X

Cinsel Tercihinize Erken Yön Verin

Farklı tarzların gelişmesinde insanların erken teşhisleri önemlidir. Belirli bir döneme geldiğinde insan istekleri ve arzuları yönünde tercih yaparsa erken teşhisi koymş olur ve cinsel hayatına yön verir. Aksini uygulayaların baskı ve korkulardan çekindiğini belirtmek gerekiyor. Onlarda aslında erken teşhisi koymuş olabiliyorlar ancak baskıların verdiği huzursuzluk ortamı onların hislerini geri plana atmasını sağlıyor. Tarzlarını saklamanın huzursuzluğunu yaşayan bir çok bireyin bu korkularını yenmesi ve rahatlığa ulaşması gerekir. Erken teşhis konulmuş ve karşı cinse ilgi duyulmuyorsa mutluluk için başka kapılara gitmeye gerek yoktur. Bir travesti bu teşhisi yapabilmek için hizmetler sunar ve travestiler için önemli olan partnerlerinin beklentisidir.

Tabiki her yerde bu tarz ilişkileri yakalamak ve rahatlıkla yaşamak kolay olmuyor. Özellikle çankaya travesti bayanların verdiği hizmetler ile bu eksikliği giderdiği açık ve nettir. Özel hisleri yaşamanın mutluluğuna kavuşabilmek için tercih edilen bu bayanlar oldukça memnun edici olmalarıyla gündemdeki yerlerini koruyorlar. Biraz daha iç kesimlere gelirsek ankara travesti bayanların da bu teşhisi koymada iyi olduklarını dile getirebiliriz. Partnerlerine verdikleri mutluluk ile ne istediklerinin farkında olarak hizmet sunmaları ayrıcalıklı olduklarını göstermekte. Erken teşhisi uygulayan ve onları tercih edenler yanılgıya düşmeden seksten istedikleri zevki almada hiç zorlanmıyorlar. Karşı cins ilişkilerinde mutlu olabileceklerini düşünenler var ise yanılgıya düşmeleri ve uzun yıllar çabalamaları gerekir ki bu sayede bile zevki tam anlamıyla alamazlar. Çünkü hemcinsinden hoşlanan bir erkeğin zevk alabilmesi için yapması gereken şey ilk fırsatta bu zevki denemesi ve farkını hissetmesidir.

Göreceli olması ve bu ilişki tarzının kabul görmeye başlaması artık cinsel yöndeki erken teşhisler içinde olumlu bir durumu ortaya çıkarttı. Vazgeçmeyen ve bu durumun içsel bir olgu olduğunu düşünenler zevk alabildikleri ilişki tarzına karışılmasını zaten kabul etmiyorlar. Bu durumda yorum yapılması ve halen baskı uygulanması kabul edilmelidir ki yanlış bir tutumdur. Herkes kendi doğrultusunda ve zevk aldığı yönde ilişkisini devam ettirmelidir. Bunun yavaşta olsa oturmaya başlaması erken teşhisin önünü açtı diyebiliriz. Belirli bir olgunluğa erişen ve teşhisini bu yönde verenleri anlamak doğrusu çok ta zor olmasa gerek.

pedro: