X

Eski travesti yeni evli papaz

İnternet üzerinden Tehditler, o sözde eşcinsel sanatçıların sol dedi.
Joide Miranda ‘eşcinsellik devleti’ yaşadığı iddia ediyor.

Hatta 26 hala savunarak önyargı uğrar travesti, iddialar olduğunu evanjelik papaz Joide Miranda, 47, “cinsel kurtarma.” Evli, o ve onlar ‘eşcinsellik devlet’ dediğimiz terk etmeye karar eşi insanlara yardım. Suçlar arasında bir ölüm tehdidi internet misyonerler yönelik olmuştur aldı.

O acı düşmanlık raporlar arasında, papaz iki erkek vaazlar sırasında kiliselerde ona musallat geldiğini söyledi. Online eşcinsel hakları savunucuları şimdi ülke çapında görüşmeleri veren papaza göre, ölümle onu tehdit geldi.

“Mesajı günlerimi sayılı ve ben yok olacağını söyledi” dedi. Suçlar daha ciddi bir şey için yola asla. Onlar bir bülten oluşumları kayıt gerekirse Ancak, iletiler, arşivlenmiş bulundu.
“Eşcinseller harika insanlar, mükemmel profesyoneller ve eşcinsel geçit ve sergi sevmiyorum. Eşcinsel aktivistler ve saldırı ve bize homofobik ve köktenci çağrı “dedi.
O eşitliği vaaz beri Joide için, suçlar, asılsız. “Kimseye kötü davranmak etmeyin. Benim konuşma eşcinsellere insanlar da diğerleri gibi olduğunu göstermek için ise, “Papaz dedi.
Yine, o içinde ve kiliseler dışında önyargı bildiğini söyledi. Onun için, çoğu kişi eşcinseller etrafında rahatsız. “Biliyorum bir hiciv o rahatsız edecek kilisede bir kişinin yanına oturmak. Ve sadece orada. Bir gay ve alışveriş merkezi ‘pintoso’ insanlar, normal hissetmiyorum görürseniz, “diye işaret etti.

Kişisel deneyim, Joide başkalarına yardım etmeye karar verdi. Eşi, misyoner Edna Miranda, akıl hocası ve isteyen herkese tavsiye birlikte ‘eşcinsel olmaktan vazgeç. ” Bakana göre, iş almak ve insanlarla konuşmak için her zaman. Bu hayatı terk etmek istiyorsanız “, bunu bir ışığı vardır gösteriyor. Ama hiçbir şey yapamaz istemiyoruz “dedi.
Edna, onlar her zaman tüm insanlarla tanışmak için çok yönetmek değil vardır ‘imdat’ söyledi. “Orada bir kalabalık, ama onlar gösterilmez” diye suçlama olan eşcinseller ‘eşcinsellik devleti’ çıkan sözlerine ekledi. “Gay tamam olmaktan devam etmek istiyorsanız. Aksi takdirde, bitti “dedi.

Eski bir travesti “samimiyet ‘
Joide 2013 yılında başlatılan, çocukluk yörüngesini hesap kitap “Eski bir travesti ‘samimiyet, Protestan olmak. Kitapta, o sırlar ortaya asla ortaya koymaktadır.
Bu kız ile oynamak için, küçük tercihen papaz söyler kitap ve aynı yaştaki erkeklerde yabancılaşmanın neden oldu. “Ben bu aşamada, ablam Rita ve bebek evin çok düşkün hale geldiğini hatırlıyorum,” alıntıdır diyor.
Ayrıca kitapta, Joide cinsel altı yaşındaki bir komşu tarafından istismar ediliyor ortaya koymaktadır. “Beni cezbetmek için yem şekerler, çikolatalar ve takas bazı […] Bizim toplantılar diğer zamanlarda, her zaman çok gizli ve ince bir şekilde tekrarlandı” diye kitabın başka pasajda diyor.

Diğer sayfalarda o bütün hikayesini anlatıyor. Cuiabá, Rio de Janeiro ve Sao Paulo, silikon implantlar, fuhuş, Avrupa’da varış HIV tanısında sezonun çıkış, Tanrı ve evlilik ile karşılaşma kitapta sayılır.

“Ben para kazanmaya başladı ve benim görünüşte bazı deneyimlerini ‘yapmak istedim. Ben Curitiba ‘Monas’ gövdesini özetleyen silikon mükemmel uygulamalar gerçekleştirilen bir travesti olduğunu öğrendim. Endüstriyel silikon 4.5 litre mıydı “bildirdi. Dini olduktan sonra silikon göğüsler ve sanayileşmiş kalça silikon implantlar kaldırıldı.
Başka bir noktada, o HIV pozitif olduğunu keşfetti anlatıyor. “Ben Brezilya’dan gelen bir travesti tarafından fuhuşa trafik insanlar tarafından kınandı. Onlar Güvenlik Cezaevi San Vitorio Maximum götürdüler. Bir kez orada, biz tüm prosedürlere uymak. Bunlardan biri bir HIV testi oldu. Benim test sonucu pozitif oldu “diyor.

‘Yardım talepleri’
Misyonerler onlar yardım için sayısız istekleri almak söylüyorlar. Joide ve Edna Almanya, Japonya ve Fransa’dan insanlardan e-posta ve telefon aramaları için geldi. Onlara göre, en sık temas heteroseksüel olmaya geri dönmek isteyen insanlar vardır. Ancak, istekleri çoğu çocuk cinselliğine katılmıyorum ebeveynler için hem de yaptım.
Son temaslar arasında biseksüellik kızı bulduklarını ve kendi kızının ifadesi işitme hayal değil bir anne oldu. “O bana, ‘O iyi bir kız, bir hukuk öğrencisi olan ve gelecek vaat vardır. Benim dünyam düştü. Ben kötü oynama altında olduğunu söylüyorlar, çünkü Cenab-ı Hak inanıyorum. ”

Onun işi başladığı papaz en uygun. “Onlar anne ve deneyimsiz anne. Yani böyle tutumlar sadece kin ve öfke üretecektir olduğunu açıklamak, “Joide dedi.

Evlilik
17 yıllık evli, ve Peter dört yıl babası, şimdi barış içinde yaşıyor ve yerine hissediyorum Joide diyor. “Ben evimi, oğlum seviyorum. Ben ne zevk alır ve sadakatle vaaz kendimi adamak, “dedi.

İki kilisede bir Joide tanıklık için 1992 yılında bir araya geldi. Hatta korkuyor, bir arkadaş tarafından davet, ben “yeni dönüştürülmüş eski ankara travesti” öyküleri dinlerken oldu. Anda, o onu girmek iyi bir adama Tanrı istedi diyor. Ama o eski bir gay evlenirdim hayal etmemiştim.

“Sen ben olmaz tabii, bir koca olarak eski bir travesti var istedim, ama ben şaşırdım ve iman ise Tanrı sonra geri bana sordu. Bugün, ben bir gay ya da travesti ile evli, ama Tanrı tarafından restore düz ile değilim, “dedi.
Joide annesi, Odette Miranda, oğlu inanmak için ilk oldu ve onun cinsel restorasyonu için çok dua etti. “Tanrı mükemmel başka bir şey yapmaz. Ve o benim oğlum yaptı ve adam adam olmak zorunda “diye konuştu.

pedro: