X

İki ay boyunca komadaki anne kız bebek doğurdu

Genç, hamile anne bir tren çarptı zaman doğmamış çocuğu minnetle sağ salim oldu. Annesi komada hala yatıyordu olarak iki ay sonra, sağlıklı bir kız bebek teslim edildi, Orta Avrupa Haberleri (CEN) bildirdi.

Kısa bir süre Noel, Maria Kudrina, 31 öncesinde, Moskova, Rusya’da bir tren bekleyen bir istasyon platformu üzerinde duruyordu. Kudrina tökezledi ve çok sayıda kişi bekliyor çünkü düştü, ve geçti tren arabaları gibi en az iki kez kafasına vurdu. Kocası, Vladimr Kudrina, 33, geri platformda onu çekin, ama acele yardım edemedi.

Kudrina olay yerine çağrılan büyük baş yaralanmaları ve sağlık görevlilerinin o GKB67 Hastanesi’ne götürüldü önce onun hayatta tutmak için mücadele yaşadı. Hastanede doktorlar bebeğin sağ salim olduğunu teyit başardık.

Genç annenin hayatta kalma olası görünüyordu, ama o komada kaldı oluyor yoğun bakım, yerleştirildi.

Annesinin sonrasında Maria adlı yenidoğan, sezaryen £ 1, 1.6 gram ağırlığında ve uzun 15 inç ölçerek teslim edildi. Doktorlar o iyi yapıyor ve bir kuluçka kalır, ancak sorunsuz hayatta bekleniyor olduğunu söylüyorlar.

Bebek Maria’nın doğumundan beri, doktorlar annesi doğmamış çocuğunu zarar verme korkusu olmadan uyandırmak yardımcı olabilir ilacı kullanmak mümkün olmuştur.

“Bir mucize mi, ve şimdi ikinci bir mucize için umut ediyor,” bir aile dostu CEN söyledi.

pedro: