X

Ankara Travestileri İle Güvenli Seks Nedir?

Ankara travestileri ile cinsel ilişkide güvende olmak, travesti partnerinizle birlikte sağlığınızı korumak anlamına gelir. Korunmak sizi hem planlanmamış bir gebelikten hem de seks yoluyla bulaşan hastalıklardan korur. İster vajinal, ister anal, ister oral seks yapıyor olun kesinlikle güvende olmaya dikkat edin!

Ve unutmayın sekste cinsel birleşmeden daha fazlası vardır! Partnerinizle vajinal, anal ya da oral seks yapmadan da fiziksel yakınlaşmanın tadını çıkarabilmenin birçok yolu vardır. Güvenli seks öpüşmek, sarılmak, masaj yapmak, ovuşturmak, okşamak, kendi kendinize ve travesti partnerinizin cinsel organına dokunmak gibi birçok aktiviteyi de içermektedir. Eğer partnerinizin sağlık riski taşıdığını düşünüyorsanız, niye size cinsel yolla bulaşan hastalık ya da planlanmamış gebelik riski yaratmayacak başka yakınlaşma çeşitlerine yönelmeyesiniz ki?

Nasıl güvende kalabilirsiniz?

Eğer vajinal, oral ya da anal seks yapıyorsanız daima prezervatif kullanın.
Prezervatif kullanmak, hem gebeliğe hem de cinsel yollarla bulaşan hastalıklara karşı koruma sağlayan tek doğum kontrol yöntemidir. Doğum kontrol hapları ya da diyafram gibi diğer doğum kontrol yöntemlerini kullanıyor olsanız dahi daima prezervatif de kullanın.
Eğer korunmasız cinsel ilişki yaşıyorsanız, partnerinizle riskler hakkında konuşun. Bazı cinsel yolla bulaşan hastalıklar tedavi edilebilir ancak HIV gibi bazıları ise tedavi edilemez, unutmayın güvenli seks hakkında sizin kararınız önemlidir.

Seks yapmadan önce partnerinizle prezervatif kullanma konusunda anlaşmalısınız. Unutmayın partneriniz prezervatif kullanmaya yanaşmıyorsa HAYIR deme hakkına sahipsiniz.

Eğer partnerinizin cinsel ya da anal bölgesinde gözle görülür bir yara ya da ülser varsa asla seks yapmayın (prezervatifle bile) ve bir sağlık kuruluşuna ya da doktora görünmesini tavsiye edin.

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar bir insandan diğerine oral seksle de bulaşabilir. Eğer ağzınız çankaya travesti partnerinizin penisine temas edecekse, hastalıklardan korunmak için prezervatif kullanmalısınız. Eğer ağzınızda kesik ya da yara varsa ya da diş etlerinizde problem varsa, oral seks yapmaktan kaçının.

Eğer seks oyuncakları kullanıyorsanız hastalıklar bunlarla da geçebilir, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Prezervatif kullanın ve her ilişkiden önce prezervatifi değiştirin. Kullandıktan sonra da oyuncaklarınızı ve ellerinizi güzelce yıkayın.

Partnerinizle seks hakkında konuşmaktan çekinmeyin. Güvenli seks için birçok yöntem vardır, mutlaka sizin için en uygun olanı seçmenizi ve uygulamanızı tavsiye ederiz.

Güvenli Seks Hakkındaki Efsaneler

Vücudunuz ve tercihleriniz hakkında bilgi sahibi olmanız tabii ki çok güzel ama internette edindiğiniz her bilgiye de inanmananız gerekir. Araştırmalar, pek çok sitede bulunan cinsellik bilgilerinin hatalı, yanlış ya da eksik olduklarını gösteriyor.

Kafanızdaki soruları güvenli bir şekilde cevaplayabilmek için, kadın doğum uzmanı doktorlarla görüştük ve sizin için cinsel sağlıkla ilgili yanlış bilinenleri ve doğrularını bir liste haline getirdik.

Efsane 1: Tuvaletten cinsel yolla bulaşan hastalık kapabilirsiniz

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar ya da enfeksiyonlar vücudun dışındaki bir ortamda uzun süre yaşayamazlar, özellikle de tuvalet gibi soğuk ve sert yüzeylerde. Üstelik bu hastalıklar, idrarda bulunmazlar, idrar, genellikle, sterildir. Kısacası, tuvaletten cinsel yolla bulaşan hastalık kapmanız imkansızdır.

Fakat, dudak dudağa ya da tenin tene değdiği durumlarda dikkat etmek gerekir. Öpüşmek, uçuğun bulaşmasına neden olabilir, ten teması ise (sürtünme gibi) genital siğillere, uçuğa, uyuza ve kasık bitleri gibi hastalıklar kapmanıza neden olabilmektedir.

Efsane 2: İlk defa seks yapıldığında hamile kalınmaz

Cinselliği yaşadığınız ilk seferde de, diğer tüm seferlerde olduğu kadar, hamile kalma riski içindesinizdir. Araştırmalar, hamileliklerin %20’sinin ilk seks yapmaya başlanılan ayın içinde gerçekleştiğini göstermektedir.

Efsane 3: Regl sırasında hamile kalamazsınız

Zorda olsa risk her zaman vardır. Özellikle de prezervatif ya da doğum kontrolü kullanmıyorsanız. Bazı kadınların regl dönemi diğerlerinden daha uzundur ve yumurtlama döneminin başlangıcı ile üst üste gelebilir, bu da regl görüldüğü sırada da doğurgan olmaya sebep olur.

Diyelim ki kısa süreli (21 gün) bir döngüye sahipsiniz ve regliniz 1 hafta sürüyor. Eğer adet döneminizin sonuna doğru seks yaparsanız, spermler 72 saat boyunca yaşadıkları için, hamile kalma riskiniz olacaktır.

Efsane 4: Kadınlar 18 yaşına geldiklerinden itibaren Pap smear testi yaptırmalıdırlar

Önceleri bunun doğru olduğu düşünülüyordu fakat 2003 yılında Amerika’daki bir üniversitede yapılan araştırmalar bunun farklı olduğu sonucuna ulaştılar ve günümüzde artık kadınların seksüel olarak aktif olduktan 3 yıl sonra ya da 21 yaşında itibaren Pap smear testine başlamaları gerektiği söyleniyor ve daha önce yapılması önerilmiyor.

Erken yaşta yapılan Pap smear testi zararsız görünse de bu testi yaptırma ihtiyacının getirdiği stres, en az işlem kadar rahatsız edici. Sırf bu stres yüzünden genç kadınlar kadın doğum uzmanına gitmekten vazgeçebiliyorlar ya da doğum kontrolü yöntemlerini sormaktan kaçınıyorlar. Oysa ki genç kadınlar doktorlarıyla rahatça ve özgürce konuşabilmelidirler.

Efsane 5: Ertesi gün hapı kürtaja neden oluyor

Ertesi gün haplarının kürtajla bir ilgili yoktur. Hatta hamileliğinizin farkında olmadan bu habı alsanız bile sizin için ya da hamileliğiniz için pek bir şey fark etmemektedir.

Efsane 6: Vajinayı duş yöntemiyle temizlemek sağlıklıdır

Vajina, kendi kendini temizler ve duş yöntemiyle vajinayı temizlemek iyilikten çok kötülük getirir. Çünkü vajinayı temiz ve sağlıklı tutan natürel bakterilerin dengesi duş yöntemiyle bozulur ve bu durum vajinal enfeksiyonlara neden olabilir. Üstelik, yaygın kanının aksine, duş yöntemi gebe kalmayı ya da cinsel yolla bulaşan hastalıkları engellemez. Hatta hamile kalma riskini arttırır çünkü spremi daha da yukarı doğru ilerletir.

Vajinanızı düzenli şekilde ılık su ve hafif, kokusuz bir sabunla yıkamanız vajinanın dış kısmının temiz kalmasını sağlayacaktır. Kokulu tamponlardan, pedlerden, pudralardan ve spreylerden kaçınarak vajinal enfeksiyona yakalanma riskinizi de azaltabilirsiniz.

Travestiler İle Daha İyi Seks İçin Bunları Tüketin!

İşte size afrodizyak özellikli yiyecekler!

Avokado

Aztekler, avokadoları, fiziksel görüntüleri sebebiyle, testisler olarak adlandırırlarmış. Günümüzde ise avokadolar, doymamış yağlar açısından zengin olmaları sebebiyle, afrodizyak besin olarak adlandırılmaktalar.

İncir

İncirin, doğurganlığı arttırdığına dair inanış çok eski zamanlardan beri süregelmektedir.

Badem

Bademin tutkuyu arttırdığı, cinsel uyarıcı olduğu ve doğurganlığa yardımcı olduğu bilinmektedir. Tıpkı kuşkonmaz gibi (bir başka seksi gıda!) badem de pek çok mineral açısından zengindir. Bu da onu cinsel sağlık ve libido arttırıcı olarak ideal kılar.

Roka

İlk yüzyıldan beri roka, cinsel isteği arttırıcı özelliği ile bilinmektedir. Bugün ise araştırmalar içindeki antioksidanların ve minerallerin cinsel sağlık için önemli olduğunu kanıtlamıştır.

Çilek

İçeriğindeki besinler onu mükemmel bir libido meyvesi yapıyor. Ayrıca araştırmalar, çilek tüketen erkeklerin sperm sayısının arttığını da gösteriyor. Bir daha sevgilinizle buluştuğunuzda beraber, cinsel iştahı arttıran bir başka besin olan, çikolataya batırılmış çilek yiyin!

Turunçgiller

Bütün tropik meyveler antioksidan, folik asit ve C vitamini açısından çok zengindirler. Bunların hepsi erkeklerin üreme sağlığı için son derece önemlidir.

Deniz mahsülleri

Kaygan ve sümüksü yapılarıyla ünlü istiridyeler en iyi bilinen afrodizyaklardır. Ayrıca libido arttırıcı özellikleri de vardır. Eğer siz istiridye yiyemeyenlerdenseniz üzülmeyin, bütün deniz ürünlerinin afrodizyak özellikleri vardır.

 

pedro: