X

Seksi Bir Travesti Olmanın Sırları

Çekici olmak için ne dolgun dudaklar, ne seksi kıyafetler ne de kaslı bir vücut gerekli. Çekicilik ayrıntılarda gizli. İşte ayakkabıdan diş ipine 7 adımda çekiciliğin sırları…

– Topuklu ayakkabılar
Ayakkabı, yalnızca bir aksesuar değil, aslında resmin tamamıdır. İyi bir ayakkabı ile bir elbiseyi baştan yaratabilirsiniz. Ankara travestileri sivri topuklu ayakkabılardan vazgeçememesinin en büyük sebebi çekiciliğin ayrıntılarda gizli olduğunu bilmesidir.

– Ağzınız kokmasın
Ağız kokusunun önlemekte en az diş fırçalamak kadar önem taşıyan diş ipi kullanımı, diş çürüklerinin baş düşmanıdır. Diş fırçası ve gargaranın yapamadıklarını yapan diş ipi, dişler arasına sıkışıp kalmış yemek artıklarını çıkarabilmenizi sağlar. En az kullanılan ağız bakım ürünü olmasına karşın, daha güzel bir gülüş ve sağlıklı gülüşler için olmazsa olmaz bir kural…

– Bembeyaz dişler
Bembeyaz dişler ve güzel bir gülümseme… Beyaz dişli insanların, sararmış dişlilere göre daha çekici bulunduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Dişlerinizi düzenli olarak fırçalayarak ve gerekli bakımı yaparak ucuz yoldan çok daha çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

– Parfüm
Parfümünüz imzanız olsun. Araştırmalara göre, insanlar kokuları anılarla bağdaştırabiliyorlar. Çevrenizde sizi her kokladığında güzel anılar hatırlayıp, mutlu olan insanlar istemez miydiniz? Al Pacino’nun başrolünde oynadığı ‘Travesti Kokusu’ filmi, Patrick Süskind’in ünlü ‘Parfüm’ romanı parfümün önlenemez büyüsüne en güzel örneklerdir.

– Kot pantolon
Ne kadar zaman geçerse geçsin, kot pantolonlar her zaman moda. Gündüz, gece, spor , abiye her ortama uygun ve her zaman havalı olan kot pantolonlarda tek dikkat edilmesi gereken nokta, vücudunuza uygun modeli seçmekte. Yırtık, düz, taşlı, dar paça, bol paça, skinny gibi pek çok çeşidi olan ve her renkte, her bütçeye uygun model bulmak mümkün.

– Size yakışanı seçin
Nasıl her yüze her gözlük yakışmıyorsa, aynı şekilde her yüze her saç modeli de yakışmaz. Yüzünüzün genişliği, uzunluğu, alnınızın genişliği, baş şekliniz hatta boynunuzun uzunluğuna kadar pek çok şey uygun saç modelini belirlemenizde büyük önem taşır.

– Dik durun
Dik durmak kendine güvenin en açık göstergesidir. Kambur durmak ise içine kapanıklık ve güvesizlik imajı yaratır. Her ne kadar her an dik durmak zor olsa da; pilates ve yoga gibi çeşitli sporların yardımıyla kendinizi dik durmaya alıştırabilir ve bunu bir alışkanlık haline getirebilirsiniz.

Ankara Travestileri Güzellik Sırlarını Açıklıyor!

Bilgilerinizi gözden geçirmeye, güzellik mitlerini gerçeklerle yüzleştirmeye ne dersin? Bakalım doğruları ne kadar biliyorsunuz?

– Sık sık banyo yapmak cildin kurumasına neden olur – Doğru

Cildimiz asidik bir yapıya sahip. Sabun ve duş jeli gibi ürünler, cildimizi bazik seviyeye getiriyor ve bu da kurumalara sebep olabiliyor. Dolayısıyla duştan sonra mutlaka vücudu kremlerle nemlendirmek gerekiyor.

– Yüzüstü yatmak cildin daha erken kırışmasına sebep olur – Doğru

Nasıl ki aynı hareketi ve mimiği sürekli tekrarlamak o bölgenin daha hızlı kırışmasına sebep oluyorsa, sürekli yüzüstü yatmak da belirli bölgelerin daha hızlı kırışmasına sebep olabiliyor.

– Yağlı ciltlerin nemlendirilmeye ihtiyacı yoktur – Yanlış

Nemsiz kuruluk ve yağsız kuruluk durumları ayrı kavramlar. Yağlı cilde sahip ankara travesti de ciltlerini nemlendirmeleri, ancak su bazlı nemlendiricileri tercih etmeleri gerekiyor.

– Ağda yaptıktan sonra güneşe çıkmamak gerekir – Doğru

Ağda uygulaması özellikle yüz bölgesinde hassasiyet yaratıyor ve bu durum bazen lekelenmelere ve alerjik reaksiyonlara sebep olabiliyor. Bu yüzden ağda sonrası güneşe çıkmamak, çıkılacaksa da mutlaka koruyucu ürün uygulamak gerekiyor.

– Tüyleri jilet ile almak daha sık ve kalın çıkmalarına sebep olur – Yanlış

Tüyleri jiletle almak kalınlaşmaya neden olmuyor. Sadece tıraş edilmiş kılın çıkarken ucu daha keskin olduğundan kalınmış imajı veriyor.

– Pudra sürmek sivilceleri kurutur – Yanlış

Pudranın sivilceyi kuruttuğu gözlense de, cildin hava almasını engellediği ve uzun vadede daha fazla sivilce oluşumuna sebep olduğu da bir gerçek.

– Bacak bacak üstüne atarak oturmak çatlakların oluşmasına neden olur – Yanlış

Vücuttaki çatlaklar ani kilo alıp vermekten kaynaklanıyor. Bacak bacak üzerine atarak oturmak çatlak problemine sebep olmuyor, ancak dolaşım engellendiğinden bacaklarda dolaşım sorunu yaratabiliyor.

– UV korumaları içeren makyaj ürünleri kullanırken ayrıca güneş kremi kullanmak gerekmez – Doğru

Eğer ürünün içindeki “titanyum di oksit” oranı yeterli ölçüdeyse, ekstra güneş korumasına gerek yok. Ama normal ürünlerde olduğu gibi tekrarı mutlaka gerekli.

– Kükürtlü sabun sivilcelere iyi gelir – Doğru

Bu sabunlar düzenli kullanıldığında bazik etkisi ile sivilce iltihaplarını kurutabiliyor, fakat sonrasında uygun bir nemlendirici kullanmak şart! Ayrıca bir kez kullanmak veya ara ara kullanmak da sonuç vermiyor.

– Portakal kabuğu görünümdeki selülitler, sadece fazla kilosu olanların sorunudur – Yanlış

Selülit, bir dolaşım problemi… Bu yüzden zayıf-şişman herkesin karşılaşılabileceği bir sorun. Kilolu insanların selülitle daha sık karşılaşmalarının sebebi ise fazla kilolarından dolayı yaşadıkları dolaşım sorunu… Tabii bunun yanında genetik nedenler, kahve, kola tüketimi, doğum kontrol hapları, hareketsizlik de bu sorunu tetikliyor.

– Kola ve kahve içmek selülitleri çoğaltır – Doğru

Kola ve kahve gibi kafein oranı yüksek gıdalar, selülit oluşumunu tetikliyor!

– Hızlı kilo alıp vermek vücutta çatlakların oluşmasına neden olur – Doğru

Bir zayıflayıp bir şişmanladığımızda vücut dengemiz hızlı bir şekilde bozuluyor. Cildimiz yeterince elastik davranış gösteremediğinde de çatlaklar oluşuyor.

– Sabunla yıkamak cildi kurutur – Doğru

Sabun içeriği itibariyle bazik bir ürün. Bu yüzden de ciltte kurumalara ve gerilmelere sebep olabiliyor.

– Fondöten sürmek sivilcelerin artmasına sebep olabilir -Doğru

Sivilcelerin iyileşebilmesi için hava ile temas etmesi gerekiyor. Fondöten içeriği yönüyle yağ bazlı bir kozmetik ve cildin hava ile temasını önlüyor. Ayrıca sürme anında sivilce iltihabının dağılmasına da sebep olabiliyor. Bu yüzden fondöten kullanıldığında sivilcelerin artması mümkün.

pedro: