X

Travesti katili karısı tarafından mı öldürüldü ?

Suç geçen ayın sonlarında meydana gelen ve yazarlar polise kendilerini takdim

İki masonlar öne çıktı ve bir travesti Penépole, resmi adı Leandro Marcolan Shavetock 21 yıl öldürdüğünü itiraf etti. Wesley Rocha Reis Benedict, 23 ve Leandro Silva Martins da, 21, onlar sitede fuhuş için ödeme gerektiren üzerinde kurban memnuniyeti aldı onlar harekete geçti söyledi.

Suç Campo Grande Üniversitesi ilçesinde, Sokaklar Elvira de Oliveira Matos ve USY Nagamine kesiştiği, geçen ayın 25’inden sabahı meydana geldi.

Temsilci Sergio Duarte, 4 semt göre, 1 polis polis desteği ile araştırmacıların ekipleri zaman çarpıcı özgürlüğünü sağlamak için geçti ve saat sonra sunmuştur bekledi katilleri tespit etmişti. Polise giden ilk Leandro da 26 Silva ve Wesley ertesi gün oldu.
“Her ikisi de itiraf ve eşleri, onlar mağdur tarafından zorla ediliyordu noktası yaptıklarını söyledi,” diye otoriteyi işaret etti.

Hala arkadaşları adresi fuhuş izin delege, ‘Penelope’ ücret R $ 10 günlük göre. Bunlardan biri, ödeme yapmıyor için 40 $ R para cezası ücret. Beş travestiler temsilciye göre, gasp kurbanı oldu.

DİNAMİK

Suç dinamikleri üzerinde, Leandro da Silva ve Wesley onlar ödemelerin dayatma hakkında konuşmak için ‘Penelope’ istemişti, ama orada savaşmak ve hiciv taraklı bıçakla saldırdı olurdu dedi.

Savunma, iddia edildiği gibi, bir kasap bıçağı, temsilciye teslim olmuştu 12cm bıçak ile travesti saldırdı.

‘Penelope’ 15 kez, göğüs bölgesinde beş, arka sağ tarafında dört, diğer taraftan diğer dört, sol bacak ve başka boyun çarptı.

Mağdur oldu bir tırtıklı bıçak kan hiçbir iz olay yerinde bulundu.
Wesley ve Leandro da Silva beyhude nedenlerle ağırlaştırılmış cinayet suçuna göre özgürlük içinde yanıt verecektir.

pedro: