X

Ankara Travesti Piyasasında Sağlık

Ankara travesti deneyimi ile birlikte sizler de daha tutkulu anlara hazır olun! Ankara’da bu şekilde ilişki arayan kişiler var ve bu piyasanın en yoğun olduğu şehirlerden birinin de Ankara olduğunu anlayabiliyoruz. Kafa yapıları biraz daha değişmiş durumda ve artık insanlar da cinsellik konusunda daha rahat davranıyor ve travestilerin de daha rahat takılmalarına izin veriyor. Tercih edilen cinsellik olgusu kabul edelim biraz farklı ve bazılarımıza da garip geliyor olabilir ancak yapmamız gereken tek şey var o da saygı duymak ve bizler bunu yaptığımız takdirde daha yaşanılır ve daha rahat bir ülke olma yolunda emin adımlar atabiliriz.

Anal dışında birlikte olabileceğiniz farklı yollar var ise o yolları tercih etmenizi tavsiye ederim çünkü risk almak gereksiz olacaktır. Cinsel yollarla bulaşan çok sayıda hastalık kişinin ölümüne neden olabiliyor ve 5 dakikalık zevk için de ölmek istemezsiniz diye düşünüyorum. Bu riski göze almak yerine sizler de önlemlerinizi alabilir ve daha keyifli bir geceyi daha özel hale getirebilirsiniz. Geceyi zehir etmek gerçekten saçma olacaktır bu yüzden kondom kullanımına dikkat ediniz. Ek olarak daha ince ve hissetmenizi sağlayacak olan kondomlar da piyasada mevcuttur yani zevkten hiçbir şekilde mahrum kalmıyorsunuz.

Ankara travesti piyasasında bu rahatlık söz konusu ve eski yıllarda olduğu gibi bu insanlara karşı bir baskı ya da bunaltıcı bir darbe yok! Daha rahat takıldıkları için kendilerini de daha rahat bir şekilde sergilediklerini görüyoruz. Belli bir sokakta takılıyorlar ve birlikte hareket ediyorlar, zaten Ankaralıların da en sık ziyaret ettiği sokaklardan bir tanesidir. Sizler de bu piyasadan biri ile birlikte olmak isterseniz eğer iletişim numaraları online adreslerde yer alıyor ya da bahsi geçen sokakları ziyaret edebilirsiniz. Güzel ve eğlenceli bir deneyime sahip olmak isterseniz eğer tercih edebileceğiniz insanlardan biri olarak karşınıza çıkan travestiler, çok özel deneyimleri ile de sizleri fazlasıyla mutlu edecektir diye düşünüyorum.

Travestiler ile birlikte olduğunuzda aslında çok fazla tercihiniz olmuyor, yani eğer ameliyatlı ise elbette daha fazla tercih hakkınız var ancak ameliyat olmamışsa anal yolla birlikte olmak zorundasınız. Anal birliktelik her zaman risklidir ve mikrop yuvası olan anal bölgeye penis ile dahil olmak, bazı sağlık sorunlarını da karşınıza çıkartabilir ancak bunun önüne geçmenin bir yolu var ve sizler de kondom kullanarak tedbirinizi en iyi şekilde alabilirsiniz. Travestiler zaten gerekli önlemleri fazlasıyla alıyor ancak sizin de kondom kullanmanız şart çünkü her şekilde mikroplar penise bulaşabilir ve cinsel yaşantınız ile birlikte hayatınızı da bitirebilir. Kondom kullanmadan birlikte olduğunuzda da illa ki sorun yaşayacaksınız gibi bir durum söz konusu değildir ancak tedbir almak her zaman için sizlerin lehine olacaktır diye düşünüyorum.

pedro: