X

Mecliste Travesti Yalanları

Gösterge bilimin bakışları altında Uruguaylı siyasetine blockbuster sözlü saldırılar,

Son yıllarda, Uruguaylı siyasetçilerin çeşitli cümleler çıkışları ağız yüksek etkiye sahip ve bazı durumlarda tamamen halka bilinen değildi insanların figürü şeklinde.

Yaratıcı hakaretler arkasında, her zaman onları sert vurdu yapmak göstergebilimsel unsurlar vardır.

Katolik Üniversitesi, Richard Danta de İşaret Bilimci ve profesör için, darbe insanların gerçekliği sahip olduğu algısı büyük ölçüde bağlıdır. Hakaret unsurları ile bağlıysa, en azından nüfus paylarının çok, bir öneme sahip ve tahammül edecek.

“Bir politikacı, bir meslektaşım hakaret zaman halkın bir kısmı ile bir empatik bağlantı kurar,” Danta dedi. Bu insanlar zaten gerçeklik ve bir ‘vekili keyfi orada yapılan hakaret benzer bir algı vardı, “uzman dedi.

“Başarılı” hakaret kılan bir diğer unsur saldırıya varsayar rolüne bağlıdır. “Hakaret bir ses tonuyla konuşmaya söylediklerini daha önemli. Noktası hakaret kolayca yakmak yoksa bu. Varsayar ki,” travesti Danta dedi.

Başka bir deyişle, kızıyorlar, kaybedersiniz. Neden? Bu hakaret sembolik değeri kabulüdür. “Ben onların söylediklerini güvenilirliğini takviye olduğumu hakaret ediyorum,” dedi.

Bazen şarj etkilenmediğini olur, ama çevre. Etkisi hemen hemen aynıdır. “Onlar zarar olduğunu ne savunmak için gittiğinizde. Saflarında hakaret bazı hakikat olduğunu kabul etmektedirler kapatarak” Danta dedi.

İşte Uruguay kolektif hayal sonsuza kadar kalan cümleleri bazıları şunlardır:

Pedro Bordaberry bir yıl önce Colorado Partisi tarafından Montevideo aday olarak beklenmedik bir başarı, ama o zaman net bir geleceği vardı. Sonra fark, o en çok izlenen televizyon Uruguaylı tarih ona kariyerini maliyeti gidiyordu Senatör Rafael Michelini ile tartışmaya gitmek düşündüm. “Ben siyasi kendimi öldürdüm, ben bilmiyorum, ancak bu noktada umurumda değil” dedi.

Bordaberry o Zelmar michelini ve travesti Hector Ruiz Gutierrez öldürmekle, babası Juan Maria Bordaberry suçladı zaman o yalan kanıtlamak için denemek için, gizlice Michelini onu yapılan kayıtları aldı, orada özel .in Michelini tam tersi ne dedi diye düşündü ve kamuya ailesi tarafından kınadı. Çok zordu tartışma, Amid, Bordaberry kuşaklar için olan bir hakaret attı:

pedro: