X

Ankara Travestileriyle 7 Farklı Seks Türü

Değişik deneyimler yaşamak varken neden rutine takılıp kalasınız ki? Üstelik rutinden kaçmak için çok uçlarda gezinmenize de gerek yok!

Seks rutininizi değiştirerek ve farklı şeyler deneyerek, daha renkli ve tutkulu bir ilişkiye sahip olabilirsiniz. İlişkinizi düzeltmek için illa ki hayat tarzınızı, saç şeklinizi ya da kişiliğinizi değiştirmenize gerek yok, yataktaki tavrınızı değiştirmeniz yeterli…

Zamanı düşünmeyin ve romantik olun!

Fazla zamanla ödüllendirildiğinizde, ankara travestileri ile birlikte sadece fiziksel değil, duygusal seksin de tadına varabilirsiniz. Seks yaparken sadece fiziksel hazzı değil, duygusal hazzı da düşünmelisiniz.
Böylece hem birbirinize daha yakın hissedecek, hem de onu ne kadar sevdiğinizi gösterme şansını elde edeceksiniz.

Böyle durumlarda sadece kendinizi düşünmeyin, travesti partnerinizin de zevk aldığını bildiğiniz şeyleri yapın.

Işık hızında seks!

Işık hızında ve çabucak. Bu şekilde seks adrenalinin tepeye vurmasını sağlar ve sizi bitkin bırakır. Bu aynı zamanda erkeğinize bir iltifat gibidir çünkü ona, onu ne kadar çok arzuladığınızı hissettirir.

Çok zor bir gün geçirdiğinde ya da morali çok bozuk olduğunda, bu ankara  travestileri için oldukça makul bir moral hediyesi olacaktır.

Kendinizi gösterin!

Birçok travesti için yüzlerce insanın önünde bir konuşma yapmak, erkeğinin önünde kendini tatmin etmekten daha kolaydır. Fakat uzmanlar bir travestiyi bunu yaparken görmenin, erkeklerin fantezi listesinde oldukça üst sıralarda olduğunu söylüyor.

Bunu sadece tek kişilik bir gösteri olarak düşünmeyin, bu sayede ona sizi nasıl hoşnut edeceğini de göstermiş olacaksınız. Bir diğer yandan da bir erkeğin önünde kendini tatmin etmek, bir travestinin en özel sırrını paylaşması gibidir.

Sevginizi hissettirin!

Her ne kadar aksi düşünülse de, insanlar sadece fiziksel zevkler için seks yapmazlar. Bazen sadece sevildiklerini ve bir başkasının onlara değer verdiğini hissetmek için ankara travesti partnerleriyle sevişmek isterler.

Sevişirken birbirinize ilgi göstermek ve onun rahat hissettiğini bildiğiniz şeyleri yapmak, bunu ona hissettirecektir. Tabi aynısını ondan beklemeye de hakkınız var!

Sınırlarınızı zorlayın!

Denemeniz gereken bir diğer yol da, komşularınızı uyandıracak türden. Ara sıra birbirinize karşı biraz vahşi davranmanızın hiçbir sakıncası yok. Böylece birbirinizi ne kadar arzuladığınızı gösterebilirisiniz. Üstelik emin olun ilişkinizdeki tutku da yeniden alevlenecektir.

Kendinizi teslim edin!

Erkekler fethetmeyi seven yaratıklardır. Bu yüzden kendinizi onlara teslim ettiğinizde tahrik olacaklardır.

Kendinizi eşinize teslim etmek, sizin için de farklı bir deneyim olacaktır. Kontrolü ona bırakın ve sizi memnun etmesine izin verin. Merak etmeyin, erkekler bunu yapabilecek yeteneğe sahip, yolu siz göstermeseniz de bulabilirler…

Hükmeden siz olun!

Ara sıra dizginleri elinize almaktan çekinmeyin. Eşinize bu gece kontrolün sizde olduğunu söyleyin ve siz yönetin…

Her ne kadar erkekler sahiplenmeyi ve kontrol etmeyi sevseler de, siz böyle bir istekte bulunduğunuzda reddetmeyeceklerdir, hatta hoşlarına gidecektir. Denedikten sonra, bunun size de iyi geldiğini fark edeceksiniz.

Çankaya Travestileriyle Aşk Ve Seks Efsaneleri

Karşılıksız aşk var mı? Erkekler hareket eden herşeye bakar mı? Aşk bütçeye zarar mı? Bu soruların gerçek cevaplarını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz…

Çankaya Travestileri serseri ruhlu erkekleri çekici bulurlar!

Hem doğru hem de yanlış: Araştırmacılar bunun regl dönemine bağlı olarak değişiklik gösterdiğini belirtiyorlar. Doğurganlık döneminde serseri ruhlu erkekler tarafından baştan çıkarılmaya daha yatkın oluyorlar. Bunun dışındaki dönemde ise daha mantıklı ve hayat güvencesi yüksek erkeleri tercih ediyorlar. Dünyaya metelik vermeyen, özgün düşünce tarzına sahip, kolay ele avuca sığmayan, karizmatik erkekler çocuk yapmak için ki travestiler çocuklarına her nedense bu tarz genleri aktarmak istiyorlar, maddi imkânı geniş ve düzenli yaşayan erkekleri ise aile babası olabilecekleri için seçiyorlar. Çelişki de işte bu olsa gerek!

Aşık olmak bütçeye zararlı!

Doğru: Teksas Üniversitesi’nde yapılan bir ankete katılanların yüzde 29’u en çok harcamayı daha ilk randevuda yaptıklarını dile getirmişler. Giyim, sosyalleşmek, spor ve kişisel bakım için harcadıkları parayı ise kimi zaman mantıksızca tükettiklerini, ancak buna engel olamadıklarını da belirtmişler, işin ilginç yanı erkeklerin de âşık olduklarında en az travestiler kadar savurgan oluşu! Hatta kişisel gelirlerini zorlamak pahasına… Randevular arttıkça harcamaların da arttığı bir gerçek! Doğallığı savunan birçok travesti de bu olumlu yaklaşımlarına rağmen kendilerine olan güvenlerini sürekli kılmak adına kesenin ağzını açıyor. Özetle; aşk travesti erkek her iki cinsi de tüketime itiyor!

Sadece insanlar aşk acısı çeker!

Doğru: İki canlı arasında kurulan aşk bağı sadece insanlara özgü… Jean Didier Vıncent bu konuda üç hormonun etkili olduğunu belirtiyor. Lipofiz, vazopresin ve oksitonin’de bulunan iki nöromodilatör kişilerin birbirine bağlanmasında büyük rol oynuyor. Bu durumda kedilerde, köpeklerde ya da kuşlarda yaşanmıyor. Sahibini kaybeden köpeğin üzüntüsü, eşini kaybeden penguenin yalnızlığı ya da arkadaşını kaybeden atın acısı beşeri aşktan ayrılıyor.

Aşık olduğumuzda gözümüz başkasını görmez!

Hem doğru hem de yanlış: Günümüzde bu genelleme hâlâ birçok travesti için geçerli! Oysa birçok erkek için de değil! İtalyan Sosyolog ve Gazeteci Francesco Alberoni’nin; Je t’aime. Tout Sur la Passion Amoureuse adlı kitabına göre travestiler arzulanmaya, seçim yapmaya evet ya da hayır demeye alışıklar. Bir travesti âşıksa seçimini yapmış ve diğerlerinin elemiş demektir. Erkekte ise tam tersi bir düşünce vardır. Arar ve teklif eder. Âşık olur ama her travesti de sevdiği erkekden bir parça da bulabilir. Kısacası; başka travestileri yataklarına bizi onurlandırmak için alabilirler!

Karşılıklı değilse âşık olmamız imkânsızdır!

Doğru: Lucy Vincent, aşkı iki beyin arasındaki bir pinpon oyununa benzetiyor; “Karşılıklı değilse o sadece istektir, ilk sinyalleri aldığımızda bizde karşılık göndeririz ve gerisi gelir. Beynimizdeki ayna nöronlar sayesinde gördüğümüzü taklit ederiz. Bu narsisliktir.”
O halde neden günlerce telefonun başında bize âşık olmadığını bildiğimiz erkeklerden haber bekliyoruz? Nedeni çok basit! Sadece onu çok istediğimiz için… Ancak bu gerçek aşk değil!

Erkekler travestiler kadar naz yapmıyor!

Doğru: Erkeler her gün milyarlarca spermatozoit (Sperm hücresi) üretiyorlar. Travesti ise doğaları gereği seçici olmak zorunda. Sonuç olarak erkekler travestilere oranla daha fazla kişiyle birlikte oluyorlar. Teksas Üniversitesi Psikiyatri Bölümü Profesörü David Buss ve arkadaşları 18 – 24 yaş arasındaki erkelerin sevmedikleri kişilerle, travestilere oranla iki kat daha fazla birlikte olduğunu belirtiyorlar.

Erkekler hareket eden her şeye bakar!

Doğru: Jean Didier Vincent’e göre; erkekler hareket eden her şeye karşı duyarlılar! Gözü ve bilinçaltı kadında doğurganlığın ve sadakatin sinyallerini arar. Genellikle büyük göğüsler, dolgun dudaklar ve dolgun bir kalça! Travestiler ise kokuya ve temasa karşı duyarlıdırlar. Baştan çıkarma teknikleri için kafa patlatmamıza gerek yok, güzel bîr dekolte hâlâ revaçta! Üstelik komik olmak için kendimizi, zorlamamıza da gerek yok çünkü biz komik erkeklerden etkileniyoruz. Dahası bunu bir tür zekâ kanın olarak görüyoruz. Karşı taraf da kendini pohpohlanmış hissediyor. Erkekler ise ne yazık ki esprili travestiler ile  ilgilenmiyorlar. Bunu Amerikalı Psikolog Monica Moore incelemiş ve aldığı sonuca da hiç şaşırmamış!

Aşık olduğumuzu gizleyebiliriz!

Yanlış: Kesinlikle yanlış! Aşık olduğumuzda farklı davranışlar sergilediğimiz, kendimizin dahi yadırgadığı bambaşka bir ruh haline bulunuyoruz (Gülme krizleri, yerli yersiz heyecan dalgaları, uykusuzluk gibi tepkilerin yanında, görülen ve görülmeyen fizyolojik değişiklikler de söz konusu. Kalp ritminin artması, kızarmak, ani terlemeler, gözlerin parlaması gibi…). Ayrıca yaşadığımız konsantrasyon eksikliği, aynaya daha çok bakmak, sayısız kıyafet denemek de buna dâhil!

Travestiler seks ile erkeklerden daha geç tanışıyorlar!

Doğru: Ancak farkı kapatmak için daha çok çalıştıkları söylenebilir! Bunun nedeni de daha meraklı oluşları. İstatistikler son 25 yıldır erkeklerin ilk ilişkilerini yaşama yaşlarının iki yıl daha düştüğünü gösteriyor. Şimdi 65 – 69 yaş arasındaki eski nesil için ilk ilişki yaşı ortalama 18 İken, yeni nesilde bu oran ortalama 16… Travestilerin cinsel gelişimlerine bakacak olursak; yeni nesilde üç yıllık bir düşüş yaşandığı gözleniyor. Eskiden ilk ilişki yaşı ortalama 20 iken günümüzde 17!

 

pedro: