X

Ankara Travestilerinin Gizli Lisanı: Erotizm

Seks sırasında söylenilecek doğru sözler, üzerinde fazla düşünülmeden kendiliğinden akla gelen sözler olmalı. Bunun dışında önemli olan bir diğer nokta da, gerçeklerden uzaklaşarak fanteziye yer verilmesi ve bunu yaparken yanlış anlaşılmaktan korkulmaması, bu konudaki şüphelerin ortadan kaldırılmasıdır.

O halde siz de olayı akışına bırakın ve ne düşünüyorsanız, ne hissediyorsanız, partnerinize onu söyleyin. İlk anda aklınıza hemen bir şeyler gelmeyebilir. O halde birkaç örnek verebiliriz.

“Seni arzuluyorum”

Genellikle, erkekler erotizmde kadınlara oranla daha agresif bir dil kullanırlar. Ama bunun olumsuz bir sonucuna rastlanmamıştır. Aksine, erkeklerin böyle bir dil kullanması sonucunda çoğu kadının bu tür bir yaklaşımdan hoşnut kaldığı gözlenmiştir.

Artık erotizmin dili devreye girmiştir. Kadının sözleri erkeği heyecanlandırır ve harekete geçirir. Buna karşılık travesti de aynı şekilde erkeğin konuşmaları sayesinde heyecanlanır. Bu şekilde, çiftler farkında olmadan birbirine en derin duygularını ifade eder, içlerindeki duyguları kontrolsüzce ortaya koyarlar. Hatta konuşarak sevişmeleri sayesinde tam anlamıyla birliktelik sağlandığını da fark ederler.

Belki bu sözler sizin de zaman zaman aklınıza gelir ama son anda sarf etmekten çekindiğiniz için kelimeler boğazınızda düğümlenir. Bunlar sahiplenilme duygusunu yansıtan sözlerdir: “Seninim”, “Bana sahip ol”, “Bana istediğini yapabilirsin” gibi cümleler, ankara travesti tarafından sevişme sırasında söylendiğinde, hemen hemen tüm erkekleri uyarır. Peki, ama bunun sebebi ne olabilir?

Bu gibi sözler erkekte sahiplik duygusunu alevlendirir ve erkek kendini daha güçlü hisseder. Bir başka deyişle, kendini “daha erkek” hisseder. Bundan dolayı erkek genelde buna büyük bir istekle karşılık verir ve sahip olma duygusunu ortaya koyar.

Ankara travestileri ise genellikle erkeklerden “Seni istiyorum”, “Sana doyamıyorum”, “Sana aşığım” gibi beğeni ifade eden cümleleri duymaktan hoşlanırlar. Erkeğin kendi gücünü ve kadını arzuladığını hissettirdiği cümleler kadınların heyecanlanmasına yol açar.

Duygularınızı ifade edin
Kullanılan çoğu kelime ve sarf edilen birçok söz, erotizmi harekete geçirici olabilir. Önemli olan, partnerinizin duyarlılığını olumsuz yönde etkilememek için bu tür sözlerin düzeyli bir şekilde ve yerli yerinde kullanılmasıdır. Örneğin, sizin ağzınızdan çıkan bir cümle partnerinizi sessizliğe itiyorsa ya da gözlerini yuvalarından fırlatıyorsa, hatta nefes alışını bile farklı bir hale sokuyorsa, hemen konuyu değiştirin.

Birçok kadın için bu tür konuşmalar yapmak yadırganan bir durum olarak karşılanabilir. Hatta bu şekilde davranmak zor gelebilir, yani kadın ne hissettiğini kolayca kelimelere dökemeyebilir. Tabii ki hiç kimse kimseyi sevişme sırasında konuşmaya zorlayamaz. Ama en azından partnerinizin sizi etkileyen bir sözüne sakince ve yumuşakça karşılık verebilirsiniz.

Konuşmaktan hoşlanmıyorsanız hareketlerinizle ne hissettiğinizi belirtebilirsiniz. Mimikleriniz bu konuda size yardımcı olabilir. Uzmanların belirttiğine göre hissettiklerinizi anlamakta kendinizi serbest bırakmanız da büyük önem taşıyor, çünkü ancak bu şekilde davranırsanız, gerçek duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Bu gibi tepkiler, sözlerinizin bir şekilde onu rahatsız ettiği anlamına gelir. Bu yüzden partneriniz kendini kontrolü kaybolmuş hissedebilir ve yeniden kontrolü ele almak uğruna ilişkinin seyri değişebilir. Bunun aksi de söz konusu olabilir. Söyledikleriniz onun hoşuna gittiği takdirde davranışları daha yumuşak, kullandığı kelimeler daha yoğun ve etkileyici olabilir.

Eğer birlikte olan çift her konuda açık konuşabiliyorsa, cinsellik konusunda da akla gelen her türlü isteği ve düşünceyi özgürce ifade edebilirler. Bunun için süslü kelimeler aramaya hiç gerek yoktur, istenen ve beklenen davranış en doğal ve açık haliyle ifade edilir. Bu şekilde partnerden beklenenler tamamen aktarılmış olur ve ortada herhangi bir şekilde yanlış anlamaya rastlanmaz.

Peki bu tür davranışlar erkekler üzerinde ne gibi etkiler sağlar? Bu gibi durumlarda erkekler genellikle kendilerini uyarılmış hissederler. Akıllarından geçen düşünceler ise “Böyle konuşuyor, çünkü ben onun kontrolünü kaybetmesini sağladım” yönündedir.

Zevk ile Boşalmak İçin Asuman Sizi Bekliyor
Telefon Numaram: 0033 895 05 26 Tıkla Ara!

Travesti Seks İle İlgili bilmeniz Gerekenler Var!

Birincisi birlikte olduğunuz erkeğin sizi orgazma ulaştıracağına inanmıyorsunuz. Bu nedenle orgazm olmak için mastürbasyon yapmanız gerekecek.

Gerçekte ilk orgazmını tek başına mastürbasyonla yaşayan çok kadın vardır. Diğer gerçek ise, nasıl orgazm olacağını öğrenmeniz gerektiğidir. Orgazm kadınlar için otomatik başlayan bir süreç değildir. Pratik yaptıkça daha mükemmelleşir. Çok fazla mastürbasyon yaparsanız, orgazm olmak o kadar kolay hale gelir. Bu iki gerçeği aklınızda tutun ve orgazm planınızı buna göre oluşturun.

Orgazmın ne olduğunu bildiğinizden emin misiniz?

Sinemada, filmlerde orgazm yaşayan bazı kadınların hisleri ve durumu yansıtılmaya çalışılsa da bu tam olarak yaşanacak şeyi anlatamaz. En uç noktada olduğunuzda basınç hissediyorsanız orgazm olmaya hazırsınız demektir. İyi haber ise orgazm yoğunluğunu Kegel egzersizleriyle artırabilirsiniz. Bu egzersizler kaslarınız kontrol etmenizi daha fazla haz duymanızı sağlayacak.

Kendinize bakın. Bir ayna alın ve cinsel organınızı iyice inceleyin. Klitorisinizi bulun. Çoğu cinsel hassasiyet burada başlar. Orgazmı gerçekten istemelisiniz. Eğer ‘bunu yapmamalıyım, vücudum yeterince iyi değil, benden gerçekten hoşlanmıyor’ gibi negatif düşünceleriniz varsa elbette orgazm olmazsınız. Beyniniz bir seks organıdır: Vücudunuzu hazırlamadan önce beyninizi hazırlamalısınız.

Sekse dair gizli duygularınız mı var?

Çocukluğunuza göz atın. Çoğu kadın nasıl orgazm olacağını mastürbasyon yaparak anlar. Eğer aileniz seksin kötü olduğunu anlattıysa ve ergenlik döneminde kötü bir seks deneyiminiz olduysa kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Mastürbasyon yine sizi rahatsız ediyorsa, başka bir isimle adlandırın. Beyninizin kötü olarak algılamadığı bir kelime ile ilişkilendirin. Seksi ‘eğlence’, ‘kendinize bir hediye’ olarak adlandırın.

Seks sırasında baskı hissettiğinizde hemen korkmayın. Kendinizi rahat bırakın ve anı yaşayın. Çoğu kadın orgazmda nasıl hissedeceğini bilmediği için korkar ve engeller. İlk orgazm deneyimi biraz tedirgin edebilir. Patlayacağımı ya da altıma kaçıracağımı sandım. Aslında olan sadece genital ve klitoral alana kan pompalanmasıydı. Bu basit bir orgazm anıdır, kanın vücudunuza geri çekildiğini anladığınızda mutluluk hissedersiniz. Ne olduğunu anlarsınız ve rahatlarsınız.

Bazen erken yaşlarda yaşanan travmatik sorunlar orgazm olmanızı engelleyebilir. Beyin bunun nedenini sizden gizler ve orgazm sırasında çok acı çekeceğinizi düşündürür. Beyin kadar vücudunuz da bu travmayı hatırlar. Eğer birşeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsanız ve ne olduğundan emin değilseniz genellikle seks sırasında huzursuz hissedersiniz. Bu durumda bir terapistle sorunu bulmanız ve çözmeniz yararlı olacaktır.

Vazgeçmeyin. İki hafta boyunca 6 defa ya da 15 dakikalık seks girişiminde bulunun. İşe yaramıyorsa farklı pozisyonlarda deneyin. ‘Orgazm olmalıyım’dan daha çok seksten zevk almaya odaklanın. Seks yaşamınızı renklendiren diğer alternatifleri gözden geçirin. Seksten zevk almanızı sağlayacak kafanızdaki fantazileri hayata geçirin. Yeni şeyler deneyin. Pelvik kaslarınız kasıldığında derin nefes almayı deneyin. Unutmayın; ilk orgazm deneyiminiz sizin sekse bakış açınızı değiştirecek, birden daha fazla orgazm olmanızı kolaylaştıracak.

Travestiler İle Seksi Gerçekler

– Kadınların yüzde 1’i sperme alerjiktir. Hatta bazıları sırf sperme değil, erkek organının kendisine de reaksiyon gösterir. Neyse ki bu tür sorunlarda prezervatif kullanılması sorunu gideriyor.

– Son araştırmalar, 100 kişiden 1’inin aseksüel olduğunu, yani karşı cinsten birine ilgi duymadığını gösteriyor.

– Kadınların yüzde 2’si daima uyarılmış halde olabiliyor. Buna ‘devamlı orgazm
sendromu’ da deniyor. Bu kadınlar günde 10’dan 100’e kadar orgazm yaşayabiliyor.

– 20’li yaşlarındaki erkekler günde 10 defa boşalıp yeniden ereksiyon yaşayabilir. Bu olayı yüksek testosteron seviyesine borçlular.

– Erkeklerin testisleri vücutlarının diğer 2 bölgelerine göre 1-2 derece daha soğuktur, böyle olmasaydı, spermin kalitesi bozulurdu. Soğuk havaya girildiğinde, kaslar testisleri yukarı kaldırıp vücuda yaklaştırır, böylece vücut sıcaklığından yararlanırlar. Sıcak havada ise; testisler aşağıya inip, hava sirkülasyonundan faydalanırlar.

– Erkekler ne kadar çok orgazm yaşarlarsa, vücutları o kadar az sperm üretir. Yani, bir gün önce orgazm yaşayan bir erkek bir çorba kaşığı kadar sıvı boşaltırken, birkaç saat önce orgazm yaşayan erkekte bu miktar daha azdır.

– İtalya’da yapılan bir araştırma, her gün çikolata yiyen kadınların seks konusunda daha istekli olduklarını ve daha şiddetli orgazm yaşadıklarını gösteriyor.

– Sekiz saatlik bir gece uykusu sırasında erkekler ortalama 6 kez ereksiyon yaşayabilir. Bunun nedeni ise, bölgedeki hücrelere oksijen gitmesidir.

– Uyarıldığında, büyüyen tek cinsel organ erkeklerinki değil. Kadınlar da uyarıldıklarında ereksiyon yaşarlar. Vajina büyür, meme uçları sertleşir, G noktası ise bir ceviz boyutuna ulaşır.

– Düzenli cinsel hayatı olan erkekler, daha çok mastürbasyon yaparlar. Düzenli porno izle ile seks yapan erkeklerin testosteron üretimi fazla olduğu için, onların seks iştahı daha fazladır.

– Kadınların çoğunun orgazma ulaşabilmeleri için bel altı bölgelerinin uyarılması gerekir. Kadınların yalnızca yüzde 1’i sırf göğüslerine dokunulduğunda orgazma ulaşır.

– 1800’lü yıllarda insanlar baharatlı yiyeceklerin seks isteğini artırdığına inanırlardı.

pedro: