X

Ankara travestileri için sağlıklı cinsellik rehberi burada

Ankara travestileri için sağlıklı cinsellik rehberi

Ankara travestileri ile cinsel ilişkiye giren kişilerin cinsellik hakkında bütün bilgileri bilmesi imkansızdır. Ancak cinsellik konusunda bilinmesi gereken bazı şeyler vardır ki bunlar en temel bilgiler arasındadır ve mutlaka cinsel ilişki yaşayacak olan bireylerin öğrenmesi gerekmektedir.

Eğer sizde, ankara travesti ve  cinsellik konusunda eksiklikleriniz olduğunu düşünüyorsanız bu içerik sayesinde eksikliklerinizi giderebilirsiniz. Sizler için özenle bir araya getirdiğimiz bilgileri kadınlar ve erkekler olarak iki ana bölümde inceledik.

940’larda Alman jinekolog tarafından adı konulan G noktası, kadının en erojen bölgelerinden biri olduğu söylenmektedir. G noktasının vajina duvarında, yaklaşık 5 cm derinlikte bulunan bir alandır. Bu bölgenin kadının orgazma ulaşmasını kolaylaştırdığı söylenmektedir. Erkeklerde ise kadınlardaki G noktasına karşılık gelen bölgenin testislerle anüs arasında bulunduğu söylenmektedir.

Ancak fiziksel olarak doğum sonrası seks hayatı eskisi gibi devam edebilmektedir. Psikolojik olarak cinsel soğukluk yaşayabilen çiftlerin bu durumu ortadan kaldırmak için oturup konuşması gerekmektedir.

Erkeklerin cinsel organları, 17 yaşında normal büyüklüğüne ulaşmaktadır. Bütün penisler erekte oldukları zaman uzarlar. Ortalama penis uzunluğu ise 13-15 cm arasında olmaktadır. Erkeklerin kadınlara göre testosteron artışı daha yüksektir. Bu durumda cinsel ilişki sırasında erkeğin erken boşalmasına neden olabilmektedir.

Ereksiyon halindeki bir penis, baskı altında kırılabilir. Çok ağrı verici olan ve doktor müdahalesine gerek duyulan bu durum, erkekler için çok ciddi bir sorun olabilir. Bu tatsız durumu yaşamamak için cinsel ilişki sırasında dikkatli olmak gerekmektedir.

pedro: