Cinsellikten uzak yaşıyorsanız tek çareniz ankara travestileri olacak

Yaşanmışlıklarınız, toplumsal baskılar, belki de duygudurum değişiklikleriniz kara kedi misali yatak odasında partnerinizle aranıza girmiş olabilir. Ankara travestileri bu konuda tecrübelerinin yanı sıra size yakın davranışları ile sorunlarınızın üstesinden nasıl geleceğinizin yolunu çiziyor

Seks hayatınızda partnerinizle ilgili yolunda gitmeyen bir şeyler var. Belki siz biraz eksiksiniz ya da partneriniz… Yatakta özel anlar paylaşırken, eskisi kadar istekli ya da hevesli olmadığınızı fark etmeye başladınız. Toplumsal etkilerden tutun da kişisel bakımınızdan hayati kaygılarınıza kadar her noktaya ucu dokunan cinsel isteksizliğiniz artık bir sorun haline geldi. Peki neden böyle oldu? Nerede o eski keyif aldığınız anlar? Aslında bu soruların dışında, “Şimdi ne yapmalısınız?”ın cevabını bulmak gerekiyor. Psk. Sena Sabanoğlu, cinsel isteksizlik konusunda bilmeniz ve uygulamanız gereken noktalara değiniyor.

İşin temelinden başlayalım. Cinsellik, cinsel istek tam olarak nedir?

Cinsellik; üremek için zevk alarak ve isteyerek yapılan bir dürtü. Yemek yemek, su içmek hatta uyumak gibi doğal bir ihtiyaç ve buna bağl�� olarak yaşıyoruz. Bunun yanında cinsel istek ise kişinin karşı cins ya da hemcinsiyle cinsel birliktelik yaşama arzusudur. Hormonal ya da psikolojik olarak bir sıkıntı yaşamayan ve belirli vücut olgunluğuna erişmiş her canlı cinsel olarak birleşmek ve haz duymak ister.

“Cinsellik yalnızca cinsel birleşmeden ibaret değildir” diyebilir miyiz?

Cinselliği sadece iki vücudun birleşmesi olarak değerlendirmek yanlış olur. Buna iki ruhun birleşmesi de diyebiliriz. Biz insanları diğer canlılardan ayıran şeylerin başında duygularımız ve düşüncelerimiz geliyor. Partnerler arasındaki sevgi hissi, cinsel birlikteliğinizi en üst seviyede yaşamanıza yardımcı oluyor. Eğer çift birbirini gerçekten seviyor, birbirine sadakat ile bağlı kalabiliyor ve karşılıklı duygular besliyorsa sağlıklı cinsellik için her şey uygun hale geliyor. En zorlu sorunlar bile gerçek sevgi bağının varlığı ile aşılabiliyor.

Yorum yapın