X

Eski Seks Bilgilerinizi Unutun!

Son dönemde seks hakkında doğru bildiğimiz herşey yine tepetaklak oldu. Seks uzmanları şimdilerde yeni şeyler yazıp çiziyor. Biz de hangi seks fikirleri out olmuş, yerine neler önermişler sizin için uygulanabilir olanları derledik.

ESKİ: Eğer hoşlanıyorsa yapmaya devam edin.

NE YENİ: Yeni şeyler denemekten vazgeçmeyin.

Travesti partnerinizin vücudunun hassasiyeti tahrik oldukça artar. İlişki uzmanı Susan Quilliam şöyle diyor: “Yeni hareketler bulup tekrarlayın. Böylece tek bir noktaya saplanıp kalmak yerine düzenli olarak bazı hassas noktaları ziyaret edersiniz.”

‘Aşağı’ ya da ‘yukarı’ gibi aranızda kullanacağınız kısa kodlar sayesinde elinizi nereye götüreceğinizi anlayabilirsiniz. Ya da nasıl hissettiğini 1’den 10’a kadar dürüstçe puanlamasını isteyin.

ESKİ: Fanteziler garip kişiler içindir.

NE YENİ: Onun da ara sıra eğlenceye ihtiyacı var.

Seks sırasında erkeklerin aklında sadece yaklaşmakta olan orgazm vardır. Kadınların aklı ise dolanır durur (özellikle de fanteziler arasında). Orgazma ulaşmak için zihnini temizlemesi ve beynindeki korku şalterini aşağı indirmesi gerekir. İşte fantezi tam da bu noktada aklını her şeyden koparmak ve korku merkezini etkisiz hale getirmek için en garanti yoldur.

İşler henüz kızışmadan önce onu erotik bir fantezi konusunda cesaretlendirin. Sonrasında ise onu iyice kışkırtmak için kulağına gerekli cümleleri fısıldayın. Bu sayede kendini nasıl kaybedeceğini ve kurduğunuz fantezinin akışına bırakacağını göreceksiniz.

Fantazileriniz cinsel karakterinizdir

ESKİ: Kontrolü eline al.

NE YENİ: Dizginleri ona verin.

Hemen hemen her kültürde seksi erkekler başlatır ve yönlendirir. Ancak bu ataerkil düzeni geride bırakmanın zamanı geldi diye düşünüp her alanda olduğu gibi, her zaman üste çıkmaya çalışmayın. Seksin başlangıcını ve yoğunluğunu onun yönlendirmesine izin verin.

Bu sayede ikiniz için de en iyisinin hangisi olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Hem unutmayın o ne kadar çok eğlenirse, siz de o kadar eğlenirsiniz. Özellikle onun üstte olduğu pozisyonların, hâkimiyeti hissetmesi açısından önemli olduğunu da ekleyelim.

ESKİ: Erotik noktaların hepsi bellidir.

NE YENİ: Farklı dokunuşlar farklı sonuçlar doğurur.

Son araştırmalar, uyarıldığında erkek arkadaşınızı bulutların üzerine taşıyacak, onun bile farkında olmadığı, bildiklerimizin haricinde başka bölgelerin de var olduğunu gösteriyor.

Sadece bilinen erojen bölgelerine(!) odaklanmak yerine, onun da tüm vücudunun sevilmeye ve ilgilenilmeye ihtiyacı olduğunu hatırlayın. Parmağınızla yumuşak ve dairesel hareketler yapın. Ancak dokunuşunuzun sertliğini onun tepkilerine göre artırın.

Erkeklerin keşfedilmemiş haz noktaları

ESKİ: Çabuk bir orgazm

NE YENİ: Yavaşlayın

O doruk noktasına yaklaştığında durmak ve daha sonra kaldığınız yerden devam etmek orgazmın şiddetini artıracaktır. Zira beklemek ve meraklanmak zevk almanın psikolojik seviyesini artırır. Orgazma yakın olduğu zaman sizi uyarmasını isteyin. Öpüşmek ve vücudunun başka noktalarıyla ilgilenmek için birkaç dakikalık bir mola verin. Bunu sık sık tekrar edin.

Anı mahvedeceğinizden sakın çekinmeyin, çünkü tahrik olma halinin geçmesi için 5–10 dakika gerekir. O orgazmı kaçırdığını düşünse bile sizin onu tekrar o seviyeye getirmeniz oldukça kolaydır.

Zevk ile Boşalmak İçin Asuman Sizi Bekliyor
Telefon Numaram: 0033 895 05 26 Tıkla Ara!

Kırkından Sonra Travestiler İle Seks

Beyin; cinsel gücümüzden yaşam kalitemize kadar her şeyi etkiliyor. Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Serdar Dağ, 40 yaşından sonra beyinde başlayan değişimle birlikte hayatın nasıl değiştiğine dair sorularımızı yanıtladı…

* Orta yaşta aşk beyni yorar mı, yoksa ikinci baharı mı yaşatır?

Orta yaş ile beraber, beynin salınımını ve kontrolünü üstlendiği hormonlarda değişim başlar. Bu değişimin etkilenmediği tek madde, aşk hormonu olan feniletilamindir. Bu hormonun etkisi ile karşı cinse karşı oluşan beğenme, birlikte olma, yanından ayrılmama gibi yoğun duygular üst seviyeye çıkar. Orta yaşta insan, gerek beyin kapasitesi, gerekse vücut fonksiyonları olarak üst seviyededir. Duygular daha mantıklı ve kontrollüdür. Gençlik yıllarından farklı olarak beyinden salgılanan hormonların da etkisi ile mantık ve duygu paralel seyreder. Yani aşkın gözü pek kör olmaz. Dolayısıyla bu yaşlarda oluşan beraberlikler uzun solukludur.

* Yani mantık ağır mı basıyor?

Yapılan araştırmalar, orta yaş beraberliklerinde ayrılmanın çok düşük olduğunu gösteriyor. Aşık olunan partnerle ilişkinin devamlılığında, güzelliğin ve yakışıklılığın yanı sıra beyin yapısı, sosyal ve ekonomik etkenler, ruh ve beden uyuşması da önemli rol oynar. Gençlik yıllarında yaşanan tecrübesizlikler ve hayal kırıklıkları pek olmaz, dolayısıyla orta yaş aşkında ikinci bahar yaşanır.

* Orta yaşta beyin seksi nasıl etkiler?

Orta yaşta, sanıldığının aksine seks dürtüsünde ve isteğinde azalma olmaz. Hatta beyinde salgılanan hormonların da etkisiyle artma bile olabilir. Kadında menopozla başlayan kadınlık hormonlarındaki değişim sadece üremeyi durdurur, seksi sona erdirmez. Aksine gebe kalma korkusu olmadığı için daha özgür, daha kaliteli ve istekli seks yaşantısı olur. Erkeklerde görülen erkeklik hormonlarındaki değişim ise az da olsa erkeğin seks performansını etkiler ve boşalma sayısını azaltır. Fakat seksin istek ve kalitesi bozulmaz.

* Orta yaştaki erkek sekse daha mı düşkün olur?

Erkeklerde bazen seks gücü azalıyormuş gibi yanlış algılama olabilir. Bundan dolayı cinselliklerini ispat etmek için daha çok partnerle beraber olma çabasına girerler. Bu, orta yaş bunalımının belirtisidir. Cinsel işlevin başlaması ve kontrolünün merkezi beyindir. Orta yaşta beynin etkisiyle oluşan hormonsal değişimler, gerek sosyal gerekse cinsel açıdan kazanılmış tecrübeler, aşkla birleşirse gençlere göre çok daha iyi bir seks hayatı olur.

Travesti İle Seks Hakkında Bilinmeyen Gerçekler

– Erkeklerin testisleri vücutlarının diğer 2 bölgelerine göre 1-2 derece daha soğuktur, böyle olmasaydı, spermin kalitesi bozulurdu. Soğuk havaya girildiğinde, kaslar testisleri yukarı kaldırıp vücuda yaklaştırır, böylece vücut sıcaklığından yararlanırlar. Sıcak havada ise; testisler aşağıya inip, hava sirkülasyonundan faydalanırlar.

– Erkekler ne kadar çok orgazm yaşarlarsa, vücutları o kadar az sperm üretir. Yani, bir gün önce orgazm yaşayan bir erkek bir çorba kaşığı kadar sıvı boşaltırken, birkaç saat önce orgazm yaşayan erkekte bu miktar daha azdır.

– İtalya’da yapılan bir araştırma, her gün çikolata yiyen kadınların seks konusunda daha istekli olduklarını ve daha şiddetli orgazm yaşadıklarını gösteriyor.

– Sekiz saatlik bir gece uykusu sırasında erkekler ortalama 6 kez ereksiyon yaşayabilir. Bunun nedeni ise, bölgedeki hücrelere oksijen gitmesidir.

– Uyarıldığında, büyüyen tek cinsel organ erkeklerinki değil. Kadınlar da uyarıldıklarında ereksiyon yaşarlar. Vajina büyür, meme uçları sertleşir, G noktası ise bir ceviz boyutuna ulaşır.

– Düzenli cinsel hayatı olan erkekler, daha çok mastürbasyon yaparlar. Düzenli olarak seks yapan erkeklerin testosteron üretimi fazla olduğu için, onların seks iştahı daha fazladır.

– Kadınların çoğunun orgazma ulaşabilmeleri için bel altı bölgelerinin uyarılması gerekir. Kadınların yalnızca yüzde 1’i sırf göğüslerine dokunulduğunda orgazma ulaşır.

– 1800’lü yıllarda insanlar baharatlı yiyeceklerin seks isteğini artırdığına inanırlardı.

– Kadınların yüzde 1’i sperme alerjiktir. Hatta bazıları sırf sperme değil, erkek organının kendisine de reaksiyon gösterir. Neyse ki bu tür sorunlarda prezervatif kullanılması sorunu gideriyor.

– Son araştırmalar, 100 kişiden 1’inin aseksüel olduğunu, yani karşı cinsten birine ilgi duymadığını gösteriyor.

– Kadınların yüzde 2’si daima uyarılmış halde olabiliyor. Buna ‘devamlı orgazm sendromu’ da deniyor. Bu ankara travestileri günde 10’dan 100’e kadar orgazm yaşayabiliyor.

– 20’li yaşlarındaki erkekler günde 10 defa boşalıp yeniden ereksiyon yaşayabilir. Bu olayı yüksek testosteron seviyesine borçlular.

pedro: