X

Kilo kaybı ya da değil, egzersiz fayda verir

Mary Trieu bir CrossFit spor salonunda 3-5 gün bir hafta hourlong egzersiz yapar. O da 5-ayak-3 ve 205 kilo ağırlığında.

Bayan Trieu abur cubur önler ve dengeli yemekler yiyor, ama o bir diyet değil. O kararlı kilosunu korumak için çalışır ve onu sahiptir çünkü.

“Ben egzersiz başladı, ben sadece bu adrenalin var,” Bayan Trieu, Columbia Business School’da kabul memuru diyor. “Bu ter iyi hissettiriyor. Ve çok zor. Bir kısmı benim ego: “Evet! Ben büyük bir insanım, ama ben yine de yapıyoruz egzersizleri yapabilirsiniz. ‘”

Yakın tarihli bir çalışmada bir kilo kaybetmek bile, fiziksel olarak aktif olmak kilolu ve obez insanlar için önemli sağlık yararları olduğunu altını çiziyor. Obezite nedeniyle vadesi fiziksel aktivite eksikliği birçok ölüm gibi iki kaydedilen 12 yılda 334.000 Avrupalıların çalışma,.

Amerikan Klinik Beslenme Dergisi’nde yayımlanan araştırma, sağlığının iyileştirilmesi egzersiz değeri hakkında daha önceki araştırma yedekler. Bu kadar az bir tempolu, günlük 20 dakikalık yürüyüş olarak yaşam beklentisi uzatabilirsiniz bulundu.

Bazı doktorlar diyet endüstrisi ve popüler kültür kilo kaybı durmak ve her boyuttaki insanlar için egzersiz faydaları underemphasize söylüyorlar. Sağlık kulüpleri ve spor stüdyoları yalın cisimlerin görüntüleri ile reklam. Birçok kişi kilo kaybetme değilseniz egzersiz durdurun.

Son zamanlarda, Twitter ve yoga yapıyor tüm şekillerin kadınların Instagram görüntüler gibi #sizedoesntmatter gibi hashtags yanında, arttığını söyledi. Çevrimiçi tartışmalar ağır koşucular için en iyi ayakkabı hakkında boldur. Artı-boyutu model Ashley Graham Sports Illustrated Swimsuit Issue perakendeci swimsuitsforall bu ay için bir reklamda yer alacak. O da Curvy Fit Club adlı çevrimiçi egzersiz yeni bir dizi yıldız.

pedro: