsanız, flört etmek ilişkinizi canlı tutacaktır. Örneğin; gün içerisinde onu ne kadar istediğinizi, sevdiğinizi anlatan bi mesaj atın, ya da küçük bir sürpriz yaparak ofisine en sevdiği çiçekleri- çikolataları yollayın.

Bunları Göz Ardı Etmeyin!

İlişkide güven esastır
Eğer sürekli sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını düşünür, her an telefonla arayıp ne yaptığını sorar, her konuştuğu karşı cinsi kıskanarak sorun çıkarırsanız, dolu dizgin bir aşkı bir hiç yüzünden noktalayabilirsiniz. Ona güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Rol yapmayın
Ona kendinizi beğendirmek için rol yapmanız gerekmiyor. Örneğin, çok iyi bir çift olabileceğinizi ispat etmek için, sevdiği her şeyi sevmek zorunda değilsiniz. Kim her dediğini “Ben de”, “Bence de” diye onaylayan biriyle beraber olmak ister ki!

Bazen yoruma gerek kalmaz
Bazen ilgili, bazen ilgisiz, bazen sevecen, bazen hoyrat, bazen anlayışlı, bazen kaprisli… İnsanlar yaptıkları hareketleri neden yaptıklarını çoğu zaman bilmezler. O halde siz neden onları çözümlemek için zaman kaybedesiniz ki?

Sabır, sabır, sabır
Kesinlikle! Bizler karşı cinsten çok şey bekleriz ama sabırlı olmayı beceremezsek de havamızı alırız. Daha ilişkinin başında “Seni seviyorum” kelimelerini duymayı, daha fazla ilgi görmeyi, daha fazla vakit geçirmeyi isteriz. İsteriz de isteriz. Oysa, insanlar genellikle duygularını açıklama konularını biraz ağırdan alırlar. Onu sıkmayın ve sabırlı olun.

Kusursuzu aramayın
Dünya üzerindeki her insan, koluna takıp gezmekten gurur duyacağı biriyle beraber olmak ister. Ama kimse mükemmel değil işte, herkesin bir kusuru var. Kabul edin, sizin de! Öyleyse sevgilinizi, fiziksel özellikleri ya da sizinle uyuşmayan, kişisel özellikleri nedeniyle yargılamayın. Eğer aşıksanız, iyi vakit geçiriyorsanız insanların ne dediğine aldırmayıp, ufak tefek sorunları kafanıza takmayın.

pedro: