X

Ebeveynlerin çocuklarının dişlerini yaptırırken 7 hatası

Düzenli fırçalama biliyorum, sağlıklı bir diyet ve diş çürükleri ziyaretler önlemek için en iyi yollarından bazıları, henüz uzmanlar ağız hijyeni konusunda birçok anne kısa düşen söylüyorlar.

Aslında, çocukların yaşları 2 ila 11 arasında yüzde 42 onların bebek diş çürükleri vardı. Ve çocukların yaşları 6 ila 11 arasında yüzde 21 Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) göre, daimi dişlerde onları vardı.

Burada, diş hekimi anne yapıyoruz demek büyük hataları bulmak ve onların ömür boyu sağlıklı çocuk dişlerini tutmak için neler yapabileceğinizi öğrenin.

1. çocuklar yalnız fırça Kira
En çocuklar 8 yaşında olana kadar etkili bir fırça motor becerileri olmadığı için, ebeveynler fırçalama denetlemek ve her dişin her yüzeyinin temiz olduğundan emin olmak için kontrol etmeniz gerekir.

“Onlar iyi bir iş yapmak istemiyorum değil, onlar sadece fiziksel olarak yetenekli değiliz henüz,” Dr Edward H. Moody, Jr, Pediatrik Diş Hekimliği Amerikan Akademisi başkanı söyledi.

2. Bir şişe ile yatağa bebek koymak
Bu diş çürümesine neden en kolay yolu, henüz anne hala bunu yapıyor, uzmanlar söylüyor. Aslında, Pediatrik Diş Hekimliği Amerikan Akademisi tarafından yapılan bir ankete göre, ebeveynlerin yüzde 85’i bu süt veya meyve suyu ile bir şişe yatağa bebeklerini koymak için iyi bir fikir değildi dedi, ama yüzde 20 yine de yaptım.

Yatmadan veya sippy bardak gün boyu bir şişe olsun, alışkanlık ağızda şeker ve bakteri düzeyleri her zaman yüksek tutar, Moody dedi. Bebeğiniz bir şişe ya da hemşire için geceleri uyanır Eğer o dişleri varsa, gazlı bez ya da yumuşak bir bezle veya fırça ile ağzını silip.

“Bunu erken başlarsanız, normal rutin bir parçası haline,” dedi.

3. İlk diş hekimi randevu çok geç yapma
Uzman bu boşlukları ve enfeksiyonların tedavisinde genel anestezi altında gitmek gerekir 2 veya 3 yaşında çocukları görmek için ortak olduğunu söylüyorlar. Bu açıklamalarından biri anne yeterince erken diş hekimine bebeklerini getiren olmamasıdır.

İlk diş sürer veya bebeğinizin ilk doğum günü ile zaman ilk gezi ya olmalıdır. Diş ziyaretler her altı ayda olsun-go da çocuğunuzun rahat-ve hatta heyecanlı-her zaman gitmek hissetmenize yardımcı olacaktır.

4. Arz “sağlıklı” gıdalar
Muz, üzüm, ve tam tahıllı kraker sağlıklı yemekleri ama yapışkan ve bu dişlerin oluklar oturup boşlukları yaratacak gibi şekerler yoğunlaşmıştır gıdalar gibi görünüyor. Daha sonra fırça her zaman daha saliva- var ve ne zaman yerine onları tamamen nixing olan, öğün onları yemek, Dr. Joseph Banker, Westfield, NJ Yaratıcı Diş Bakımı kurucusu dedi

5. Düşünme boşlukları hayır büyük dağıtmak vardır
Bir boşluğu tedavi kolay bir düzeltme olduğunu düşünebilir, ama boşluklar yaşamı boyunca çocuğunuzu etkileyebilir. Yeni başlayanlar için, sağlıklı bebek dişleri yetişkin diş için yer korumak için gereklidir. Onlar büyüyebilir böylece çene rehberlik yardımcı olur.

Artı bir boşluk enfekte olur, eğer yetişkin dişlerin gelişimini etkileyebilir ve bir apse varsa, çocuk büyük olasılıkla onu tedavi etmek için sedasyon gerekir, Banker dedi. Erken yaşta Boşluklar, onlar tedavi değil, özellikle de konuşma artikülasyon, kötü uyku, ve hatta düşük benlik saygısı ve okul performansı ile sorunlara yol açabilir.

6. florür kullanarak değil
Geçen yıl, Amerikan Diş Hekimleri Birliği tavsiyelerini gözden ve şimdi de çocukları yaş 2 ve kullanım florür diş macunu altında göstermektedir. Florür tartışmalı olsa da, uzmanlar araştırmalar açıktır kabul ediyorum: bu boşlukları önlemek için en iyi yollarından biridir.

Uygun doz, bununla birlikte, bir anahtardır. 3 yaşında ve daha küçük olan çocuklar için, bir pirinç tanesi eşdeğer kullanın ve 3 ila 6 yaş arası çocuklar için, bir bezelye büyüklüğünde miktarı yeterlidir. Su ve diş macunu flor çocuğunuzun maruz kalma konusunda endişeleriniz varsa Yine, diş hekiminize konuşun.

Spor içecekleri 7. Yükleme kadar
Büyük çocuklar diş çürümesi yaygın bir nedeni oyunları ve evde, öğle yemeğinde spor içecekleri ve soda yudumlarken olduğunu. Asit bütün gün dişlerini banyo olarak, PH yeniden denge için hiçbir fırsatı var, Banker dedi. Tamamen kendi diyet onu nix çocuğunuzu ikna edemiyorsanız, o zaman, miktarını sınırlamak için onu teşvik içki ve onunla yapılabilir.

pedro: