Yaşlılık karşıtı 10 vazgeçilmez noktayı ankara travestileri biliyor

Ankara travestileri günlük hayatlarında makyaj ve cilt bakımının önemini şu sıralar oldukça farkında olarak dikkat ediyor.Makyaj, cildinizdeki kusurları kapatmak, daha canlı ve zinde bir görünüm sağlamak için bize yardımcı olan uygulamaların başında geliyor. Ancak makyaj ile daha dinamik ve güzel görünmek isterken, abartılı uygulamalar nedeniyle, olduğunuzdan daha yaşlı görünme riskiniz de var. İşte bizde sizler için makyajda sizi yaşlı gösterecek yapılan hataları derledik.

1. Fondöteni Çok Kalın Sürmek

Kalın ve yoğun olarak sürülen fondöten sizi yaşınızdan büyük gösteren hataların başında gelir. Bunun yerine, hafif bir fondöteni veya renkli bir nemlendiriciyi tercih edebilirsiniz. Uyguladıktan sonra makyaj süngerinizle, kırışıklıklara denk gelen fazlalıkları dağıtabilirsiniz. ‘Daha az makyaj daha iyi görünüm’ sloganı başta her ne kadar kulağa saçma gelse de birçok makyaj uzmanı genç görünmek için cildinizi duru haliyle göstermeniz gerektiğini söylüyorlar. Cildinizi düzenli olarak nemlendiriyorsanız, canlı bir görünümle daha az makyaj sizi her zaman daha iyi gösterecektir.

2. Çok Açık Renkte Baz Kullanmak

Cilt renginizden daha açık bir fondöten, ince çizgilerinizi daha çok belli eder. Eğer çok açık bir cilt renginiz varsa yaşlandıkça daha sıcak tonlarda fondöten tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Cilt renginizden bir veya iki ton koyu ve ışıltılı bir fondöten tercih edin.

3. Gözaltı Morluklarına Koyu Kapatıcı Sürmek

Yaşımız ilerledikçe gözaltımızdaki deri tabakası incelir. Bu yüzden ağır kapatıcılar sürdüğümüzde gözaltlarımıza daha fazla dikkat çekmiş oluruz. Daha açık renkli ve hafif bir kapatıcı tercih edin. Ve uygularken, parmağınızla değil, fırça ile uygulayın. Parmakla uygulamak kırışıklıklara iyi gelmez. Fırça kapatıcıyı daha iyi dağıtır

4. Tüm Yüzünüze Pudra Uygulamak

Pudra burun ve çene bölgesindeki parlak görünümü yatıştırmak için kullanışlı bir üründür, fakat tüm yüzünüze uyguladığınız zaman kırışıklıkların öne çıkmasına neden olur. Pudra sürmekten kesinlikle kaçınmanız gereken en önemli yer: göz bölgeniz.

5. Yanaklara Allık Sürmek

Bu hata, sarkan bölgelere dikkat çeker. Bunun yerine elmacık kemiklerinizin üst noktasına sürmelisiniz. Burnunuza çok yakın bölgelere allık uygulamayın ve elmacık kemiğini kaplayabilecek büyüklükte bir fırça tercih edin. Gül kurusu gibi daha doğal renkler, her cilt renginde güzel durur ve yüzü aydınlatır.

Yorum yapın