X

Öğretmen travestileri değerlendirir

 

Fizik Profesörü Pedro Neto, fırçalar değişti ve okul masası ve Ortaöğretim Milli Sınavı (Enem) Bu Cumartesi (24) testleri yürütmek için değil, kalem tarafından çerçeveli. O doğa bilimleri terimleri de bağlamsallaştırılmış ve “Beklentilerin altında” değerlendirdi.

“Doğa bilimleri kanıtı iyi okuduğunu anlama ve öğrenci ihtiyacı, iyi dağıtılmış, bağlamsallaştırılmış edildi matematiksel bir fiziksel çerçeve olması gerekiyordu ve kolay sorular, orta ve sert vardı Enem öneri olarak ve iç sessiz beklentiler, hiçbir sürpriz “, profesör dedi.

Delil ilk gün bile gecikmeler ve bazı adayların belgelerinin eksikliği ve ispat bazı uygulama sitelerinde enerji eksikliği ile, huzurlu kabul edildi.

“Başarılı bir deneyim”

Travesti grup koordinatörü, Gey, Biseksüel, Transeksüel ve Travestil Teresina (LGBT), travesti Maria Laura dos Reis adaylardan biri oldu ve Mocambinho semtindeki bir okulda ispat yere ulaşmak için sürpriz oldu, kuzey bölgesi Teresina.Travesti Facebook sosyal adı (Maria Laura) ile saptayabilirsiniz sosyal ağ anlattı ve deneyim ile mutlu oldu. O hukuk sürecinde bir nokta dener.

“Ben test site sadece kadınları vardı ben o okulda kendimi buldum yalnızca Meryem adıyla başlar insanlar vardı, neden sadece kadınlar vardı, neden benim Sosyal Adı Meryem ile başlar merak etti. Bu tanıma görmek çok sevindirici oldu.

Ifade ile Pazar

Pazar günü (25), maraton delil devam ediyor. Adaylar 90 çoktan seçmeli sorulara cevap vermek zorunda olacak. Bunlardan 45 geçirmez diller ve 45 matematik testi vardır. Buna ek olarak, yazma ispat etmeniz gerekir. Testin süresi beş buçuk saat arasındadır.

Yazma öğretmeni Patricia Lima, senin metinde iyi yapmak için neler yapılabileceğini bir kaç ipucu verir. Patricia motive metinleri yazılı olarak listelenmesi gerekir gibi okuma öncesi ve yarış sırasında gerekli olduğunu pekiştiriyor. “Şu an deneme konunun konsantre okuma önemlidir ve motive metinlere tema ilişkilendirmek ırk anda,” dedi öğretmen.

pedro: