X

İnsan kadavralarından kronik yaralar için yeni cilt sağlamak

Yaraları tedavi yardımcı olabilir kaldırıldı hücrelerini etti kadavradan İnsan deri, araştırmacılar söylüyorlar.

Bu yeni tedavi kamu sağlığı için büyüyen bir tehdit kronik deri yaraları, özellikle yararlı olabilecek, bilim adamları ekledi. Ulusal Sağlık Enstitüleri göre, bu tür yaraları tedavi yıllık Amerika Birleşik Devletleri fazla 25 milyar dolar maliyeti.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 1 100 kişinin yaşamları boyunca kronik bacak ülseri yaşayacaktır. Bir yaşlanan nüfus ve diyabet, obezite ve kalp hastalığı, prevalans ve gelecekte artabilir tür yaraların maliyetleri gibi ülser ve diğer cilt yaraları, bağlantılı hastalıkların oranlarının artırılması, dedi çalışma kıdemli yazar Ardeshir Bayat, bir biyomühendis ve İngiltere’de Manchester Üniversitesi’nde klinisyen-bilim adamı. [Nerede Kalp Hastalığı Riski yüksek ve düşük mı? (Haritalar)]

“Kronik yara olursa olsun onlara yerleştirilen kaç pansumanlar, altı ila sekiz hafta boyunca iyileşmiş değil bir veya bazı durumlarda yıllar içinde,” Bayat dedi.

Son üç yılda, bilim adamları tedavi yaraları yardımcı cilt ikame çeşitli geliştirdik. Bunlar genellikle vücudun hücre dışı matriks, birlikte bağlama hücreleri yardımcı proteinler ve diğer bileşiklerin kompleks iskele taklit hedefliyoruz.

Şimdi bilim adamları cildin hücre dışı matriks taklit ötesinde, ve gerçek insan cildi dayalı tedaviler ile denemeler yapıyor. “Sen denemek ve yeniden mühendis insan derisi, ancak cilt ikame Holy Grail insan vücudu zaten oluşturulmuş ne kadar şey kadar güzel ve mükemmel almak olacaktır olabilir,” Bayat dedi.

boş cilt

Araştırmacılar, insan kadavra cildi kullanılır. “Cilt insan vücudunun en büyük organıdır ve biz çalışmak cilt sadece insanlar tarafından bağışlanan diğer herhangi bir organ gibi,” Bayat dedi.

Bilim adamları cilt hücreleri çıkarmak için deri ve deterjan, enzimler ve diğer kimyasalların bir arada dezenfekte antibiyotik kullanımı. Bu “decellularized” cilt artık organı reddetme bir kişinin vücut bağışıklık reaksiyonlarını tetikleyebilir ve neden olabilir hücreleri içerir.

Decellularized vücut parçaları giderek hastaları tedavi etmek için kullanılmaktadır. Araştırmacılar, ölen donörlerden alınan windpipes decellularized yaşayan hastaların yetiştirilen hücreler ile seribaşı, ve daha sonra başarılı hastalara bu recellularized vücut parçaları nakledilen var. Bazı organların bağışlanması, hatta ölen gelen, bir sorun olmaya devam rağmen Araştırmacılar, kalpler için bu tekniği kullanmak istiyoruz.

Bayat ve ekibi özellikle dermis ile denediği, cilt kan damarları, sinir uçları, ter bezleri, kıl folikülleri ve diğer önemli yapıları içeren, cildin iç tabaka. Ne decellularization sonra kalan cildin hücre dışı matris.

“Tüm mobilya ve dışarı alınan kişilerle bir ev düşünün – sadece sıfırdan bir ev inşa daha doldurmak için kolay bir boş kabuk kalacaksın,” Bayat dedi. “Aynı şekilde, decellularized dermis vücudun kendi hücreleri ile doldurmak için deneyebilirsiniz bir iskele sağlar decellularized dermis hakkında iyi bir şey insan vücudu zaten kullanılan bir yapı ve kompozisyon olmasıdır -. Vücudun daha fazla tepki olumlu o değil ne daha kullanılır ne. ”

Cilt yaraları tedavisi

Önceki deneylerde, Bayat ve onun grup decellularized dermis kronik cilt yaraları tedavisinde yardımcı olabilir bulundu.

“Biz bile çeşitli sosları ile tedavi olduktan sonra, 20 yıl boyunca bir cilt ülseri vardı, bir hasta, bir 92 yaşındaki bayan vardı,” Bayat dedi. “Biz decellularized dermis ile onu tedavi sonrasında, o dört hafta içinde iyileşti.”

Şimdi Bayat ve onun arkadaşları decellularized dermis sadece kronik yaraları tedavi olduğunu bulmak, ancak akut yaralar yanı sıra, kimse bir yaralanma ya da yanık alabilirsiniz tür.

Yeni çalışmada, bilim adamları 50 sağlıklı gönüllüden, geniş cilt dört diskleri, her biri yaklaşık 0,2 inç (5 milimetre) kaldırıldı. Her bir gönüllüye, bir yara yeri bir sonraki kaldırılan cilt yeniden takılmış tek başına bırakıldı, diğer yapay deri ikamesi ile muamele edildi ve son hücresizleştirilmiş dermiş ile muamele edilmiştir.

Araştırmacılar, hücresizleştirilmiş dermiş, yeni kan damarlarının büyümesine tetikleme en iyi olduğunu ortaya koymuştur. Decellularized dermis kaynaklanan cilt dokusu da benzer güç ve normal ciltler için diğer özellikleri vardı.

Bayat ve onun arkadaşları artık hastaların büyük bir sayıda decellularized dermis test ve ayrıca vücuda deri ikame entegrasyonu hızlandırmak düşünüyorum elektrik stimülasyonu eklemeyi planlıyoruz.

pedro: