X

Ankara Travestileri İle Düzenli Seks

Ankara travestileri ile yapacağınız düzenli seksin sağlık yönünden yararlarını siz değerli okuyucularımıza açıklıyoruz. İşte dah önce hiç duymadığınız travestiler ile seksin yararları…

Rahatlamış ve gevşemiş bir halde, sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza odaklanarak, haz alıp haz verebilme, ruhu ve bedeni paylaşabilme, ne olursa olsun bir şekilde boşalabilme bilim ve sanatı olarak tanımladığım ve insan yaşamının ayrılmaz bir parçası olan seksin sağlık açısından da önemli faydaları olduğunu biliyor musunuz? Düzenli bir seks yaşamının sağlığa olumlu etkileri ve katkıları size şaşırtıcı gelebilir ama unutmayın; tıpkı güneş girmeyen eve doktor girdiği gibi, seks girmeyen eve de cinsel terapist girebilir.

TRAVESTİLER İLE SEKSİN ŞAŞIRTICI 15 FAYDASI:

AĞRILARI AZALTIR YARALARI İYİLEŞTİRİR

Seks sırasında salgılanan bir kimyasal olan oksitosin ve endorfin hormonun daha fazla salgılanmasını sağlayarak ağrıların azalmasına yardımcı olur. Aşkın hormonu olarak bilinen oksitosin ayrıca yaraların iyileşmesini hızlandırıcı bir etkiye de sahiptir.

KADINLARDA MESANE KONTROLÜ ARTIRIR

Ankara travestileri ile düzenli seks aşk kasları adını verdiğim pelvik taban kasları için egzersiz işlevi görerek kadınlarda mesane kontrolünü artırır. Kadınlarda özellikle menopoz döneminde görülen mesane, rahim ve barsak sarkmalarının azalmasına yardımcı olur. Ayrıca vajinal ıslaklığı ve esnekliği artırarak vajina kuruluğunu önler.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR

Travesti ile düzenli seks, immünoglobin A başta olmak üzere, vücudunuzun mikrop, virüs ve bakterilerle savaşmak için kullandığı antikorların daha fazla salgılanmasını sağlayarak bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve sizi bu davetsiz misafirlere karşı koruyamaya yardımcı olur.

KALP KRİZİ RİSKİNİ DÜŞÜRÜR

Düzenli seks kalbinizin dostudur. Kalp atış hızınızı artırmak için harika bir yol olmasının yanı sıra, östrojen ve testosteron hormonlarının düzeylerinin dengede tutulmasına yardımcı olarak kalp sağlığınıza da katkıda bulunur. Çünkü bu hormonların azlığı ya da çokluğu kalp krizi riskini oluşturan faktörler arasındadır.

FELÇ RİSKİNİ AZALTIR

Seks vücutta kan dolaşımının hızlanmasını ve kan basıncının düşmesini sağlar. Düzenli bir seks yaşamı yüksek tansiyonun önlenmesine ve böylece felç riskinin azalmasına yardım eder.

CİLDİ GÜZELLEŞTİRİR YAŞLANMA ETKİLERİNİ AZALTIR

Seks kan dolaşımını artırarak cilt hücrelerine daha fazla oksijen taşınmasına yardımcı olur. Ayrıca vücutta kolajen üretiminin artmasına da katkı sağlar. Dolayısıyla düzenli seks sonucunda lekeler ve sarkmalar gibi yaşlılık etkilerinin azaldığı, parlak, sağlıklı ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz.

KADINLARDA REGL DÖNEMLERİNİ DÜZENLER

Düzenli seks sayesinde düzenli ve dengede olan hormonlar kadınlarda regl dönemlerinin düzenli aralıklarda olmasına ve ağrısız geçmesine yardımcı olur.

CİNSEL ORGANLARDA HASTALIK OLUŞUMUNU ÖNLER

Seks sırasında pelvis bölgesinde kan dolaşımının artması rahim, tüpler ve yumurtalıklar gibi pek çok cinsel organın sağlıklı olmasına katkı sağlar. Düzenli seksin cinsel organlarda hastalıklarının oluşmasını önlemede olumlu etkisi vardır. Araştırmalar seksin özellikle erkeklerde prostat kanseri riskini düşürdüğünü göstermektedir.

STRESİ AZALTIR

Modern yaşamın getirdiği streslerden kurtulmanın en iyi ve keyifli yolu sekstir. Düzenli seks ile günlük koşturma ve yoğunluğunuzun üzerinizde yarattığı baskı ve stresten kurtulabilirsiniz.

MUTLU EDER

Seks sırasında yüksek miktarda salgılanan ve mutluluk hormonu olarak adlandırılan endorfin sayesinde libidoda artış olur, yani diğer bir deyişle seks insanı mutlu eder. Düzenli seks eşlerin mutlu olmalarını sağlamanın yanı sıra birbirlerine karşı aşk, güven ve bağlılık duygularını da artırır ve böylece ilişkide yaşanabilecek sorunların daha kolay üstesinden gelinebilir.

KENDİNİZE GÜVENİNİZİ ARTIRIR

Seks ile cinsel ve duygusal doyuma ulaşmak ve eşinizin de sizinle birlikte bu doyumu yaşamasını sağlamış olmak kendinize güveninizin artmasına yardımcı olur.

UYKU SORUNLARINI GİDERİR

Seksten sonra salgılanan hormonlar rahatlama ve gevşemeyi sağlayarak vücudun uykuya geçişi kolaylaştırır. Bu sayede de düzenli seks uyku sorunlarının çözülmesine yardımcı olur.

CİNSEL İSTEKSİZLİK SORUNUNU ÇÖZER

Seks sonrasında testosteron hormonun düzeyindeki artış libidonun yükselmesine neden olur. Libidonun yükselmesi ise cinsel isteksizlik sorununun giderilmesinde önemli bir rol oynar. Yani seks, seksi getir.

KİLO KONTROLÜNE YARDIMCI OLUR VE VÜCUDU FORMDA TUTAR

Düzenli seks, düzenli egzersiz anlamına gelir ve seks sırasında 30 dakikada yaklaşık 100 -150 kalori harcanır. Düzenli seksle harcanan kaloriler kilo kontrolüne yardımcı olur. Tabii seksten sonra bir şeyler yiyerek harcanan kalorileri tekrar almamak kaydıyla… Ayrıca seks sırasında vücuttaki çok sayıdaki kasın çalışmasının egzersiz hareketlerinin yaptığına benzer bir etkisi olduğundan, düzenli seks vücudun formda tutulmasına yardımcı olur.

ALDATMAYI ÖNLER

Yapılan araştırmalar aldatmaların en önemli nedenini seks sorunlarının oluşturduğunu gösteriyor. Sağlıklı ve mutlu bir seks hayatı aldatmaları da önlüyor ve çiftin ilişkisinden aldığı doyumu arttırıyor, tartışmaları azaltıyor.

Travestiler İle Düzenli Seks Yapın Daha Çok Kazanın!

Cambridge Anglia Ruskin Üniversitesi’nde yapılan araştırma, düzenli cinsel hayatı olanların daha çok para kazandığını ortaya koydu.

The Mirror’ın haberine göre; Ekonomist Dr. Nick Drydakis başkanlığında yürütülen çalışmada, 7 bin 500 kişinin cinsel hayatları ve işleri hakkında verdiği bilgilerden yararlanıldı. Drydakis araştırmasında, daha çok seks yapan katılımcıların daha çok para kazandığı sonucuna ulaştı.

Araştırmaya göre; haftada iki ya da üç kez seks yapanlar, daha az seks yapanlara göre yüzde 4.5 daha fazla kazanıyor. Sağlık sorunu yaşayan ve cinsel hayatları daha aktif olanlar ise benzer sorunlar yaşayıp daha az seks yapanlara göre yüzde 1.5 daha çok kazanıyor.

Uluslararası Manpower dergisinde yayınlanan araştırmada, “cinsel aktivitenin sağlık, yaşam kalitesi ve esenlik ölçüsü olarak kabul edilebileceği” bilgisi yer aldı.

Konuya ilişkin Telegraph’a konuşan Dr. Drydakis, “Teori, insanların sevmeye ve sevilmeye, cinsel olarak ya da değil, ihtiyacı olduğu sonucunu doğurdu. Bu unsurların olmayışı, insanların yalnızlığa, sosyal kaygı ve depresyona daha yatkın olmasına neden oluyor. Tüm bu faktörler de onların çalışma hayatını etkiliyor” dedi.

ANKARA TRAVESTİLERİ İLE İDEAL SEKS SÜRESİ

İdeal seks süresinin uzun olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. En tutkulu sevişmelerde bile orgazm süresi sanıldığı kadar uzun bir süre gerektirmiyor. Jinekolog Rami Asker, tüm gerçekleri açıkladı. Çoğu erkek ve ankara travesti tüm gece süren seks fantezisine inanır fakat gerçeklerle karşılaşınca bu fantazileri hayal kırıklığına ve tatminsizliğe sebep olur.

CİNSEL İLİŞKİNİN KRİTERİ SÜRE DEĞİL

Cinsel ilişkinin başarısı süresine bağlı değildir yani çiftlerin ilişki sonrasında süre hakkında konuşmaları gereksizdir. Özellikle bizim toplumumuzda erkekler için uzun süren cinsel ilişki bir güç simgesi olarak görülür halbuki hiçbir ilgisi yoktur. Çünkü başarılı ve kaliteli sekste uzun süren cinsel birleşmeden çok çiftlerin doyuma ulaşması önemlidir yani kısacası ilişkinin süresini çiftlerin doyumu belirler bazen kısa bir sürede de doyuma ulaşılabilir.

ABD ve Kanada’da 10 yıl süren çalışmalarda, 4 dakikalık cinsel birleşme yeterli, 10 dakika süren cinsel birleşme ideal, 13 dakika ve daha uzun süren ilişkiler ise yorucu bulunmuştur.

 

pedro: