X

Travesti cinayete teşebbüsten tutuklandı

Şüphe de fuhuşa küçüklerin cazip araştırılmıştır.
O 500 $ nokta ücret ve ödeme vermedi ölümle tehdit etti.

Başkentte 500 $ bir fuhuş noktalar arasında otoyol ücret Perşembe (8) A travesti geç düzenlenen İnsan Hakları Teresina Bürosu. O da şarj ödememiştir başka travesti, karşı cinayete teşebbüs suçlanıyor.

“İki ay önce cinayete teşebbüsten onu araştırıyor bulundu. Fuhuş noktası tutarı ödemeyi reddetti bıçak, başka travesti kestikten sonra, “İnsan Hakları Bürosu, Başkan Yardımcısı Emir Maia koordinatörü dedi.

Temsilciye göre, bu suçların yanı sıra, travesti de Sao Paulo fuhuş için küçüklerin cazip incelenmiştir. “Bir genç bir adam Santo André, o whoring oldu São Paulo şehrine gitmek için reddetti sonra ölümle tehdit edildikten sonra bize geldi. O travesti sahte kimlik almak ve bir genelev çalışmak için kendisine bilet ödeme sözü verdi anlattı, “Emir Maia dedi.

Başka bir süreç aynı zamanda ankara travesti başkenti eşcinsellere karşı cinayet dahil olup olmadığını araştırmak için çalışmalar başlatılmıştır. “Biz öğrendiklerini itibaren o fuhuş noktalarında bazı eşcinsellere yaralandı. Şüphe ayrıca ücret ödemezler olanlar saldırmak için insanları kiraladı. Saldırganların bir motosiklet üzerinde geldi ve puan oldu kim vurmaya başladı, “temsilci dedi.

Polise göre, travesti zaten müşterilerine karşı soygun ve hırsızlık için biletim var. O mahkeme kararıyla kadar çalışır 6 Polis İlçesi’nde, sevk edildi. “Şüpheli müşteriler çalmaya biliniyordu. Bazen bu öfkeli ve puan kadar gitti ve orada elde etmek için çalışırken, orada olduğunu attı “dedi.

Bir travesti Teresina Merkezi’nde fuhuş noktalarında 500,00 $ tutarında gişelerinden şarj şüphelenilen tutuklandı. Ayrımcılık Borular İnsan Hakları Bürosu Araştırma ve Baskı Brenda Victoria olarak tanımlanan travesti pezevenk bir tür olarak çalıştı ve sermaye merkezi programları yetkilendirmek için travestilerin ücretleri tahsil dikkat çekiyor.

Delege Emir Maia, Teresina İnsan Hakları Bürosu, gasp ve cinayete teşebbüs suçlarından cevap verecektir tutuklandı söyledi.
“Brenda Victoria, iki ay önce 24 Ocak’ta sokakta Derica travesti öldürmeye çalışıyor şüpheleniliyor. Derica R $ 500.00 otoyol ödemiş olmaz ve bir bıçak kullanarak onu göğsüne travesti vurdu, “temsilci dedi.

Araştırma anlaşmazlık fuhuş noktası tutuklama meydana Sorgulama Merkezi’nde, Luiz de Moura Correia yargıç tarafından verilen emri sonrasında 24 Ocak ve John Caddesi 23. sokakta yer alıyor belirtir.

“Daha az yolculuk vazgeçti gibi o, pezevenk olarak Teresina dayatmaya çalıştı Santo André, São Paulo almak için 16 yaşındaki kızı ikna etmek geldi ve ABD masrafları için 2000 $ istedi,” temsilci dedi.

Emir Maia ayrıca belgede sahtecilik suçun hesabı olacak travesti São Paulo bir genç almaya ortaya koymaktadır.

“Bu polis Greco (Organize Suçlarla Mücadele Grup Bastırma) destek vardı bir denetimli serbestlik var. Araştırma, diğer suçlardan buzdağının ucu olduğunu. Elimizdeki bilgi travesti noktaları programlarında diğer travesti sindirmeye suçluları işe olacağını ise, “delege dedi.

pedro: