X

İlişkiye Yön Verebilmek

Cinsel ilişkilerde rotayı çizmek belirli bir olgunluğa eriştikten sonra gerçekleşir. Gereken şeyler hissedildikten sonra ister istemez şekil olan bu hisker rotayı çizmekteki en önemli etkenlerdir. Görüdüğü ya da yaşadıkları ile ilişkilendirdikleri şeyleri birleştiren zihinler rotayı çizmekte çevresinden etkilenirler. Hemcinsi ile birlikte olma isteğini gizleme çabasında olanlar bu hisleri eninde sonunda yaşayacaklarını bilirler. Ne engel olursa olsun sonunda bu ilişkiye yöneleceklerini bildikleri için bir süreliğine insanların çoğunun istediği yöne gitmeye çalışırlar. Ancak ne denerlerse ne yapmak isterlerse aslında hayalini kurdukları şeyin uzağında olduğunu çok iyi bilirler. Kendi cinsine ilgi duymak çoğu zaman insanın engel olamadığı ve engel tanımadığı birlikteliklere gitmesinde etkilir. Kişi ne isterse ne yaarsa yapsın bu ilişiye girmekten kendini alı koyamaz. Bu yüzden travesti bayanların sundukları hizmetleri alanlar fazladır ve travestiler ile ilişkiye girmek için sırada bekleyenlerin ancak saklayanların sayısı ülkemizde hiç az değildir.

Düşünülenin aksine kendi duygularının yönlendirdiği bazı kimseler kednilerine engel koyamadıkları için rotalarını bir yerde çizmek zorundadırlar ve bu beklentilerin tam tersi bir istikamet olabilir. Denediği ve çıkar yol bulamadığı ilişkilerin içinde bunalan kimselerin cebeci travesti bayanları tercih etmesi bu sebeptendir. Hep istediği ve bulmak istediği ilişki tarzını onlar ile yakaladığı için mutlu olan bir sürü kimse vardır. Ona zevk veren şeyin ne olduğunu anlamak için başka şeyleri denemesinde bir fayda olmaması onları bu ilişkilere yönlendirir ve sonunda gerçeği yakalarlar. Bu yüzden mutluluk seviyeleri artar ve gerçek rotayı bulduklarını görürler. Çoğu kişinin düşündüğünün aksine rota çizmeleri onların yanlış yaptığını değil doğruyu bulduklarının da tesciller. Çünkü tıpkı ankara travesti bayanları tercih edenlerin yakaladığı mutluluğu yakalamış olurlar. En dayanılmaz ve hayalleri süsleyen bir ilişkiyi bulmuşken başka şeyleri yaşamaya çalışmanın hayalciik olduğunu düşünecekleri için onlara hak vermemek yanlış olsa gerek.

Bu zevkler ile mutlu oluyorlar ise ve rotalarını kendi istedikleri yönde çizmişler ise onlara bir şey söylemenin anlamsız olacağını görmek. Onlar herkesin aldığı mutluluğu kendi rotalarında almış olmanın zevkini sürüyor ve bunu bilerek isteyerek yapıyorlar. Öyleyse rotasını çizen ve istediği yöne gidene yararlı olmak için  kendi tarzımızı benimsetmeye çalışmanın bir faydası olmayacağını görmemiz gerekir.

pedro: