X

Filmde travesti rolü canlandıran Carolina Ferraz anlatıyor

Oyuncu – Recife düzenlenen bir etkinlikte, Salı, 15 akşamı onurlandırıldı – aynı zamanda 40 yıl sonra hamile olduğunu söyledi.

Salı, 15 akşamı Carolina Ferraz Recife, Pernambuco Teatro Eva Herz de ödül “Trophy Gözlemci Kadın” üçüncü baskısı sırasında onurlandırıldı. dijital dergi Gözlemevi Kadınlar tarafından teşvik ödülü sırasında, aktris, bir ankara travesti çalış film “Glory ve Grace,” onun karakteri hakkında konuştuk.

“Ben bu karakteri düşündüm, ben hiçbir yüz ekşitmeleri ve abartmalar. Biliyorum, bu yüzden işimi gibi olacak ya da benimle sona erecek.. Ben bir insan yapmak istedim bir kişi karar verdi ve şimdiye kadar oldu ben her zaman kötü. Hiçbir şey bekliyorum . Benim için kolay biz bile bir kültür cömert olmak ve başkalarını övgü gerekmez, “- son aşamasında olduğunu – uzun üzerinde Carolina söyledi aktris Cassia Kis’e içeren bir bölüm hatırlatarak akıl tamamlamadan önce:” insanlar Kis Cassia bir istisna olarak. o. bana sormadan üç yıl geçirmek Able çok çılgın ve aniden o yaptığım bir sahne sevilen söyle bir telgraf. Ben alıyorum ve ben daha cömert olmaya çalışıyorum. Ben daha değilim eski, sadece bir anne olmak. Benim için denedim. ”

Güzellik
Ocak ayında 47 yaşını Carolina Ferraz, aynı zamanda zamanın geçişi ile ilgilenir anlattı. “Ben bir ömür boyu tomurcuk kalmayacak. Ama ben sadece sağ yaşlı bir kadın olarak kabul ediyorum biliyorum. (…) Ben başımın çaresine bakarım, ben düz seviyorum. Ben egzersiz yapmak, cilt bakımı, aynı kızım. Ama ben değilim ucube. Ben tatlı sevmem. biliyorum programını (GTN’den içinde ‘Carolina Gelir’) görür Kim. ligth değilim. Ve ben on yıl önce içmeye başladı 37. kadar içmedi. Ben yıllardır. Bu sigarayı bırakmayı her şey, yardımcı olmalıdır değil mi? Gerçek şu ki, bugün ben iyi bir ruh hali egzersiz olduğunu. Ama hiçbir şey eskisi gibi. Ben bütün gün gülmek. Ama dolgu koymak asla. kırışıklıkların dolu olabilir. o bir kuru üzüm olacaktı ağzımdan boyutu. Ama ben yüzüne her marka yeni tam küçük kız şeyleri görüyorum. şanslıyım. Ama yüzünde hareket ve ifadesiz olamaz. Ben tüm bakmak için söylemek yeteneği Glória Pires yok. Ben hareket Ben ‘italianona’ iyiyim, gülmek “Carolina dedi.

Aile
Marcelo Marins ile evli Carolina o bir baba olmak için kocasının arzusu düşünmeye ikinci kez hamile kaldı ve gebelik sırasında depresyon olduğunu söyledi. İki 8 Mayıs bir yıl tamamlar küçük Elizabeth, anne ve babası vardır.

“Ben bu sefer çok fazla hormon aldı. Ben hiçbir çocuğu vardı bir adamla evlenmek zaman,. Sonra hamile kaldım ve kayıp bu atılmak zorunda ve onun yerine koymak. Ağır bir çubuk tedavisi yaptı. Sonra teknolojisini kullanmak edelim ‘karar bizim lehimize. ‘Ben o zaman yumurtlamayı uyaran tedavisine başlayan, geziyordu. ve ben hamile kaldım ben depresyon olduğunu söyleyebiliriz. Ben bir saldırganlık oldu … Ben doktora bağlı, dayanılmaz oldu ve diyerek ağladı “Ben kötüyüm. Ben mutlu bir ‘insandı. Ben hormonu alarak durdu gün, her şey normale döndü. biz ikizlere hamile deneyin ama. Ben bir tek çocuk olarak büyüdü başka çocuk. Şimdi … tekrar olmayacak edildi istemedi olamazdı. Ben Valentina yoktu Isabel ile bir geçirgenliğe sahip olması. zaten yarım büyükanne anneyim. Ama yine hamile almak için en iyi şeydi. derin sevinç. noktada evde bir bebek sahibi bir zevktir. Bonbon, gülümseyen sevimli ve yağ. Tüm iyi. ”

Analık
İlk gebelik aksine, Carolina Ferraz bir sezaryen yoluyla Isabel ışık verdi: “Ben vajinal doğum ve ben 25 yıldır ilk kez doğurdu ve büyük herhangi bir hamile için bu demek oldu sezaryen yaptık: .. ‘sen şüpheniz varsa göğüs öldürmek için, normal doğumda gider. “Sezaryen Ben sol gezegen. doğumhanede en kötü şeyi düşündüm ve hala hamile oldu. söyleyerek ‘İnsanlar ne olduğunu bilmiyorum, ama hepsi yanlış. Çünkü iyi ben denedim ve olamazdı, ben normal doğum ikinci kez olurdu, ama yapamadım. Vivi. her bakımdan kötü sezaryen hem. o annelik bu iki tarafın konuşmak için iyidir. “

pedro: