X

Bir beslenme uzmanı ile çalışma hakkında bilmeniz gereken 6 şey

Up yüzden ben bu konuda önyargılı değilim, ama kırma kilo kaybı, benim müşteri için bire-bir danışmanlık işi mucizeler gördüm, ben özel bir uygulama ile bir beslenme uzmanı / RDN’de olduğumu söylemek zorundayım enerji yükseltmişti, atletik performansı artırmak bağışıklık, sindirim sağlığı, uyku ve ruh artırılması ve cilt ve saç dönüşüm için yaylaları.

Bir beslenme uzmanı ya da diyetisyen ile çalışan düşünüyorsanız, burada bilmeniz gereken altı şeylerdir.

Öyle görünüyor ki daha daha karmaşık
Beslenme çok daha fazla ilgilenmeye kalori daha dışarı kalori karşı olduğunu. Ben sık sık yeterince yemek değil çünkü sonuçlar elde olmayan istemcileri bakın, ya da yemek zamanlaması ve / veya denge onların vücudun optimal ihtiyaçları doğrultusunda değil. Diğerleri sağlıklı bir yeme, ancak onlar-almak ve de-sağlıklı bir ağırlık kalmak için ihtiyacınız olandan bilmeden daha fazla alıyor. Yeme rutin değerlendirdikten sonra, deneyimli bir diyetisyen veya diyetisyen muhtemelen geri hedeflerinize ulaşmada sizi tutan ne hemen bilecek ve doğru yönde size rehberlik edebilir. Bir strateji açısından, ben en iyisi ne olduğunu belirlemek için benim müşteri ile konuşmak. Bazı kişiselleştirilmiş yemek planları, yemek tarifleri, ve bakkal listeleri ile tam bir yapılandırılmış planı, istiyorum. Diğerleri gibi onların her zamanki yemek özgü değişiklikler yaparak, ya da yemek zamanlamasını değiştirme olarak çalışmak için basit, somut hedefleri, iyi yapmak. Sizin için doğru hissediyor ne açık olun: Eğer yapısı iyi yanıt yoksa, yapılandırılmış bir beslenme planı işe gitmiyor.

İLGİLİ: 15 Things Kimse Kilo kaybetmek Hakkında Söyledikleri

Takip kritik
Kilo kaybı hedefi ise benim özel uygulamada, ben bir ay en az birlikte çalışma işlemek için müşterilerine isteyin. Bazıları için, takipleri diğerleri 30 gün boyunca her gün bana bir yiyecek günlüğü göndermek ederken, haftalık check-in içerir. Sizin diyetisyen veya diyetisyen mutabık olduğunuz strateji sizin için doğru olduğundan emin olmak için gereklidir. Örneğin, sen iyi bir uyum olmayacak evde yemek gerektirir bir plan yemek veya sık seyahat, ya da çok sınırlı boş zamanınız varsa. Ayrıca, o sonuçlarınızı ilgili ve nasıl hissettiğiniz sizden gelen geri bildirimlere dayalı plan veya yaklaşım çimdik gerekebilir. Takip-up da, soru sormak zor durumlara hazırlanmak, yeni araçlar, kaynaklar, ya da ürünler hakkında bilgi ve desteklenen hissetmek için bir fırsattır. Bir kerelik ziyareti muhtemelen başarılı olmak için gereken her şeyi sunamıyoruz.

İLGİLİ: Hızlı Kilo 16 Ways

Oturumlar bir ofiste yer alamazlar
Birçok beslenme ve diyetisyenler bir ofis ortamında çalışmak, ancak yeni norm aynı zamanda gerçek hayat durumları içerir. Ben sık sık evlerinde müşterileri böylece onların buzdolabı ve dolapları geçmesi ve yedikleri nerede ne yemek hakkında konuşabilirsiniz buluşuyor. Ben de bakkal gezileri benim müşterilerine birçok almak, bu yüzden birlikte koridorlarda yürümek ve bizim parmaklarınızın ucunda örnekler düzinelerce ürünlerini tartışabilirsiniz. Ben bile restoranlar gittin müşteriler-özellikle yemek olanlar sık çünkü mevcut benimle bir menüden sipariş yoluyla konuşma deneyimi var istedim. Ben gerçekten eğlenceli müşterileri ile pişmiş ettik, ve ben de telefonda, e-posta, ve hatta metin müşterileri ile çalışmak. Bazen onlar en iyi hangi parti ücret sormak için bir olsun-birlikte gelen bana süpermarket bir fotoğraf ya da bir soru ile bir restoran veya metni metin olacak. Her diyetisyen veya diyetisyen iletişim bu tür açık, ama sizin için ne arıyorsanız eğer, açık birlikte çalışmaya başlamadan önce yaptığınızdan emin olabilir.

İLGİLİ: 5 Gövde Ağırlığı Egzersizleri Yağ-Yazma

Bu gıda ötesinde
Beslenme bilimi benim master derecesi bir parçası olarak, ben danışma psikolojisi 21 kredilik ve halk sağlığı benim yüksek lisans aileleri ve toplumlar sağlıklı seçimler yapmak yeteneğini etkileyebilir nasıl bir vurgu yer. Ben bir terapist değilim, ama ben sık sık kendimi beslenme ötesine gıda ile ilgili konularda müşterilerine konuşurken buluyorum. Bazıları diğer önemli, arkadaşlar, ya da aileden gelen, bir destek eksikliği, hatta sabotaj karşılaşıyoruz. Diğerleri kendi iş, işyeri, veya toplum sağlıklı değişiklikler ile aşağıdaki şekilde olsun hissediyorum. Ve benim müşteri birçok duygusal yeme ile mücadele. Birçok durumda, bir diyetisyen veya diyetisyenin rolü onun tavsiye aşağıdaki şekilde alır ne ile koçluk size yardımcı olmaktır. Tıkınırcasına Netflix izlerken “iyi” tüm gün ve yara tıkınırcasına yeme olsaydı Başka bir deyişle, bu konuda konuşmak için korkmayın. Bir diyetisyen veya diyetisyen değer onların tuzu empati, sizi yönlendirmesi yargıç ya da azarlamak değil gidiyor.

İLGİLİ: 14 Diyet Eğilimler Sen Kesinlikle deneyin olmamalı

Kimlik anahtar
Kelimenin tam anlamıyla kimse bile hiçbir resmi eğitim, hizmet için bir beslenme uzmanı ve şarj istemcileri onu ya da kendini arayabilirsiniz pek çok eyalette beslenme meslek, düzenlenmemiştir. Olursa olsun onlar bakmak ne kadar sağlıklı, birini tutmadan önce, onların eğitim hakkında sormak. Birinin adından sonra harfleri RD veya RDN (kayıtlı diyetisyen veya kayıtlı diyetisyen diyetisyen) sahip oldukları, en azından, bir lisans diploması 1.200 saatlik denetimli staj, ulusal akreditasyon sınavını gösterir ve onlar sürekli devam tamamlamak eğitim. Bir RDN’de eğitim verilecek beslenme içeren biyoloji, kimya, biyokimya, anatomi ve fizyoloji, gıda bilimi, metabolizma, vitamin ve mineraller açısından dersler, yaşam döngüsü boyunca beslenme ve tıbbi beslenme tedavisi de dahil olmak üzere beslenme bilimi geniş kurs, içerir kalp hastalığı, kanser, diyabet, ve diğer sağlık koşullarına ilişkin önleme ve sindirim bozuklukları her şeyi tedavisi. Başka bir deyişle, kapsamlı, standart insan vücudu nasıl çalıştığını eğitim ve beslenme bilim anlayışı var.

Eğer işe düşünüyorsun beslenme bir RDN’de değilse, onu onlar bir derece var onun kimlik-do, içeri, o tamamlamak için sürdü ne kadar ne hakkında sormak ve ne tür kurs o dahil mi? Ben iyice credentialed olmayan bir diş hekimi veya veteriner gitmek istemem bahis, ama bu meslekler uygun sağlamak için düzenlenmiştir eğitim-bu durumda, kendi ödevlerini yapmak zorunda.

İLGİLİ: 12 ‘Sağlıksız’ Gıdalar Beslenme yiyin

Bu olabilir ya da sigorta kapsamına olmayabilir
Beslenme danışmanlığı olabilir ya da sigorta kapsamına olmayabilir. Bazı beslenme ve diyetisyenler sadece fizik tedavi, akupunktur, ya da ruh sağlığı danışmanları gibi, çeşitli planları kapsamında sağlayıcılar olarak ayarlanır. Ve bazı durumlarda sigorta şirketi cebinden ödedim sonra size tazminat olabilir, ama bir dolar sınırı olabilir, ya da hükümleri örneğin, onlar RDN kimlik veya doktor sevk gerekebilir. Eğer kapsama arıyorsanız, sigorta kartında numarayı arayın ve seçenekleri hakkında bilgi isteyin. O kapalı değil ise, dikkatlice maliyeti düşünün.

Ben onlar onlara sonuç vermedi ürün veya spor üyelikleri üzerinde para harcanan çünkü, er benimle temas isterdim müşteriler söyle yaşadım. Diğerleri ilk beslenme danışmanlığı pahalı olduğunu düşündüm iken, diğer onlar güzellik bakımları gibi, para harcamak şeyler, yemekleri dışında, egzersiz sınıfları ve giysi kıyasla maliyeti dikkate sonra değerini anladık ki bana söylediler. Sadece bunu sizin için doğru olmadığını belirleyebilir, ancak, bir beslenme uzmanı ya da diyetisyen ile çalışmak için karar verirseniz bir sürü soru sormak ve sizin ihtiyaçlarınıza uygun en iyi uygulayıcısı bulmak için zaman ayırın korkmayın.

pedro: