X

Kusursuz Makyajlı Ankara Travestileri

Yaz makyajı hem kolay olmalıdır, hem hafifliğiyle cildinizi ve sizi rahatlatmalıdır. Güneşin sizi aydınlatacağı ve üstünüzde pırıltısıyla enerjinizi yükselteceği yaz günlerinde, cildinizi ve makyaj çantanızı ağırlaştırmadan da güzel görünmek mümkün.

Cildinizi nemlendirin
Cildinizi her gün düzenli olarak nemlendirmenin genç ve ışıltılı görünümünüzü korumaya katkısı çok büyüktür. Yaz veya kış nemlendirici bakım kremleri kullanmak gerektiğinigüneşe karşı koruyan bir nemlendirici kullanmanın daha iyi sonuçlar vereceğini söylüyor.

Uzmanlar, yaz aylarında nemlendirilmiş ankara travesti cildini en sağlıklı kapatacak ürünün pudra olduğunu belirtiyor. Kış döneminde kullanılan pudra güneşte koyulaşan tene açık kalıyor bu yüzden yazın bronz pudra kullanmak gerekiyor.

Büyüleyici gözler
Yüzün en ilgi çekici bölgesi olan gözler makyajın hiçbir zaman ihmal edilmeyecek en önemli bölgesidir. Gözaltı kapatıcısı parmak uçlarıyla yoğunluk dağıtılarak göze uygulanır ve göz çevresindeki görüntü toparlanır. Göz kalemi ile gözler belirginleştirilir. Anlam kazanan ve güçlenen bakışlarınız maskara kullanarak daha da belirginleştirilir. Dolgunlaştıran, suya dayanıklı, kirpikleri güçlü ve volümlü gösteren maskaralardan birini seçerek göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Gözlerinizde far gibi bir ağırlaştırıcı kullanmayacağınız için maskarayı dilediğiniz yoğunlukta kullanabilirsiniz.

Dolgun dudaklar
Dudak makyajınız için yaz ayları boyunca kullanacağınız bir parlatıcı muhakkak çantanızda bulunmalıdır. Dudak çevresini hem dolgun gösteren, hem sizin için nemlendirici görevi görecek bir parlatıcıyla, dudaklarınızı belirginleştirerek yaz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Yaz aylarında hem cildiniz böyle hafif bir makyajla dinlenmiş olur, hem makyaj çantanızın ağırlığından kurtulursunuz. Yaz makyajı ankara travestileri daha güzel gösterirken, sadeliğin duru zarafetini de üstünüze taşıyacaktır.

Travesti Dişlerini Beyazlatmanın Doğal Yolları

Eğer parlak ve beyaz bir gülümseme istiyorsanız, dişlerinizi doğal yoldan beyazlatmanın da çözümleri var.

Çıtır meyve ve sebzeler
Ham ve gevrek meyve ve sebzeler, diş minesine zarar vermeden, temizlik ve leke çıkarıcı olarak iş görebilen doğal diş fırçalarıdır. Taze ve gevrek bir elma, havuç, kereviz, fasulye ve karnabahar gibi sebzeler, selüloz ve bakterileri ortadan kaldıran doğal aşındırıcı lif içerirler.

Eğer yaban mersini, kahve, kızılcık veya üzüm suyu tüketirseniz, ardından bir elma yemeği alışkanlık haline getirin. Taze meyve ve sebzeler sadece dişler için değil, tüm vücudunuz için oldukça sağlıklıdır. Sizin bildiğiniz başka doğal yöntemler varsa, lütfen aşağıdaki yorum bölümünden bizimle paylaşın.

Kabartma tozu
Kabartma tozu veya sodyum bikarbonat, bir suda çözülür doğal mineral kaynağıdır. Genellikle diş macunlarının içine eklenir. Suda çözündüğünde, kabartma tozu diş minesine nüfuz eder ve koyu leke moleküllerini serbest bırakır.

Kabartma tozu duman, kahve ve diğer faktörlerden kaynaklanan diş yüzeylerindeki lekeleri kaldırmada çok etkilidir. Bu yöntem diğerlerine göre çok daha az agresif doğal bir aşındırıcıdır. Sodyum bikarbonat aşırı kullanımı da diş minesine zarar verebilir. Bu yüzden sadece haftada bir kez kabartma tozu ile dişlerinizi fırçalayın.

Çilek
İstediğiniz gibi çilek yiyin çünkü çilek dişlerinizi beyazlatır ve parlak bir gülümseme yaratır. Çilek, maleik asit denilen ve birçok meyvede bulunan, diş temizliği ürünlerinde kullanılan bir ağartma maddesine sahiptir.

Maleik asit, kahve, şarap ve dumanın neden olduğu leke çözücü olarak çok yararlı sıkıştırıcı özelliklere sahip olan bir kristal, renksiz bir bileşiktir. Bu madde diş yüzeyindeki renk değişikliğini kaldırır ve kahverengi lekeleri azaltan doğal bir temizleyicidir. Bu madde çilekte yeterli miktarda vardır.

pedro: