X

#TimetoTalk Ruh sağlığı bilincinin önemini yayılması, sosyal medya yönlü

Sadece beş dakikalık bir konuşma, bir bireyin ruh sağlığı etrafında sessizliği kırmak yardımcı olabilir.

Değiştirmek için İngiltere organizasyon süresi bir kampanyada, bireyler Perşembe günü ruh sağlığı hakkında konuşmak için onların gün dışarı beş dakika almaya teşvik edilmektedir. Binlerce insan bu Twitter, YouTube, bloglar, Facebook dahil olmak üzere çeşitli sosyal medya için hashtag # TimetoTalk- kullanarak conversation- almış, ve insanların konuşma onların beş dakika oturum nerede Zaman sanal “Rehin Duvar” adlı değiştirme. Değiştir Zaman göre, bu konuşmaları zorlu ruh sağlığı damgalama ve ayrımcılık vardır.

Akıl Hastalığı Ulusal İttifak, bir yıl içinde dört yetişkin-yaklaşık 61.500.000 Americans- deneyimler ruhsal hastalık birine göre. Gün gol Konuş Zaman “bugün Nasılsın?”, Bireylerin fark yaratmaya soran kadar basit olabilir bildirmek için.

“Ne yazık ki, ruh sağlığı hala sık sık nerede yaşadığınıza bağlı olarak, damgalanmış bir toplumda yaşıyoruz düşünüyorum,” Dr Joe Taravella, New York Üniversitesi Langone Tıp Merkezi’nin Rusk Rehabilitasyon pediatrik psikoloji danışmanı, FoxNews.com söyledi. “Having insanlar bile sosyal medyada bunu kendileri için olumsuz ve toksik enerji çok taşıyan bu sırları serbest bırakmak için, bu konuda konuşurken rahat olsun, bu konuda açmak için sadece inanılmaz bir yoludur.”

Bir doktor ziyaret için henüz bireyler için, birincil bakım doktoru ile yıllık sağlık ziyareti sorunları tartışmak için iyi bir fırsat olduğunu, Taravella zihinsel ile mücadele eğer bireylerin hekimlerine ulaşmak için Değişim teşviki için zaman yankılanan, önerilen sağlık sorunları.

pedro: