X

Tatmini travestiler ile yakalamak

Bazı kimselerin ilişki tarzları herkese göre farklıdır ve onlar istedikleri duygunun tadını eşcinsel ilişkilerde bulurlar. Bu kişiler genellikle travestiler ile birlikte olur ve tatminlerini yakalamış olurlar. Başka bir şekilde tatmin olmaları ya da girdikleri ilişkilerden zevk almaları ise söz konusu değildir. Ülkemizde çoğu kişinin düşündüğünün aksine bu duygular geçici değil içten gelen ve karşı konulamaz hislerdir. Bir travesti tercih eden kişiye hangi açıdan bakmasını bilmeyenler bu şekilde düşünürler ve bilim bunun aksini ortaya koymuş durumdadır. Kendilerine bu tarzı uygun görenlerin istedikleri şey bilimin ortaya koyduğu bu gerçeği herkesin görmesidir. Ancak insanlar bilgisi olmadığı konular hakkında bile yorum yapmaktan çekinmiyorlar. Özellikle tercihler bağlamında insanlar kendi düşündükleri şeyden başka bir şeyin doğru olacağına inanmıyor. Bu da onların bakış açılarının ne kadar yanlış olduğunu gösteriyor. Gerektiği gibi düşünebilmek ve bilgisi olunan konuda yorumda bulunmak en doğrusudur ve herkesin buna uyduğu takdirde ilerilere gitmek mümkün olabilir.

Herkesin bildiği üzere travesti bayanlar tercih edilmekte ve farklı tatları partnerlerine sunmaktadır. Anlaşılması zor olmayan bu durum için olumsuz yargıda bulunmak için bilgi gerekir ve geniş bakış açısının yerleşmiş olması gerekir. Çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da eksik olan ülkemizdeki insanlar hemen kendi doğruları ile karşıdaki düşünceyi çürütmeye çalışır ancak günümüzde bu birliktelikler için savunmaları yetersiz kalmıştır. Artık insanların özgür olduğu ve hayatını kendi yönlendirdiği birlikteliklere ihtiyaç duyduğunu görememek imkansızdır. Görülse dahi karşı çıkmaya çalışanlar boş çabalamaları ile kalırlar. Bir fayda edemedikleri gibi çabalarının da boşa gitmesi kaçınılmazdır. Seksi ankara travesti bayanların tercih ediliyor olması ve değişik bir tarzda hizmet sunuyor olması kimseyi rahatsız etmemelidir. Eğer mutluluğu hizmet olarak sunabiliyor ve kendilerine çok sayıda partner bulabiliyorlar ise onları yermek yanlış olacaktır.

Öncelikle herkesin düşünmesi gereken nokta kendi aldığı zevki yorumlamasıdır. Kendi aldığı zevklerden memnun olsun olmasın başkasının birlikteliğine ya da hizmetlerine karışmamalıdır. Bu düşünce insanların beynine oturduğu andan itibaren çağdaş bir toplum olma yolunda daha büyük adımlar atmış olacağımızı unutmayın.

pedro: